page title icon Păreri Viril Strong: tablete pentru disfuncții erectile

Bine te-am regăsit. Astăzi vreau să discutăm despre Viril Strong. Vom lua la cunoștință detaliile de pe prospect, vom afla părerile consumatorilor și vom vedea dacă tabletele ajută cu disfuncțiile erectile. 

Mai devreme sau mai târziu, departe de părerile și recomandările celor din jur, tot afli pe cont propriu ce e potrivit pentru tine și ce nu. Unde merită să faci compromisuri. Totuși, mie, spre cinstea mea, îmi place să mă documentez înainte să dau banii pe vreun produs.

Hai să vedem ce am aflat despre Viril Strong, tablete pentru potență masculină.

Ce este Viril Strong?

Ce este Viril Strong?

Viril Strong este supliment pentru potență produs de Cosmopharm, o companie autohtonă de renume în domeniul suplimentelor alimentare.

Produsul se bazează pe o formulă inovatoare ce integrează principii active din 9 plante, având scopul de a sprijini virilitatea și de a stimula plăcerea sexuală masculină.

Nu numai că stimulează apetitul sexual şi te ajută să atingi punctul maxim de plăcere, ci are rolul de a îmbunătății relația cu partenera.

Conform producătorilor, Viril Strong are următoarele beneficii:

 • crește dorința sexuală;
 • contribuie la o erecție de durată;
 • prelungește durata actului sexual;
 • previne ejacularea precoce;
 • amplifică plăcerea sexuală;
 • contribuie la creșterea calității actului sexual;
 • îmbunătățește nivelul de satisfacere al ambilor parteneri.

Este important de adăugat că, potrivit prospectului, Viril Strong nu creează dependență și nu oferă reacții adverse. Crezi că e adevărată această informație? Rămâne de văzut.

Viril Strong păreri

Viril Strong păreri
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • Potență – bărbații spun că nu au reușit să mențină o erecție suficient de fermă pentru a se bucura de raporturile sexuale. Din fericire, spun ei, Viril Strong contribuie la creșterea dorinței sexuale. De aici și cele 3 stele acordate.
 • Întârzierea ejaculării – din păcate, suplimentul alimentar nu ajută la prelungirea erecției și nu oferă încredere în forțele proprii. Consumatorii zic că i-a ținut ceva mai mult decât la începutul vieții sexuale, dar nu este ceea ce-și doreau.
 • Ușurința utilizării – aici nu e nimic diferit sau ieșit din comun. Pur și simplu înghiți cu suficientă apă tableta, cu singura mențiune că trebuie să iei cu maxim 90 de minute înaintea actului sexual.

Viril Strong păreri pe forumuri

Despre Viril Strong se găsesc păreri foarte puține, dar relativ diferite între ele. Cum ziceam, unii consumatori declară că nu au obținut cine știe ce rezultate și că suplimentul alimentar este „ineficient”. 

Totuși, există bărbați care au remarcat îmbunătățiri semnificative, spunând că produsul natural le-a redat interesul pentru activitatea sexuală. Deși nu sunt prea multe mențiuni despre întârzierea ejaculării, puțini au observat o ușoară rezistență în timpul activității intime.

Având o compoziție naturală, producătorul susține că Viril Strong își face treaba, nu induce efecte secundare și este potrivit pentru toate categoriile de persoane (mai puțin pentru sportivi și minori). Ce conține însă acest supliment?

Viril Strong prospect: administrare și ingrediente

Suplimentul alimentar Viril Strong este disponibil în cutii a câte 4 tablete și se poate achiziționa direct de la producător, online sau din magazine de specialitate, și după cum am observat, în unele din farmaciile cunoscute publicului larg.

Detalii de administrare

Viril Strong prospect administrare și ingrediente

Suplimentele se iau la nevoie, de către cei cu vârsta de peste 18 ani care se confruntă cu tulburări de dinamică sexuală precum libido scăzut sau ejaculare prematură.

De asemenea, producătorii mai zic că suplimentul întârzie modificările hormonale specifice înaintării în vârstă. Așadar, dacă e să mă întrebi pe mine, Viril Strong este recomandat pentru bărbații care au cel puțin 30 de ani și cel mult 65.

Oricum, se recomandă administrarea orală a unei tablete, cu 30 până la 90 de minute înainte de a întreține relații intime.

Dacă te întrebi cât timp se poate lua acest stimulent natural, trebuie să-ți spun că producătorii recomandă administrarea a maxim o tabletă la 24 de ore.

Compoziție

Iată care sunt ingredientele care apar pe Viril Strong:

 • Colții-babei (Tribulus terrestris): amplifică dorința sexuală și îmbunătățește capacitatea sexuală;
 • Maca (Lepidium meyenii): un puternic afrodiziac natural, care energizează organismul, crește rezistența fizică și apetitul sexual;
 • Fo-Ti (Polygonum multiflorum): contribuie la sănătatea funcției erectile și încetinește procesul de îmbătrânire celulară; 
 • Brânca Ursului (Heracleum sphondylium): contribuie la funcționarea optimă a glandelor sexuale, sprijinind creșterea spermatozoizilor;
 • Damiana (Turnera diffusa): stimulează producția de hormoni și are efect afrodiziac;
 • Goji (Lycium barbarum): protejează organismul împotriva stresului oxidativ, reducând oboseala;
 • Muira Puama (Ptychopetalum olacoides): mai puțin cunoscută, dar cu rol în creșterea libidoului și a performanțelor sexuale;
 • Ginseng indian/Ashwagandha (Withania somnifera): contribuie la creșterea rezistenței fizice și psihice, sprijinind sănătatea organelor sexuale;
 • Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus): sprijină activitatea mentală și cognitivă optimă, îmbunătățind sistemul imunitar.

Combinația sinergică a celor 9 plante susține virilitatea, stimulează erecția și contribuie la o plăcere sexuală intensă. Cel puțin asta susțin producătorii. 

Contraindicații și reacții adverse Viril Strong

Conform prospectului, Viril Strong nu se administrează adolescenților și nici sportivilor.

Totodată, bărbații care se confruntă cu afecțiuni cardiace dar și cei care sunt diagnosticați cu boli renale, trebuie să consulte medicul în ceea ce privește administrarea suplimentului alimentar.

După părerea mea, fiecare potențial consumator trebuie să citească cu atenție eticheta și indicațiile înainte de administrare.

Cât despre reacții adverse, trebuie spus că prospectul Viril Strong nu face referire la acest aspect. Ba chiar spune că nu oferă reacții adverse.

Totuși, unii consumatori zic că s-au confruntat cu dureri de cap. Intensificarea fluxului sanguin, alături de efortul fizic depus în timpul actului sexual, poate declanșa creșteri temporare ale tensiunii, care pot rezultare în migrene.

Concluzii despre Viril Strong

Concluzii despre Viril Strong

În urma acestei documentări în ceea ce privește Viril Strong, am ajuns la concluzia că, deși are în componență ingrediente naturale, suplimentul nu este o soluție universală și eficientă pentru toți cei care caută să-și îmbunătățească viața sexuală.

De aceea, eu le recomand, cu mare drag, să se orienteze și către alte opțiuni disponibile pe piață. 

În urmă cu aproximativ un an, eu am făcut un articol cu cele mai potrivite pastile pentru potență, care le poate veni în ajutorul tuturor care se confruntă cu tulburări de dinamică sexuală.

Dacă aceste suplimente au funcționat la mine, nu văd de ce nu ar funcționa și la alți bărbați!

Sper să-ți fie de folos materialul meu despre Viril Strong. 

Pe curând!

Lasă un comentariu