page title icon uPotent vs. Tianli fiole: ce să alegi ca să nu o dai în bară

Dacă obișnuiești să iei pastile pentru potență atunci cu siguranță știi cam ce soluții ai la îndemâna ta. Dacă te gândești să o faci pentru prima dată, s-ar putea să nu prea știi ce să alegi.

Oricum ar fi, trebuie să te documentezi pentru a lua suplimentul care să te ajute pe tine. Nu te poți decide între uPotent și Tianli fiole? Hai să-ți spun părerea mea despre ele.

Îmi aduc și acum aminte de prima mea experiență eșuată. Aveam mari așteptări de la o partidă care se anunța de ceva timp. Și chiar voiam să o dau gata pe tipa asta. Dar, ce să vezi. Mi-a venit fix în mijlocul acțiunii. Sentimentul de după și privirea ei. A fost chiar nasol și chiar și acum, după mulți ani, încă îmi vine să mă iau cu palmele de cap.

Dar, am trecut peste. Nu a fost ușor să las frica de eșec la o parte. Am reușit pentru că am luat pastile pentru potență. Și încă le iau atunci când sunt obosit ori stresat. Să fac sex liniștit fără să mă gândesc mereu că s-ar putea să nu fac față.

Am încercat cam tot ce se poate. De aia ți-am scris despre părerea mea cu Maraton Forte, ori părerea mea cu Natural Potent. Și ți-am explicat și cam care sunt reacțiile adverse cu Maraton Forte și reacțiile adverse cu Tianli.

Dacă cauți ceva mai bun ca cele deja menționate, sigur ai citit despre uPotent și Tianli fiole.

Hai să-ți zic și eu câte ceva despre aceste două suplimente pentru potența la bărbați pe care le găsești în farmacii.

Tianli fiole sau uPotent: administrare

Tianli fiole se ia cu cel puțin o oră înainte de sex. Pe stomacul gol, fără să mai mănânci după. Și fără să mai bei sucuri acidulate după. De ce? Pentru a nu lua din efectul fiolei. Așa că, un mic plan și o mică pregătire sunt necesare înainte de administrare.

uPotent e miere pentru potență. Nu ai nevoie de apă în administrare. Și se ia cu doar 30, 20 de minute înainte de partidă. Așa că, în acest caz poți privi cu încredere și către un sex spontan. Citește mai multe detalii despre administrare și ingrediente în materialul cu prospect uPotent.

Tianli fiole vs. uPotent: efecte și performanță

Tianli e Natural Potent. Serios, sunt aceleași suplimente pentru potență. De fapt, Natural Potent e varianta nouă a lui Tianli. Dar, din păcate, nu și varianta mai bună. Oricum ar fi, în prezent pe Tianli îl găsești sub o formulă modificată. Care nu mai funcționează ca în trecut.

Ce înseamnă asta? Că s-ar putea să constați că Tianli fiole nu te ajută. Și o să ți se întâmple fix când ți-e lumea mai dragă. Eu așa am pățit.

Mai e o chestie de spus aici. După ce am luat Tianli m-a durut capul. A fost chiar o migrenă supărătoare. A trecut doar după ce m-am băgat la somn.

uPotent a fost mai bun pentru mine. E un produs relativ nou pe piață. E miere pentru potență și după ce o iei simți o ușoară senzație de căldură în zona penisului. Și pe ăsta micu îl ai așa într-o stare semi erectă. E super fain să îl simți gata de atac.

Nu am avut reacții adverse după ce am luat uPotent. Totul a funcționat bine atunci când am făcut sex. M-a ținut mult și erecția a fost cu adevărat tare.

uPotent sau Tianli fiole: ce recomand?

Strict după experiența mea, recomand uPotent. Asta nu înseamnă că Tianli fiole nu e bun. Doar că pentru mine nu e la fel de bun ca uPotent. Eu zic că poți să le încerci liniștit pe ambele. Și să vezi care-i mai bun pentru tine.

Între timp, poți să citești comparația între uPotent și alte produse ce le-am mai testat:

Ca de obicei, scrie-mi dacă ai nevoie de ajutor.

Lasă un comentariu