page title icon Un pahar de vin, de atât a fost nevoie

Toată lumea se excită în egală măsură. Unii mai mult, când apare vinul în peisaj.

Dacă tot te-am prins, să-ți povestesc o întâmplare din tinerețea mea. Cum sună asta… tinerețea! Acum am peste 40, sunt căsătorit, dar de povestea asta mereu îmi amintesc cu drag… când sunt singur.

Aveam 26 de ani și eram extrem de excitat. Nimic nou sub soare. Până când am ieșit la vin cu una pe care-am cunoscut-o la un curs de project management (nu mă întreba). Am scanat-o la curs de fiecare dată când intra și ieșea din sală, cu fustele ei scurte, sânii jucăuși de sub bluză și mâinile care păreau să știe meserie când își lua notițe.

Mi se scula numai când o vedeam cum manevra pixul ăla…

Am intrat în vorbă când cursul era aproape de final. Nu fumam nici eu și nici ea, așa că nu era motiv să mai rămân cu ea după curs la o poveste. Așa că mi-am făcut curaj să o invit în oraș.

A fost cea mai bună decizie ever!

Am ieșit la un pahar de vin și discuția a început timid.

Am vorbit despre curs, despre fiecare dintre noi, cu ce se ocupă și scopul în viață. Una a dus la alta și mi-am dat seama că la mine tot veneau paharele de vin, ea era încă la primul.

  • „Nu intră vinul în seara asta? Ți-e teamă să te îmbeți?” întreb eu zâmbind, căci la mine vinul își făcea efectul.
  • „Dimpotrivă! Vreau să mă amețesc cât trebuie”, răspunse ea zâmbindu-mi înapoi cu o privire ștrengărească.  

Oare ce-a vrut să zică prin acel „cât trebuie”? Mi-am dat seama din privirea ei că discuția asta avea să ducă și la altceva. Mi-a zis între timp că nu prea bea alcool, nu-i place să se îmbete și data trecută când a ieșit cu un tip a băut două pahare de vin și s-a amețit prea tare că apoi a regretat.

Mi-am dat seama că se simțea bine cu mine și era deschisă.

Așa că de aici, lucrurile au mers natural. Până la urmă, am mers la ea. Locuia singură și aproape de locul unde ieșisem!

Joacă. Tachinare. Atingere subtilă. Complimente sincere, nu exagerate. Emoții. Râsete. Atingere sexy. Sărutări.

A fost una din cele mai bune nopți de sex din viața mea!

Și partea bună? Am vorbit a doua zi la cafeaua de dimineață că niciunul din noi nu-și dorește relație. Totul a fost matur, asumat, fără obligații.

Și când stau bine să mă gândesc că totul a început de la un singur pahar de vin… oare ce-or fi pus ăștia în vinul ăla?

Apropo, dacă vrei să știi ce se întâmplă atunci când iei pastile de potență cu alcool, citește articolul ăla. O să te lămurească.

Lasă un comentariu