page title icon Vreau să iau pastile de potență: cum fac să nu afle și ea

Iau pastile de potență ca să rezist mult și să nu îmi dau drumul repede. Și mai vreau să nu afle și ea că o fac. Hai să-ți zic ce opțiuni ai.

Eu am o părere foarte bine conturată despre pastilele de potență. Și le văd nu ca pe un tratament pentru o problemă de virilitate. Crede-mă, chiar nu am de ce să mă plâng. Și chiar dacă s-a întâmplat să nu mi se scoale, sau să se lase chiar în mijlocul acțiunii, nu văd unde ar fi capătul de lume. Atâta timp cât există soluții, nu prea îmi bat capul.

Pentru mine, pastilele de potență sunt precum un espresso italian. Știți voi, negru și tare.

Când sunt obosit, beau cafea și pot să continui să fac orice vreau.

Ei, așa-i și cu pastilele de potență. Le iau atunci când vreau să rup patul și știu că un mic ajutor e mai mult decât binevenit.

O fac și cu nevasta. Pentru că nu uit că indiferența și lipsa de implicare sunt principalele motive care duc la divorț. Vreau să-i arăt că sunt bărbatul de care s-a îndrăgostit. Și ăla de-o urcă pe pereți de fiecare dată când facem sex.

Am folosit pastile și înainte de căsătorie. Și atunci, ca și acum, nu vreau să afle și ea că le iau. Nu că ar fi o problemă dacă ar ști. Dar, chiar nu vreau să se gândească că nu o mai atrag, sau mai știu eu ce altă nebunie.

Cum fac să țin totul secret?

Cum să iei pastile de potență fără să știe și ea

O să-ți spun un mic secret: sexul plănuit e cel mai de rahat. Spontaneitatea, asta este cea mai tare.

Și de aici vin problemele. Când vine vorba de administrare pastile de potență, majoritatea au nevoie de cel puțin o jumătate de oră pentru a-și face efectul. Ai nevoie și de apă pentru a le lua. Și, încet, totul sună ca un plan. Un plan pentru sex, de care ea nu trebuie să știe.

Am încercat cam toate pastilele de potență de pe piață. Nu-ți face griji, o să-ți vorbesc despre ele la un moment dat. Și am citit foarte multe despre potența la bărbați.

Momentan, îți spun doar că ai de ales între suplimente livrate în diverse forme și pachete: pastile, pastă sau chiar pulverizatoare. Eu aleg soluții naturale, fără porcării prin ele – chiar nu vreau să mor în timp ce dau ca nebunu’. Ce, nu știai că există? O să afli.

Cam toate își fac treaba. O să fac review-uri pentru cele mai populare pastile de potență de pe piață și o să vezi cam care a fost experiența mea cu ele. Păreri pe bune, bazate pe ce am simțit eu când am folosit suplimente pentru potență.

Oricum, după ce le iei… diferența se vede; și, mai ales se simte.

Așa că, dacă încă ai prejudecăți, îți zic să uiți de ele. Experimentează și o să vezi ce fain e. Și pentru tine și pentru ea. E de povestit, nu altceva. 

Un comentariu la „Vreau să iau pastile de potență: cum fac să nu afle și ea”

  1. Sunt la o vârstă la care, Acer articol „mă luminează” cu privire la ce trebuie să fac mai departe în privința potenței… Mulțumesc pentru articol, este de mare ajutor

    Răspunde

Lasă un comentariu