page title icon X-Pill sau Pops: care pastilă pentru potență e mai eficientă

Mare e lumea asta, a suplimentelor pentru potență. Am făcut zilele trecute o comparație între X-Pill și uPotent, produse diferite ca formă și mod de administrare. Însă, acum am decis să pun față în față două pastile cu același mod de administrare: X-Pill sau Pops. Cine câștigă? Ești pe cale să afli.

Când nu mai am erecție, apelez la o pastilă pentru potență. Este cea mai la îndemână metodă să-mi crească libidoul, să-mi revină energia sexuală și să mă stimuleze nevastă-mea. Pentru că se întâmplă, după vârsta de 40 de ani, din ce în ce mai des să pierd erecția.

Le-am încercat pe cele mai populare de pe piață: Maraton Forte, Ultra Potent, Sex Power, Erecta, Herbal V, Pro V, inclusiv EjaControl și am ajuns și la X-Pill. Am pus link pe numele fiecăruia pentru a citi experiența mea cu acele produse. Însă, despre X-Pill și Pops povestim mai multe aici.

La final, îți prezint un top personal al celor mai eficiente pastile pentru potență. Acolo, vei vedea care dintre cele două a ajuns: X-Pill sau Pops.

X-Pill sau Pops: prezentare produse

Am luat X-Pill recent, pe la final de 2021. M-a convins descrierea. Este vorba de o pastilă pentru potență din ingrediente naturale, care provoacă erecții tari și, simultan, previne ejacularea precoce. Mi-a plăcut faptul că descrierea cumulează toate nevoile pe care le poate avea un bărbat de la o partidă de sex: energie, creștere nivel testosteron, creștere libido, creștere a volumului de spermă ejaculat, creșterea calității spermei.

M-a dat puțin în spate faptul că este un produs relativ scump, eu am dat 35 lei pe o capsulă. De asemenea, m-a mai dat în spate faptul că este un produs fabricat în China. Până acum, nu am fost pe deplin mulțumit de nicio pastilă pentru potență chinezească. Iar X-Pill e fabricat de SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD, aceeași fabrică din spatele Herbal V și Pro V. Însă, am zis totuși, la naiba, hai să încerc.

Am luat Pops ceva mai demult decât X-Pill, în vara trecută. M-a convins și aici descrierea produsului, felul cum e promovat. Nu sunt un om care se orientează după recenzii, culmea, deși eu la rândul meu scriu recenzii. Însă, majoritatea recenziilor sunt incomplete, oamenii care spun că a mers sau nu a mers, nu dau argumente, context. Ca să mă orientez, eu de asta am nevoie, căci altfel degeaba le citesc.

Oricum, am luat Pops pentru că e o pastilă cu o rețetă bine întocmită și are preț bun (o cutie cu 4 pastile costă 79 lei). Nu e fabricată în China, ci în Turcia, mai aproape de noi. Are efect în mai puțin de 30 de minute, se ia la nevoie și provoacă erecții tari ca piatra, care durează. E o promovare simplă și sinceră aici, ceea ce m-a convins să merg mai departe.

Experiența mea cu X-Pill

Când am luat X-Pill, nu aveam cine știe ce așteptări, ținând cont că avusesem rețineri cu privire la suplimentele din China. Nu zic că nu sunt eficiente acolo, însă poate pentru export, calitatea lor este mai redusă. Oricum, primul minus a fost că a trebuit să-l iau pe stomacul gol.

Însă, apoi a venit primul plus. Am vrut să mă joc puțin cu soția, să o stimulez cu mâna și să mă stimuleze și ea înapoi, dar simplul gând că urma să facem sex, combinat cu X-Pill, mi-a provocat o erecție de zile mari. Eram gata, se simțea foarte mișto, cu furnicături prin corp, acel sentiment de gol în stomac plăcut. Aveam energie, libidoul crescut, abia așteptam să o penetrez din toate unghiurile.

Însă, pe principiul „ce-i frumos durează puțin”, așa a fost din păcate și la mine. Poate că mi s-a urcat la cap entuziasmul, dar am ejaculat după câteva minute, necontrolat. M-am enervat, ăsta a fost primul gând. Începusem așa de bine… și, când colo, să-mi dau drumul? Eu?

Am stat puțin să-mi revin, nevastă-mea nici nu ajunsese la orgasm. Am zis să-mi iau revanșa și să trag de erecția aia frumoasă cât am putut, căci nu se lăsase. Și am reluat activitatea. A fost mai lungă partida pentru a doua oară, dar când mi-a venit, mi-a venit. Nu am putut să-mi amân ejacularea, așa cum a promis produsul.

Problema cea mai mare nu a fost asta, ci lipsa somnului în noaptea respectivă. Am avut puls crescut, bătăi de inimă neregulate, am umblat bezmetic prin casă să fac exerciții de respirație să mă calmez. Cu toate astea, s-a făcut dimineață și la muncă eram zombi. Te invit să citești și articolul cu păreri X-Pill.

Experiența mea cu Pops

Aici am o poveste cu final fericit. Am luat pastila pe stomacul gol, deși nu era obligatoriu. Totuși, am vrut să mă bucur de efecte puternice. După aproape 30 de minute, erecția a început să apară.

Nevastă-mea voia să sărbătorim căci era ziua ei, și mă aștepta într-o lenjerie sexy, în dormitor. Îi era somn, dar erecția mea a lovit-o din plin. Aveam penisul cald și pulsa de plăcere, cu capul tare și ferm. Ea s-a udat imediat cum a văzut ce o așteaptă, și s-a pregătit să mă primească înăuntru.

Zis și făcut. Am făcut sex aproape toată noaptea, de mai multe ori consecutiv. Am vrut să văd și eu cât mă ține, deși pe la 1 noaptea mă luase și pe mine somnul. Totuși, nu m-am oprit. I-am provocat orgasme multiple, și ea a zis că mi-a simțit penisul mai tare ca de obicei, la interior. Practic, a avut senzația că am „umplut-o” cu totul, fiindcă simțeam și eu că am ajuns în capătul vaginului ei.

A doua zi era sâmbătă și… am continuat cu o partidă de sex de dimineață. Astea sunt preferatele mele… dar și ale ei. Am avut aceeași energie ca și noaptea anterioară, aceeași erecție tare. De atunci am prins încredere în Pops.

Partea frumoasă a fost că nu am avut reacții adverse. M-am simțit obosit, într-adevăr, pentru că am depus un efort mai mare ca de obicei, amândoi. Însă, nu am avut dureri de cap sau bătăi ale inimii neregulate, cum avusesem cu X-Pill. Oricum, mai multe păreri Pops găsești aici.

Prospect X-Pill sau Pops: ce trebuie să reținem

Mi-a plăcut la ambele produse că sunt bazate pe ingrediente naturale în totalitate. Nu folosesc chimicale sau alte substanțe dăunătoare. Au extracte din plante.

Uite, poți afla mai multe detalii citind articolele cu prospect X-Pill, respectiv prospect Pops. Am extras din acele două articole lista de ingrediente pentru fiecare pastilă, ca să avem o comparație:

Ingrediente X-PillIngrediente Pops
Extracte din Epimedium Brevicornum
Panax Ginseng
Rhodiola Rosea
Cinnamomum Zeylancium
Ginseng
Palmier Pitic
Tribulus Terrestris
Ghimbir

Ce concluzii putem extrage? X-Pill conține scorțișoară (este ultimul ingredient din listă), respectiv trei stimulatori ai circulației sângelui. Scorțișoara nu este suficient de puternică încât să anuleze efectul de boost al energiei în corp, prin urmare inima e nevoită să pompeze mai mult sânge decât e necesar. Astfel, apar dureri de cap și alte aspecte neplăcute, așa cum am simțit eu.

Totuși, dacă eu care merg la sală săptămânal, am avut palpitațiile așa mari, nu vreau să mă gândesc cum se manifestă X-Pill la o persoană sedentară! Probabil e ca și cum ai pune acea persoană să alerge un maraton.

La Pops, ingredientele sunt mai bine alese, zic eu. De aceea nu au efecte adverse, doar contraindicații: nu se recomandă persoanelor cu hipertensiune. În plus, eu aș adăuga ca persoanele care au probleme cu greutatea, diabetul sau iau deja alte substanțe energizante (de exemplu sportivii) să evite acest produs. De fapt, să ia suplimentele doar cu recomandarea medicului.

Îți mai dau ceva de citit: reacții adverse X-Pill vs reacții adverse Pops. O să afli de acolo ce am simțit eu a doua zi cu fiecare produs.

Am mai comparat Pops cu alte suplimente

Despre Pops am scris mai multe pe blog. Am avut o părere bună după ce am luat acest supliment pentru potență, prin urmare am făcut o serie de analize comparative dintre Pops și alte produse. Iată-le aici:

Concluzia: X-Pill sau Pops? Ce recomand eu

Eu, personal, aș alege întotdeauna pastila pentru potență Pops în loc de X-Pill.

De fapt, nu aș mai lua X-Pill după experiența avută cu reacțiile adverse. Plus că nu m-a ajutat cu controlul ejaculării, prin urmare am simțit că mă descurc singur, ca și cum luasem doar un stimulent pentru erecție și atât. Nu zic că nu a fost bine cu erecția, însă nu mai vreau să repet experiența cu noaptea nedormită.

Probabil te-ai prins care din cele două produse despre care am vorbit aici, X-Pill sau Pops, se află în topul meu personal cu cele mai bune pastile potență.

Sper să te ajute experiența mea și să faci mereu alegerea potrivită pentru corpul tău!

Lasă un comentariu