page title icon Probleme cu potența? Trucuri simple care te scapă de necaz

Ai probleme cu potența? Știu, sunt nasoale rău. Mai ales atunci când îți iau din plăcerea de a face sex. Sau când ți-e frică să mai faci sex din cauza lor. Oricum, ideea e să nu te stresezi prea tare.

Ai trucuri pentru probleme cu potența pe care să le folosești și care să te scape de griji.

Care-s trucurile? O să ți le spun imediat pe toate. Eu le-am aplicat atunci când am avut diverse probleme cu potența. Și le-am cam avut pe toate: ejaculare precoce, pierderea erecției în timpul penetrării sau lipsa libidoului.

E important să știi că toate problemele nu se referă la impotență. Nu ești impotent dacă ai o erecție atunci când te masturbezi sau dacă te trezești cu una dimineața.

Dacă totuși crezi că problema ta e mai gravă, mergi la doctor. Un urolog o să-ți explice totul.

Dar, să revenim. Am zis că ejacularea precoce, lipsa libidoului și erecția slabă se pot trata prin trucuri pentru probleme de potență. Hai să vedem despre ce trucuri e vorba.

Trucuri pentru probleme cu potența

Consumă plante afrodisiace

E bine să introduci în mâncarea ta plante afrodiziace. În timp o să vezi că libidoul va crește. Și vei avea chiar și o erecție mai tare și un orgasm mai plăcut.

Desigur, rezultatele în acest caz vin în timp. Dar e bine să știi cam ce alimente fac bine pentru potența la bărbați.

Ai o listă de plante afrodiziace în articolul pe care l-am scris recent. Citește-l înainte de toate.

Învață să te masturbezi corect

Să ți-o freci nu e o problemă. Serios, masturbarea e chiar sănătoasă. Alungă stresul și te relaxează. Dar, contează cum o faci.

Dacă nu te masturbezi corect, o să ajungi să ai ejaculare precoce. Și dacă o dai pe labă excesiv de des o să ajungi să pierzi erecția în mijlocul penetrării.

De ce?

Păi, dacă atunci când te masturbezi te forțezi să îți vină repede o să-ți obișnuiești organismul să facă asta mereu. Adică și atunci când faci sex. Ce vrei tu este să controlezi ejacularea. Așa că, atunci când te masturbezi încearcă să amâni cât mai mult momentul de plăcere maximă.

Apoi, dacă te masturbezi excesiv o să ajungi să găsești mai multă plăcere în mâna ta decât în parteneră. Adică, realitatea nu se ridică la nivelul imaginației tale. Pe scurt, o să te exciți mai greu cu partenera ceea ce-i chiar nasol.

Așa că, masturbează-te, însă fă-o corect.

Respiră așa cum trebuie atunci când faci sex

De regulă, când facem sex respirăm de parcă alergăm la maraton. Ceea ce nu-i bine. Dacă facem asta o să ejaculăm mult prea repede.

E bine să respiri din diafragmă. Să simți aerul cum trece prin tot corpul tău. Să respiri rar fără să te grăbești. În felul ăsta o să-ți relaxezi mușchii pelvieni, cei responsabili cu ejacularea.

Am găsit un ghid de respirație corectă pentru controlul ejaculării. Îl poți citi și tu dacă vrei mai multe informații.

Relaxează mușchii pelvieni

Atunci când îți dai drumul mușchii pelvieni se încordează. Așa că, dacă îi ții relaxați, amâni ejacularea.

E ușor de zis, dar mai greu de făcut.

Eu îți recomand să nu te concentrezi doar pe penis atunci când faci sex. Descoperă-ți partenera, bucură-te de ea. Atinge-o pe corp, fă și un sex oral, variază pozițiile de sex.

Apoi, prin respirație controlează mușchii pelvieni. Nu o să-ți iasă din prima, dar cu puțin exercițiu o să vezi că uiți de problemele cu erecția și ejacularea.

Vrei mai multe sfaturi? Arunci o privire și peste materialul meu cu leacuri populare pentru potență. Sunt niște super idei acolo.

Ia o pastilă de potență

Urmează trucurile pentru probleme de potență cu regularitate. Și ca să ai succes încă de la prima experiență sexuală, ajută-te cu un supliment pentru potență. Sau citește și despre alte trucuri pentru libido crescut la bărbați.

Poți să încerci orice îți dorești. Eu ți-am scris despre cele mai bune pastile de potență. Și în blogul meu găsești multe alte articole care te ajută să îți dai seama ce să alegi pentru a fi sigur că scapi de frica de eșec.

Așa că, renunță la prejudecăți. Fă sex ca un bărbat viril și potent de fiecare dată. Și dacă vrei, scrie-mi despre experiența ta sexuală. E super fain când ai cu cine să vorbești despre asta.

Lasă un comentariu