page title icon Xtrazex păreri și contraindicații. Tablete pentru potență

Astăzi discutăm despre Xtrazex păreri, ce sunt aceste tablete efervescente și care sunt opiniile pe care le împărtășesc utilizatorii pe internet. 

Mai vorbim despre contraindicații, dar și despre aspectele legate de rezultatele administrării acestui produs.

Despre Xtrasize, producătorii spun că este un complex vegetal pentru îmbunătățirea virilității. Mai spun că acesta contribuie la obținerea și menținerea erecției și îmbunătățește rezistența și plăcerea în timpul actului sexual.

Hai să descoperim împreună mai multe despre Xtrazex păreri, prospect și alte detalii de interes.

Ce este Xtrazex?

Ce este Xtrazex?

Xtrazex, care se mai confundă cu Xtrasize, este un produs natural menit să sprijine funcțiile sexuale ale bărbaților. Despre Xtrasize păreri am scris un material separat.

Conform producătorilor, vorbim despre un supliment ce acționează în mod sinergic pentru îmbunătățirea fluxului de sânge către zona genitală, stimulând astfel erecțiile și intensificând dorința sexuală.

Suplimentul ar avea și un efect benefic asupra sistemului nervos central, reducând stresul și anxietatea, doi factori psihologici care pot afecta performanța sexuală.

Cutia a 10 tablete se poate consuma atât ocazional cât și sub formă de tratament ( timp de 30 de zile) în cazul bărbaților cu tulburări erectile mai complicate. Din acest punct de vedere, seamănă cu Maraton Forte. Citește aici despre prospectul Maraton Forte.

Oricum, se recomandă administrarea a 1-2 tablete efervescente pe zi, dizolvate într-un pahar cu apă. Se ia o tabletă cu cel puțin 30 de minute înainte de inițierea actului sexual. Este important să se respecte doza recomandată de pe prospect.

Xtrazex păreri

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • potență – bărbații spun că e ok, își face treaba din prima săptămână de administrare. Însă, nu este un “hit and run”, adică nu e o  pastilă pe care o iei, îți faci treaba, iar apoi „la revedere”. O mai iei când vrei să mai fii zmeu. Rezultatele se văd din ce în ce mai bine dacă iei ca tratament timp de 30 de zile. 
 • întârzierea ejaculării – pe partea asta, stimulentul are efecte îndoielnice. Nu putem confirma că acesta chiar contribuie la întârzierea ejaculării. Bărbații care și-au exprimat părerea pe net par să fie destul de mulțumiți, însă nu specifică vreunul că a durat chiar până la 4 ore actul sexual, așa cum scrie în textele de marketing.
 • ușurința utilizării – cei mai mulți dintre consumatori sunt de părere că ai totuși nevoie de un plan de administrare de cel puțin 30 de zile ca să te poți bucura, cât de cât, de rezultate. Însă, este de apreciat tableta efervescentă – nu prea găsești produse pe net efervescente pentru potență masculină.

Xtrazex păreri pe forumuri

Xtrazex păreri pe forumuri

Din câte observ, bărbații au păreri împărțite în ceea ce privește rolul și eficiența acestor tablete efervescente pentru potență. Chiar și așa, cred că toate opiniile sunt importante și trebuie luate în considerare atunci când alegem să cumpărăm Xtrazex.

Sunt bărbați care se plâng că nu au rezistat vreme de 4 ore, așa cum le garantează prospectul. Sunt alții, mai realiști, care se declară mulțumiți de faptul că după această cură au reușit să aibă un control mai bun al ejaculării.

Pe de altă parte, cei mai mulți consumatori spun că stimulentul i-a ajutat să-și recâștige stima de sine și interesul pentru activitatea sexuală. Iar asta m-a bucurat!

Treaba asta cu creșterea libidoului și recâștigarea stimei de sine este foarte importantă mai ales în contextul în care cei mai mulți bărbați sunt lipsiți de chef de sex din cauza stresului cronic.

Reacția luptă-sau-fugi a bărbaților se declanșează tot mai des în situații în care nu este nici necesară, nici utilă, fiindcă nu mai avem de-a face cu aceleași amenințări ca în epoca în care a trebuit să înfruntăm o lume periculoasă a prădătorilor.

Sigur, nu cred că există vreo relație uniformă și universală între factorul de stres și răspunsul la stres, dar e clar că stresul duce la disfuncții erectile, libido scăzut și performanțe sexuale reduse (sau deloc).

Oricum, nu sunt foarte multe Xtrazex păreri online. Faptul că bărbații scriu despre aceste pastile de potență până ce le ard buricele degetelor, nu înseamnă -desigur- că vor reuși să rezolve problemele cu care se confruntă oamenii în dormitor.

Dar, cel puțin, oferă feedback real.

Am scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență. Află dacă acest produs face parte din top!

Vezi clasament

Xtrazex: scurtă privire pe prospect

Xtrazex scurtă privire pe prospect

Cum ziceam, recomandarea este de a lua o tabletă (maxim două) de Xtrazex cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual. Este important să nu depășești doza recomandată pentru a evita efectele secundare nedorite.

Modul de administrare este foarte ușor: se dizolvă o tabletă efervescentă într-un pahar cu apă.

Pentru a maximiza efectele, este recomandat să se utilizeze produsul sub formă de tratament, timp de 30 de zile (dacă iei câte o tabletă pe zi) sau 14 zile (dacă iei câte două pe zi). Din acest motiv, nu sunt recunoscute efectele imediate ale produsului – ci doar cele pe termen lung.

Iată care sunt ingredientele din compoziția stimulentului Xtrazex:

 • Ginseng Coreean
 • L-Arginină
 • Peru Maca
 • Muirapuama
 • Tribulus Terrestris

Xtrazex contraindicații

Prospectul nu oferă multe informații despre contraindicații.

Este interzis ca acest stimulent să fie consumat de minori, femei însărcinate (asta e clar). Singurele mențiuni sunt cele referitoare la dozaj – doza zilnică recomandată fiind de maxim 1-2 tablete efervescente.

Însă Xtrazex trebuie administrat cu grijă, în special în anumite situații. Este contraindicat pentru bărbații ce suferă de:

 • afecțiuni cardiovasculare;
 • sportivi de performanță;
 • anemie;
 • insuficiență renală.

Este important de luat în considerare faptul că un astfel de stimulent de potență nu ține locul unui stil de viață sănătos. Adică să te odihnești suficient, să faci mișcare și să ai un plan alimentar bine pus la punct.

În plus, rezultate administrării sunt strâns legate de istoricul medical al fiecăruia.

Alte contraindicații sau ce nu scrie în prospect

Deși nu figurează pe prospect, există interacțiuni riscante între stimulentele dedicate performanței sexuale și băuturile alcoolice. Deci, recomandarea mea este să fii atent și să nu bei (mult) în timpul tratamentului.

În rest, nu sunt multe informații care să ne spună că Xtrazex ar fi nerecomandat celor care se confruntă cu disfuncții erectile. 

E important să subliniez că toate stimulentele sexuale, cum este și cazul acestor tablete efervescente, pot să genereze reacții diferite la fiecare bărbat. 

Chiar dacă pe prospect nu apare, există și reacții adverse precum durerile de cap, durerile în piept sau senzația de amețeală.

De aceea, este bine să fii la curent cu contraindicațiile generale înainte să cumperi.

Xtrazex păreri personale

Xtrazex păreri personale

După o cercetare detaliată despre Xtrazex păreri, pot spune că, deși conține extracte de plante afrodiziace, stimulentul nu e chiar o soluție ideală pentru bărbații care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală. 

Din acest motiv, îi îndemn cu prietenie să exploreze și alte opțiuni disponibile pe piață.

Ca să vezi că nu glumesc, am și scris un material cu cele mai bune pastile pentru potență.

Din punctul meu de vedere, aceste suplimente naturale nu necesită tratament și au efect rapid. Ele livrează nutrienții esențiali către sistemul cardiovascular, respectiv către organele aparatului reproducător. 

În plus, elimină anxietatea și ajută la redobândirea încrederii în propriile forțe.

Toate aceste pastile naturale sunt recomandate din propria experiență și sunt dedicate tuturor bărbaților care vor să-și îmbunătățească performanțele sexuale.

Lasă un comentariu