page title icon X-Pill sau uPotent: tu cum îți preferi suplimentul pentru potență?

M-am gândit la asta. Unii bărbați preferă pastilele pentru potență, alții vor fiole cu lichid. Sunt și bărbați care preferă o pastă pe bază de miere la plic. Însă nu totul se rezumă la asta. Când comparăm X-Pill sau uPotent, două suplimente naturale pentru potență, nu e doar o chestiune de formă, ci de efect.

Când am început să scriu despre potența la bărbați, nu știam de fapt cât de mare e piața asta a suplimentelor. Există doar în România peste 100 de branduri de produse pentru potență de toate națiile, însă doar vreo 20 dintre ele sunt renumite. Eu am avut ocazia să le folosesc și mi-au rămas câteva la suflet, cu efect peste așteptări.

Am făcut un top cu aceste produse de efect la mine și îți zic unde-l găsești la final de articol. Acum vreau să revin la comparația X-Pill sau uPotent, două suplimente pentru potență și întârzierea ejaculării.

X-Pill sau uPotent: prezentare produse

X-Pill este fratele mai mic al suplimentelor Pro V și Herbal V, despre care am scris în trecut. Toate trei sunt fabricate în China. Prezența lor pe piața de la noi este ceva mai timidă, însă cu toate astea eu m-am încumetat să încerc anul trecut.

X-Pill este o pastilă naturală dintr-un mix de plante care se înghite cu apă cu 30 de minute înaintea actului sexual. Efectele sale sunt:

 • erecții puternice și de durată,
 • prevenirea ejaculării precoce,
 • creșterea sensibilității la orice stimul sexual,
 • creșterea nivelului de testosteron,
 • creșterea libidoului masculin,
 • creșterea volumului de spermă eliminată la ejaculare și a calității acesteia.

uPotent este fabricat în Turcia, în baza unei rețete create în România de către o firmă cu experiență pe piața produselor pentru potență. Este de câțiva ani pe piață însă are o popularitate mai mare decât X-Pill.

uPotent este o miere pentru potență disponibilă la plicuri sau borcan. Se ia un plic de 10 g cu 30 minute înaintea actului sexual și efectele sale sunt:

 • prevenirea ejaculării precoce – este unul din cele mai apreciate produse de pe piață pentru acest efect,
 • erecții puternice și mai rezistente decât în mod normal,
 • erecții de durată,
 • creșterea sensibilității la orice stimul sexual,
 • creșterea libidoului masculin.

După cum poți observa, X-Pill este promovată ca o pastilă eficientă împotriva disfuncțiilor erectile și ejaculării precoce. uPotent, pe de altă parte, e promovat ca un produs eficient împotriva ejaculării precoce și cu acțiune rapidă, în doar 30 de minute.

Experiența mea cu X-Pill pe scurt

Eu am luat anul trecut prin decembrie X-Pill. Se vinde la bucată, am cumpărat o pastilă care are 550 mg. Am dat 35 lei pe cutia cu o capsulă și mi-am zis că sigur trebuie să merite.

Scria pe prospect că trebuie luată pe stomacul gol și cu 30 de minute înaintea actului sexual. Așadar, la fel ca uPotent, are efect la nevoie și ține toată noaptea. Am luat pastila și, într-adevăr, erecția a fost peste așteptări. Îmi pulsa capul penisului de cât de tare se simțea și nevastă-mea era încântată.

Am avut, însă, o dezamăgire: am ejaculat fără control. Nu când am vrut eu. Aș fi vrut să mai dureze partida, de două ori am făcut sex sub efectele X-Pill, însă ambele dăți, doar erecția a fost peste așteptări. Pentru mine ejacularea implică timp de respiro, să mă refac.

Ei bine, se pare că și de data asta, a fost la fel – nu m-a ajutat pastila să-mi revin repede după ejaculare. Erecția scăzuse la jumate, la fel și energia.

Experiența mea cu uPotent, pe scurt

A fost un deliciu să fac sex pe uPotent, la fel cum este de fiecare dată. De regulă, dau pe gât un plic, cu 30 de minute înainte de sex. Însă, nu stau să socotesc minutele, pentru că oricum erecția o obțin repede, îndată ce începem preludiul. Doar că aștept înainte de penetrare, conștient fiind că e nevoie să las suplimentul să intre în sânge ca să am o experiență de sex prelungită.

Fix asta face uPotent: mă ajută să-mi mențin penisul tare pentru câteva ore și să amân ejacularea. Eu de obicei îmi dau drumul cam în 5 minute de la penetrare, însă cu uPotent, rezist cel puțin 40 de minute. Vârsta își spune cuvântul, într-adevăr, căci obosesc acum mai repede ca în tinerețe, însă pofta de sex și erecția fermă sunt tot la același nivel.

Mă simt bine câteva ore după uPotent, pentru că datorită compoziției sale are o concentrație mult mai mare decât o pastilă obișnuită. De exemplu, X-Pill are 550 mg și doza maximă recomandată de uPotent pe zi este plicul de 10 g.

Asta face diferența între un produs bun și unul mediocru: faptul că se ține de promisiune, că își merită banii. Menționez că am cumpărat uPotent de pe site-ul producătorului cu 90 lei cutia de 5 plicuri a câte 10 g.

Prospect X-Pill vs uPotent: ingrediente și efecte secundare

Ce mi-a plăcut la X-Pill este că rețeta are o abordare ușor diferită față de frații săi Pro V și Herbal V. În 550 mg sunt concentrate doar 4 ingrediente, însă cu accent pe energie sexuală mai mult decât pe stimularea circulației sângelui sau ejaculare. Desigur, am dat mai multe explicații când am scris despre prospect X-Pill.

În schimb, ingredientele uPotent „luptă” pe mai multe fronturi, ceea ce ajută acest supliment să acționeze ca un adevărat tratament pentru ejaculare precoce. Mierea este aleasă pentru a facilita absorbția celorlalte substanțe în sânge. E o alegere mult mai bună decât zahărul și apa din alte suplimente care sunt fie sub formă lichidă, fie pastă. Citește mai multe și în prospectul uPotent.

Astfel, iată aici listele de ingrediente X-Pill vs uPotent:

Ingrediente X-PillIngrediente uPotent
Extracte din Epimedium Brevicornum
Panax Ginseng
Rhodiola Rosea
Cinnamomum Zeylancium
Miere polifloră
Tribulus Terrestris
Ginseng roșu
Palmier pitic
Roscovă
Ginko Biloba
Melasă de roscovă
Melasă de dudă
Ghimbir
Galangal (Kaempferia galanga)
Polen
Jeleu regal

Reacții adverse X-Pill vs uPotent

Eu am avut reacții adverse cu X-Pill ceva mai ciudate. Mi-a luat-o inima razna și am avut energie încât n-am putut să dorm toată noaptea. Așa cred că am pierdut mai mult decât 35 lei, cât am dat pe pastilă, căci a doua zi la muncă eram varză.

Pe prospect scrie că nu sunt reacții adverse cunoscute, deci poate la mine a fost un caz special. Nu vreau să mai iau X-Pill ca să văd dacă se repetă experiența, nu merită riscul. Poate doar când sunt la un chef, însă pe prospect scrie clar că:

 • se recomandă evitarea consumului de alcool în exces în ziua administrării pastilei,
 • se recomandă evitarea pastilei de către persoanele cu afecțiuni cardiace.

Nu am afecțiuni cardiace și nu consum alcool decât la ocazii. Așa că, poate nu e bine să le combin.

Cu uPotent, n-am avut reacții adverse. Am detaliat experiența din acest punct de vedere în articolul intitulat reacții adverse uPotent. Tocmai pentru că are, totuși, o cantitate mai mare, am avut ceva palpitații la inimă, însă nu le-am simțit așa rău ca la X-Pill. Din contră, am dormit după și m-am trezit fără dureri de cap.

Am citit că e normal să îți dea palpitații și dureri de cap produsele pentru potență, tocmai pentru că stimulează circulația sângelui. Astfel, inima are mai mult de lucru, de aceea multe nu sunt recomandate pentru cardiaci sau persoane cu hipertensiune. De aceea, nu m-am panicat în niciunul dintre cazuri, doar că m-a speriat puțin de ce X-Pill nu m-a lăsat să dorm. Precizez că nu consumasem cafea în ziua respectivă, iar energizante sau alte băuturi carbogazoase nu am mai băut de vreo 10 ani.

Alte comparații cu uPotent

Dacă ești curios să afli despre alte produse pe care le-am mai comparat cu uPotent, iată aici lista:

Concluzia: cine câștigă între X-Pill și uPotent

Având în vedere efectele menționate mai sus, eu votez cu uPotent. Acesta este produsul câștigător, de departe, din cele două. Cel puțin pentru mine.

Cel mai mult m-a pierdut X-Pill mai întâi la faza cu ejacularea necontrolată, iar apoi cu lipsa de somn. Așa că am zis pas și nu am inclus pastila aceasta în topul de care îți ziceam la începutul articolului. Iată-l aici, în toată splendoarea lui: cele mai bune pastile potență.

Spor la treabă să ai!

Lasă un comentariu