page title icon De la câți ani pot lua pastile pentru potență?

Ești curios de vârsta de administrare pastile pentru potență? Am căutat răspunsul pentru tine și l-am inclus în acest articol. Încep prin a spune că vârsta e doar un număr. Te-am lămurit buștean, nu?

Să clarificăm un lucru: vârsta minimă de administrare a oricărui produs pentru potență este 18 ani. Știu că mulți dintre adolescenții din ziua de azi sunt deja experimentați într-ale sexului la vârsta de 18 ani. Nu contest asta, e decizia fiecăruia ce face cu corpul său. Însă eu mai departe mă adresez strict cititorilor care au peste 18 ani, pentru că aici este audiența blogului meu.

Acum, că am lămurit asta, putem intra în adevărata discuție despre vârsta de administrare a pastilelor pentru potență masculină.

Vârsta de administrare pastile pentru potență

Administrarea produselor pentru potență masculină trebuie să fie strâns legată de nevoile tale, ca bărbat. În sensul că, dacă vrei să iei pastile de potență, atunci înseamnă că:

 • nu ești mulțumit de performanțele tale sexuale (sau nu este partenera);
 • consideri că ai erecție slabă sau de scurtă durată;
 • suferi de disfuncții erectile (nu după ureche, ci în urma unui diagnostic din partea unui specialist);
 • din cauza emoțiilor sau a altor factori psihologici, nu performezi în pat;
 • suferi de ejaculare precoce sau controlezi greu ejacularea.

Așadar, ca să iei pastile de potență trebuie să ai un motiv întemeiat.

Deși administrarea acestor produse este asociată cu bărbații trecuți de 40 de ani (așa, ca mine), în ziua de azi nu mai există o regulă. Oricum din ce în ce mai mulți bărbați suferă de scăderea libidoului sexual, ejaculare precoce sau erecție slabă, în ziua de azi. Nu ai nevoie de studii de piață să știi asta, pur și simplu întreabă-ți câțiva prieteni mai apropiați. Faza e că, de când cu pandemia și probleme cu joburile, economia și sănătatea, mulți își trăiesc viața în stres și sexul a devenit un atașament nefericit al vieții lor.

Cu alte cuvinte, produsele pentru potență sunt mai populare ca niciodată, în rândul bărbaților indiferent de vârstă.

Deci, care este vârsta de administrare pastile pentru potență?

Am prieteni chiar și cu 20 de ani mai tineri ca mine, care iau astfel de produse. Nu e un secret și nu ar trebui să fie considerat subiect tabu.

Totuși, dacă ai sub 45 de ani și un organism sănătos, nu ar trebui să iei în calcul că ai avea alte motive în afara celor psihologice, care îți afectează potența. Așa că, în cazul ăsta, recomand să iei pastile care sunt suplimente pentru potență, nu tratamente medicamentoase.

Cum faci diferența între ele? Află de aici – pastile pentru potență vs suplimente pentru potență.

Pe scurt: tratamentul ți-l dă doar medicul; suplimentele se comercializează fără rețetă și se găsesc în farmacii sau magazine online de specialitate.

Așa că răspunsul la întrebarea de mai sus este la fel ca la începutul articolului: poți lua pastile pentru potență indiferent de vârstă, dacă ai peste 18 ani.

Pot avea efecte adverse pastilele pentru potență?

Asta e o altă întrebare, în afară de vârsta de administrare pastile pentru potență. Răspunsul este… depinde de producător și de ingrediente. Există pastile care au reacții adverse și pastile care nu.

Înainte de a da câteva exemple, trebuie să-ți spun că 99% din pastilele pentru potență au efecte precum: creșterea pulsului, creșterea fluxului de sânge, un boost de energie în tot corpul. Asta înseamnă că, dacă suferi de probleme cardiace sau hipertensiune, tulburări hormonale sau chiar diabet, este recomandat să-ți întrebi medicul înainte de a administra orice fel de pastile pentru potență, indiferent de vârstă.

Dacă iei un tratament medicamentos care nu s-ar potrivi cu ingredientele din pastilele pentru potență pe care vrei să le iei, din nou, întreabă medicul urolog. Am scris aici despre contraindicații pastile potență.

Acum, că am clarificat partea asta, hai să vedem ce e cu reacțiile adverse. Eu am încercat mai multe produse pentru potență și despre majoritatea am scris și scriu în continuare pe acest blog. Din ce am văzut, iată cele mai comune reacții adverse:

 • cefalee (dureri de cap cauzate de creșterea bruscă a fluxului de sânge și a nivelului de oxid nitric);
 • amețeli, tot din aceleași cauze;
 • greață sau arsuri stomacale (asta e mai ales pentru pastilele alea care zic pe prospect că trebuie luate pe stomacul gol și apoi că n-ai voie nici să mănânci după);
 • dureri musculare și osoase (pentru asta ai nevoie de crema de spate, bărbate);
 • indigestie și crampe (asta dacă în timp ce iei pastilele, mai ales dacă iei mai multe zile la rând, consumi și: alcool, țigări, cafea, cola sau alte sucuri cu acid);
 • creșterea pulsului și a bătăilor inimii;
 • vedere încețoșată (asta dacă ai alte probleme cu vederea mai serioase înainte de administrarea pastilelor);
 • congestie nazală – adică nas înfundat.

Acum, stai liniștit, nu vreau să te sperii, nu îți zic că sunt frecvente aceste reacții. Și, în cel mai rău caz, e imposibil să le ai pe toate. Eu, spre exemplu, am avut câteva, dar separat, în funcție de suplimentul pe care l-am luat.

Menționez că nu sunt fumător, nu beau sucuri cu acid, cafea beau cel mult una pe zi, fac sport (sală, alergare și înot). Am 41 de ani și, ce să-ți mai zic… nu iau medicamente, doar uneori suplimente.

Am scris despre reacții adverse pentru diverse pastile potență ce le-am încercat:

Mai actualizez lista pe măsură ce mai scriu.

Concluzii despre vârstă de administrare pastile pentru potență

Frate, dacă ai peste 18 ani, poți să iei, dar iei pe riscul tău. Ca vârstă maximă, nu este o limită. Cât te ține erecția… cunosc bărbați care iau pastile pentru potență și la 70 de ani. Dar sunt sănătoși tun, nu au probleme cu inima.

Ai văzut reacțiile adverse posibile de mai sus. Nu sunt neapărat frecvente sau sigure, însă trebuie să îți iei măsuri de precauție.

Așadar, dacă nu ești mulțumit de performanțele tale sau vrei să-ți dai gata partenera într-o seară, eu îți recomand uPotent. Este suplimentul pentru potență pe bază de miere care nu are niciun fel de reacții adverse și pe mine m-a ajutat la greu. Își face efectul rapid și apoi nu te doare nimic, nu simți nicio reacție. Am scris aici câteva păreri uPotent.

Sper să te ajute articolul meu. Fac o mențiune, eu nu sunt angajat la niciuna din firmele despre care vorbesc, nici nu sunt plătit de ele. Sunt un consumator de rând, lucrez într-o companie de IT și n-am treabă cu firmele care fac produse pentru potență.

Zic asta ca să știi că părerile mele sunt bazate exclusiv pe experiența mea și a prietenilor, respectiv cititorilor cu care am vorbit.

Dacă tu ai orice fel de recomandări despre vârsta de administrare pastile pentru potență și vrei să le împărtășești cu mine sau alți cititori, scrie-mi un comentariu. E binevenit, trebuie să ne ajutăm mereu între noi.

Lasă un comentariu