page title icon Ce să schimbi ca să ai o viață sexuală aprinsă în cuplu

Viața sexuală în cuplu, de regulă, moare, de-a lungul timpului. Dar să nu fim așa pesimiști, nu? Hai să vedem cum s-o menții vie.

Am întrebat mai multe cupluri de câte ori fac sex pe săptămână sau pe lună, și știi ce mi-au răspuns? Unii m-au înjurat, alții au zis că nu-i treaba mea, alții mi-au zis deschis că în medie o dată pe săptămână sau chiar mai puțin.

Concluzia? Suntem pe cale de dispariție! Nu vreau să fiu așa drastic, dar pentru unii, mă bucur că fac sex așa rar, că le scade șansa să se înmulțească. Totuși, una peste alta, situația nu e roz. Așa că, în loc să o iei la l**ă într-o seară, cât stai singur pe laptop că nevastă-ta e plecată, mai bine citește articolul meu și fă ceva în privința asta.

Viața sexuală în cuplu și cum s-o reaprinzi

Dacă citești acest articol, nu mă aștept să o faci mai des de o dată pe săptămână. Ba poate chiar mai rar de atât. Așa că, iată din perspectiva bărbatului câteva sfaturi să-ți impresionezi partenera:

  • fă și tu ceva. Nu o lăsa pe ea să facă toată munca, iar dacă ea este cea leneșă, atunci pune-o să facă și ea ceva. În sex, fiecare trebuie să contribuie, nu unul stă și celălalt face tot efortul.
  • vorbește cu femeia ta. Spune-i ce îți place, ce poziții preferi, vorbește-i murdar dacă îi face plăcere să te-audă. Ideea e să condimentezi puțin sexul, nu să-l faci plictisitor și să se sature repede.
  • nu te lua de partenera tanu are chef de sex. Gândește-te ce să faci tu, concret, ca să îi oferi motive să aibă chef de sex. Pentru că sexul în cuplu nu e ceva planificat, e spontan. Degeaba îi faci tu observație că nu te mai dorește, când gesturile tale spun exact opusul.
  • condimentează-ți viața sexuală. Uite o metodă și câteva idei ca să-i oferi femeii orgasme multiple.
  • fă-o pe nevastă-ta să te știe drept cel mai bun la pat. Așa, ea nu va mai avea nevoie de amant, iar tu vei fi lăudat și vei avea ego-ul în tavan.
  • vorbiți mai puțin despre sex, ci mai mult despre apropo-uri. Înainte de a face sex, ca să-i vină cheful soției / partenerei tale, trebuie să o mângâi, să fii tandru, să îi bați apropo-uri. Nu îi spune direct „hai să facem sex”, pentru că strici tot farmecul și îi piere cheful. Nu numi sexul prea direct, ci folosește-te de gesturi mărunte care transmit că asta vrei.
  • îndeplinește-i orice fantezii sexuale are, cât timp le poți îndeplini. Întreabă-o cum te vrea, unde te vrea, în ce context te vrea, și oferă-i ce vrea. O să aibă orgasme de-o să te țină minte, crede-mă.
  • ține cont de sfaturile mele despre potența la bărbați. Ideea este că eu recunosc că dacă am limitări, trebuie să apelez la ajutoare. De aceea, am scris despre administrarea pastilelor de potență în care eu cred foarte mult. Ideea e simplă: dacă nu ți se scoală sau ejaculezi prea repede, atunci ai nevoie de un stimulent, un supliment. Crede-mă, vinul și ciocolata nu sunt de ajuns. Iar usturoi, nu recomand pentru așa ceva. Dacă ești băutor de cafea, atunci știi că o cană de cafea bună te ajută să-ți faci treaba când ai nevoie. Ei bine, la fel e și cu suplimentele pentru potență. Păcat că nu toată lumea mă crede.
  • vrea scenarii role play? Vrea să poarte lenjerie comestibilă? Hai că se poate. Trebuie doar să fii deschis, ca să reaprinzi viața sexuală în cuplu.

Ai nimerit bine, băiatul meu

Cu sfaturile de mai sus, ești boier în pat. ideea e să nu folosești tehnici de moarte a pasiunii, că după aia o să ai probleme (în cuplu) pe termen lung. Și nu ți-o zic doar eu, ți-o poate confirma orice femeie. E nașpa să fii nefericit în cuplu sau, mai rău, să fii acolo doar din confort. E nașpa sexul din confort, e ca o l**ă tristă, fără pic de orgasm.

Sexul nu trebuie să fie făcut doar din nevoie, ci din plăcere, din dragostea pe care v-o purtați reciproc.

Vă iubiți, nu? Dacă vreți o viață sexuală în cuplu aprinsă și bogată, trebuia să încep cu întrebarea asta.

Lasă un comentariu