page title icon Vrea să încerce cu o fată. Vrei să se întâmple sau nu?

Una din cele mai comune fantezii sexuale ale unui bărbat este girl-on-girl. Sau efectiv să ia parte la un act de lesbianism. Dar ce faci atunci când prietena ta îți zice că vrea să încerce cu o fată? Rămâi cu gura căscată și nu-ți vine să crezi că ți se întâmplă tocmai ție.

Una e să fii în relație și să vrei tu să încerci cu alte femei, situație despre care am mai scris, și alta e când gagică-ta vrea să încerce cu o fată. Partea mișto e că ți-a zis fantezia asta a ei, ca pe o validare a faptului că vrea ca relația voastră să meargă mai departe. E doar o fantezie, nu? Crezi că s-ar putea să își redescopere o latură lesbiană de care nu știa? Și să te lase?

Vrea să încerce cu o fată. Tu ai accepta?

Gândește-te în primul rând dacă tu ai accepta o a treia persoană în dormitor. Sunt multe fantezii ce implică sex în trei sau threesome. Mie mi s-a întâmplat o dată să fac sex cu două gagici (eram prin Marea Britanie), și a fost o experiență de succes. Dar când am mai avut ocazia, înainte, mă inhibasem și nu mi-a ieșit. Însă, fetele nu erau lesbiene, pur și simplu erau deschise la minte cât să se sărute între ele, să se atingă, să se mângâie cât erau dezbrăcate, în fața mea. Dar nu știu cât de departe merseseră ele două, înainte să ajung eu în patul lor.

Oricum, situația a fost diferită, nu eram într-o relație cu niciuna dintre ele și a fost un one night stand. Totuși, atunci când ești în relație și nu s-a mai pus problema, nici din partea ta, nici din partea ei, să primiți a treia persoană în pat, e normal să rămâi mască atunci când ea vine cu propunerea asta.

Dacă e prima oară când auzi asta, probabil te-ai întrebat dacă ai auzit bine. Dacă ea chiar vrea să încerce cu o fată sau face mișto de tine. Iată ce întrebări (poți) să aduci în discuție dacă ești în situația asta:

 • îmi spui asta pentru că vrei să îmi ceri în vreun fel permisiunea…?
 • de ce vrei asta? Ai un motiv anume?
 • vrei asta o singură dată, de curiozitate, sau…?
 • ai o fată anume în minte? Sau să găsim una pe aplicații de dating?
 • vrei să încerci cu o fată și să fii doar tu cu ea? Sau… să mă implice și pe mine?
 • vrei sex în trei sau în doi, tu cu ea, fără ca eu să fiu de față?
 • vrei un fel de petrecere swing? Sau ce vrei mai exact?

Dacă-ți răspunde că vrea să fie doar ea cu fata respectivă, și mai ales dacă-ți spune că are o fată în minte, atunci întreab-o cu crede ea că ar afecta relația voastră. E posibil să fie ceva ce caută la o fată și nu îi poți oferi tu, ca un acces de lesbianism. Poate fi ceva de moment, și ar trebui să apreciezi că ți-a spus. Însă, e normal în acest caz să-ți pui semne de întrebare. Poate prea multe întrebări ar dovedi lipsă de încredere în ea, și s-ar simți cu atât mai departe de tine. Și nicio femeie nu e interesată de un bărbat disperat.

Pe când, dacă spune că vrea să fii și tu de față, să participi la acțiune, sau dacă vrea să căutați împreună fata respectivă pe o aplicație de dating, atunci e doar o fantezie sexuală de-a ei. Și ți-a zis ție despre asta că a avut încredere în tine, că o vei înțelege. Nu e nevoie să-ți pui semne de întrebare în acest caz, e deschisă iubita ta să îți explice exact ce vrea și de ce vrea.

Relația voastră e bine închegată?

Am avut o singură dată o iubită care mi-a spus că vrea să se sărute cu o fată. Era vorba de cea mai bună prietenă a ei. Eram în club, nu era nimeni beat sau pe alte substanțe. Și i-am zis să o facă. Apoi, după ce a făcut-o, m-am simțit puțin aiurea. Nu era chiar bucuria acelei fantezii îndeplinite, deși am ascuns faptul că totuși mă afectase treaba asta.

Cu timpul, am ajuns să îi ascund mai multe lucruri legate de ce simțeam și ceva-mi spune că și ea la fel. Nu ne-a despărțit faptul că ea s-a sărutat cu o gagică, a fost oricum prima și singura dată.

Însă, am avut altă gagică o dată ce mi-a spus că vrea să încercăm și cu alte persoane. Fie băieți, fete, ce nimeream fiecare. Era deschisă și la swingereală, deși nu s-a întâmplat. Totuși, pe parcursul relației cu ea, fiecare dintre noi a fost cu alte persoane. La un moment dat ne-am dat seama că nu eram altceva decât fuck buddies și am tăiat-o. Căutam ceva mai stabil.

Totuși, ambele relații ale mele de care vorbeam nu erau așa bine închegate. Pur și simplu nu simțeam că eram sinceri până la capăt unul cu celălalt. Asta e întrebarea legată de relația ta: e bine închegată? Sunteți și BFFs? Gândește-te la asta, înainte să zici da sau nu.

Pentru că, de multe ori, o relație care nu e bine închegată devine și mai rece, o dată cu a treia persoană primită în pat. Ăsta poate fi chiar un test suprem.

Așa că dacă ea vrea să încerce cu o fată și să vă distrați amândoi cu ea, nu e clar că ăsta e un semn că nu te mai iubește. Gândește-te că de fapt la tine se cheamă înșelat când o faceți în trei, mai mult decât la ea. Poate fi un test de infidelitate pentru tine, mai ales dacă insistă să faceți sex în trei. De-asta trebuie să îi știi clar intențiile și să răspundă la întrebările de mai sus.

Tu vrei să încerce cu o fată?

Asta nu e o întrebare pe care să i-o spui și ei. Trebuie să te gândești bine de tot cât de mult ești tu de acord cu asta. Dacă e un subiect despre care ați mai discutat, de ceva timp, și amândoi vă doriți asta, având certitudinea că e doar o fantezie care să vă condimenteze, de fapt, vouă viața sexuală, atunci poate fi o idee bună.

Însă, dacă nu ați mai discutat, dacă deși sună cool tu de fapt nu te simți confortabil să o lași să facă sex cu o fată, atunci dacă refuzi și te iubește, te va înțelege. Și atunci veți căuta amândoi alte fantezii pe care să le puneți în aplicare, doar voi doi. Căci, atât timp cât unul din cuplu nu se simte confortabil cu asta, nici celălalt nu se va simți.

Ca să nu se simtă înșelată, oferă-i ei libertatea să aleagă fata respectivă. Bineînțeles, decizia o luați împreună, însă ea trebuie să fie cea care o convinge pe fata respectivă.

Stabiliți regulile

Și acum, dacă ați decis amândoi că e o idee bună și ați găsit fata potrivită, întâlniți-vă cu ea înainte și stabiliți regulile. E permis să o penetrezi tu? Amândoi vă veți săruta pe gură cu ea? Ce va putea partenera ta să îi facă? Ce nu este permis?

Trasați câteva reguli clare.

Când trebuie să-ți pui semne de întrebare?

Studiile spun că mai puțin de 10% dintre femeile implicate într-o relație cu un bărbat, vor să încerce sex în trei care să implice o altă femeie. Așa că, dacă te afli în situația asta, din punctul meu de vedere ești norocos. Cu excepția momentului în care partenera ta îți zice…

 • să nu te implici tu deloc,
 • nici să nu fii de față,
 • că se gândește de mai mult timp la asta,
 • că nu e doar o simplă fantezie,
 • că vrea cu o fată și nu mai vrea să facă sex cu tine,
 • că are o fată în minte de ceva vreme,
 • că a vorbit deja cu o fată despre asta (și nu s-a consultat cu tine),
 • că a făcut-o deja cu o fată (și tu nu ai știut nimic).

Cam asta a fost. Sper că te-am lămurit cu anumite chestiuni! Spor la treabă.

Lasă un comentariu