page title icon Maraton Forte vs. uPotent sau ce funcționează mai bine?

Cauți ceva mai bun decât Maraton Forte? Ai auzit de uPotent? Dacă vrei mai multe păreri despre cele două suplimente pentru potență, hai să-ți zic cum am făcut eu sex după ce le-am încercat. Maraton Forte vs. uPotent: să înceapă runda 1!

De ce iau eu pastile pentru potență?

Am avut în trecut niște experiențe mai puțin plăcute. Ba mi-a fost greu să o scol repede, ba mi-a venit de m-a luat prin surprindere, ba am simțit că parcă nu am chef așa cum mi-aș dori. Am înțeles totuși că nu am o problemă adevărată cu potența. Că nu sunt robot și nici actor de filme porno. Și că e normal să nu f*t ca nebunul tot timpul.

Așa că, iau pastile pentru potență când sunt stresat sau obosit. Când simt că am nevoie de un ajutor care să mă scape de teama de eșec.

Și uite așa am ajuns să încerc cam toate suplimentele de potență existente pe piață.

Apropo, poți citi despre păreri cu Tianli sau păreri cu Natural Potent pe blogul meu. Tot acolo am scris și despre reacțiile adverse cu Tianli ori reacțiile adverse cu Maraton Forte.

Dar, să revenim: e uPotent mai bun decât Maraton Forte?

Maraton Forte sau uPotent, ce alegi?

Maraton Forte e o pastilă pentru potență cu o lungă istorie. Adică e disponibil de ceva ani buni. Funcționa super bine acum vreo 5 ani. Însă, de curând, producătorii au schimbat formula. Și nu prea mai funcționează ca înainte.

Cu Maraton Forte am avut, recent, atât experiențe bune cât și proaste. S-a întâmplat să nu mă ajute deloc. Și asta nu e bine. Plus că, pe mine mă doare capul după ce îl folosesc. Și am și dureri de mușchi. Bine ar fi fost să fie de la cât de mult sex fac, dar nu e asta.

Părerea mea cu uPotent, acest produs mai nou pe piață, e că se ia mult mai ușor și e mai sigur. Nu e pastilă, e miere pentru potență. Asta înseamnă că nu ai nevoie de apă să îl iei. Dai plicul pe gât și ești asigurat. Îl ții undeva în portofel când ieși cu gagica. În plus, pentru mine, funcționează mai bine decât Maraton Forte. Cu uPotent chiar nu am avut experiențe ratate. A mers la sigur de fiecare dată.

Maraton Forte și uPotent: administrare și efecte

Pe Maraton Forte trebuie să îl iei pe stomacul gol, cu cel puțin 2 ore înainte de sex. Sună ca un plan bine făcut. Și chiar este. Nu e bine să mănânci nici după ce iei pastila. Așa că, pregătește-te să îți fie foame. Iar mie foamea-mi strică cheful de sex.

uPotent se ia cu 30, 20 de minute înainte de sex. Nu ai nevoie de apă, dai mierea pentru potență pe gât și cam asta e tot. Pentru mine contează super mult aspectele acestea. Mie îmi place sexul spontan și să nu știe toată lumea că iau pastile. Sunt discret și vreau să mă distrez când mă f*t.

După ce iei uPotent simți o căldură ușoară în zona penisului. Și pe el îl ai într-o stare semi erectă, gata de atac.

Cu Maraton Forte nu simți neapărat ceva. Și nici penisul nu pare că-i gata de acțiune. Cumva, stai așa cu frica că ceva s-ar putea să nu meargă bine.

Ce recomand între Maraton Forte și uPotent

Dacă mă întrebai acum 4 ani răspunsul era clar Maraton Forte. Însă, cu noua formulă îmi e greu să mai fac asta. Poate dacă revin la rețeta clasică o să revin și eu la sentimente mai bune.

Așa că, pentru moment, eu o să continui să folosesc uPotent.

Am comparat această miere pentru potență și cu efectele altor produse în afară de Maraton. Iată-le aici:

Între timp, poți citi și alte comparații dintre Maraton Forte și alte produse ce le-am testat eu. Asta ca să-ți faci o idee despre cum funcționează în comparație cu ce mai e pe piață:

În plus, vezi și topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Acolo găsești mai multe produse care acum, la momentul scrierii acestui articol, rup pe piață. Cel puțin la mine au rupt… patul!

Lasă un comentariu