page title icon Viril Max păreri și detalii prospect. Cât costă produsul

Salutare! Bine ai revenit. Astăzi aș vrea să discutăm despre Viril Max păreri, prospect, cât costă, de unde îl poți cumpăra, și dacă e sau nu mai eficient decât alte suplimente naturale pentru potență. 

Stilul de viață, stresul sau o afecțiune de sănătate pot influența performanța sexuală masculină. Atunci când organul nu are un răspuns prompt în ceea ce privește desfășurarea actului intim, ne putem îndoi de noi înșine, ne putem simți nesiguri și lipsiți de valoare. Din fericire, specialiștii au creat soluții eficiente pentru a ajuta orice bărbat care se confruntă cu astfel de situații.

Așa că fii pe fază. Vorbim despre Viril Max păreri, un produs din 4 capsule care are rolul de a te ajuta. Rezultat în urmă îmbinării unor ingrediente naturale cunoscute pentru proprietățile lor afrodiziace, suplimentul stimulează potența masculină când se administrează cu aproximativ 45 de minute înaintea actului sexual.

Cu bune, cu rele, vreau să-ți împărtășesc experiența mea, deoarece și eu l-am încercat. Având în vedere că întâmpinăm dificultăți în a obține sau menține o erecție suficient de puternică pentru actul sexual, m-am gândit să mă îndrept și către ale opțiuni. A funcționat? Rămâne de văzut.

Ce este Viril Max ?

Ce este Viril Max?

Viril Max este un supliment alimentar produs de compania 3C Pharma Laboratoire din Franța și are ca scop tratarea deficiențelor erectile de la nivelul sistemului reproducător masculin. Acesta a apărut pe piață în urmă cu aproximativ 2 ani.

Conform Viril Max prospect, suplimentul a fost dezvoltat pentru îmbunătățirea performanțele sexuale ale bărbaților, tratând în mod natural problemele funcției erectile ce pot apărea din cauza anxietății sau a stresului.

Acțiunea sa de stimulare a dorinței și funcționare optimă în timpul actului sexual, se bazează pe sinergia ingredientelor naturale precum șofranul sau muira puama, recunoscute pentru proprietățile lor afrodiziace.

Produsul se adresează exclusiv bărbaților cu vârsta de peste 18 ani, este disponibil într-o cutie de culoare albă care conține 4 capsule.

Viril Max păreri

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
  • potență – aș putea spune că aici chiar își face treaba. M-a întărit cum trebuie. Am luat o capsulă înainte cu jumătate de oră de a avea contactul sexual dorit. A contribuit și la creșterea dorinței sexuale. Aș zice că e bun luat la nevoie, nu ca tratament zilnic, dar dacă faci sex zilnic, atunci trebuie să-l iei zi de zi.
  • întârzierea ejaculării – pe partea asta, a avut puține efecte. Am dat 2 stele. Cumva mă așteptam la mai mult, produsul e popular pentru faptul că sporește energia sexuală și-ți dă încredere în forțele proprii… Am reușit să-mi întârzii ejacularea până la primul strigăt de fericire al iubitei mele. Nici nu ajunsese la orgasm ca lumea…
  • ușurința utilizării – aici am dat doar o stea fiindcă ai totuși nevoie de un plan, nu e așa cum îmi convine mie. Are efect cam în 40 de minute, mai mult sau mai puțin. În plus, dacă nu ești stimulat sexual după desfășurarea actului atunci nu mai simți efectul.

Ce reacții adverse mi-a dat Viril Max

Deși prospectul nu menționează nimic, am simțit niște dureri de cap. Nu e neapărat surprinzător, acest disconfort poate surveni datorită creșterii fluxului de sânge în zona pelviană, specifică pastilelor pentru potență. Creșterea fluxului de sânge, împreună cu efortul fizic din timpul actului sexual, poate cauza creșteri ale pulsului și tensiunii, rezultând în dureri de cap scurte, care de obicei dispar treptat.

Este important să fii conștient că reacțiile pot varia de la o persoană la alta. În plus, în timpul unui tratament cu orice supliment pentru potență, este recomandat să adopți un stil de viață sănătos. 

De asemenea, VirilMax conține extract din ginseng într-o cantitate de 90 de mg, ceea ce face din acest produs unul nepotrivit pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială. În plus, printre contraindicații se regăsesc și alergiile la ingredientele din compoziție. Așadar, cei care suferă de alergii împotriva unor substanțe precum L-arginină, ginseng, șofran sau muira puama ar trebui să se îndrepte către alte suplimente pentru potență.

Oricum, produsul seamănă foarte mult cu Maraton Forte.

La o simplă căutare pe Viril Max păreri am văzut că sunt câteva recenzii nu neapărat pozitive. Cu alte cuvinte, o parte dintre bărbații care au consumat produsul spun că nu au fost mulțumiți de efecte.

Viril Max păreri pe forumuri

Viril Max păreri pe forumuri

Despre Viril Max se găsesc opinii variate. Unii bărbații spun că nu au obținut rezultate și că produsul a avut „zero efect”. Cu toate acestea, unii dintre utilizatori au raportat îmbunătățiri semnificative, spunând că suplimentul i-a ajutat să-și recâștige energia și interesul pentru activitatea sexuală.

Deși nu există prea multe mențiuni despre întârzierea ejaculării premature, unii bărbați zic că au observat o rezistență crescută în dormitor. Opiniile variază, iar rezultatele pot fi diferite pentru fiecare bărbat în parte.

Viril Max: scurtă privire pe prospect

Cutia Viril Max are 4 capsule. Se administrează o dată pe zi, câte o capsulă, cu aproximativ jumătate de oră înainte de actul sexual dorit. Administrarea se face ocazional, la nevoie.

Este esențial să înghiți capsula cu o cantitate semnificativă de apă pentru o dizolvare eficientă.

Administrarea unui supliment cu plante afrodiziace cu multă apă are numeroase beneficii. Apa ajută la dizolvarea eficientă a capsulei, facilitând absorbția rapidă a ingredientelor active în organism. Acest lucru poate contribui la obținerea rezultatelor mai rapide.

De asemenea, poate preveni disconfortul gastric sau iritațiile. În general, hidratarea corespunzătoare este esențială pentru efectele oferite de suplimentele cu plante afrodiziace, dar și pentru buna funcționare a organismului.

Ce ingrediente conține Viril Max?

  • L-arginină – 200 mg
  • Muira puama – 125 mg
  • Praf Ginseg – 30 mg
  • Extract de Sofran – 28 mg
  • Extract de Guarana – 8.35 mg
  • Tribulus terrestris – 14.28 mg

Viril Max prețuri și de unde-l cumpăr?

Dacă ești interesat să achiziționezi Viril Max, poți găsi acest supliment în farmaciile fizice sau online, dar și în magazine online.
Desigur, costurile pot fluctua în funcție de ofertele disponibile, iar achiziționarea direct de la farmacie îți garantează autenticitatea produsului.

Din câte am observat, prețurile se învârt în jurul sumei de 45 lei, în funcție de distribuitor.

Concluzii despre Viril Max păreri

Viril Max este un supliment care atrage atenția bărbaților care se află în căutarea creșterii dorinței sexuale, dar și în căutarea unor soluții pentru a controla impotența psihogenă. Deși există multe Viril Max păreri, eficiența acestui supliment poate fi interpretată subiectiv, de vreme ce nu s-au făcut încă destule cercetări.

Mie îmi place să merg pe mâna suplimentelor care-și fac efectul rapid, în maxim o jumătate de oră, și care să mă țină mult, până ziua a doua.

Așa am ajuns să îmi achiziționez o anumită marcă de pastile. Și am rămas fidel acelei mărci, care se numește Pops. Când am căutat pe forumuri dedicat, am dat de numeroase recenzii și păreri pastile Pops care spuneau că a funcționat. Asta m-a convins, experiențe reale ale bărbaților.

Sper că ți-am fost de ajutor!

Lasă un comentariu