page title icon Trucuri mai puțin știute pentru creșterea libidoului la bărbați

Bine te-am găsit! Dan Juan la butoane, și azi vorbim despre trucuri mai puțin știute pentru creșterea libidoului la bărbați. Sper să găsești ceea ce te aștepți aici, anume soluții practice ca să (re)devii bestia sexuală de care are nevoie partenera ta.

Eu am peste 40 de ani, am nevastă și copil mic, și pot spune că m-am luptat deseori, mai ales în ultima vreme, cu problema asta: n-aveam chef de sex, frate. Pur și simplu mă lăsa rece ideea de sex. Dădeam vina pe oboseală, rutină, monotonie din viața mea. După ce s-a născut copilul, nici eu și nevastă-mea nu ne mai întâlneam în pat, ci mai degrabă la capătul pătuțului celui mic, când plângea. Zi și noapte la fel, aproape tot timpul, în primii 2 ani de viață. Nevasta nu avea chef de sex, implicit nu mai făcusem sex de mult. Mi-au trebuit pastile pentru potență ca să îmi recapăt libidoul și, mai ales, erecția. Nu zic că nu o aveam, dar dispărea repede, și când o făceam eram repeziți, ba că se trezește ăla micu’, ba că aveam ceva de rezolvat la muncă.

Așa că am pus în aplicare câteva trucuri pentru creșterea libidoului la bărbați și mi-am recăpătat viața sexuală. Acum, ne întâlnim în pat aproape zilnic, și nu ne mai săturăm unul de altul.

Trucuri știute pentru creșterea libidoului la bărbați

O să încep printr-un truc mai cunoscut și, cumva, aici vreau să demontez un mit: bărbați, aveți mai multă grijă de voi!

Ce înțelegem prin „grijă”?

  • Stil de viață mai puțin haotic: să faci mișcare zilnic, să mănânci sănătos, să elimini pe cât posibil zahărul și grăsimile din alimentație.
  • Hidratare cât cuprinde: chiar te ajută să consumi cei 2 litri de apă pe zi, vorbesc serios. Încearcă și aceste ceaiuri pentru potență masculină.
  • Mai puțin alcool și fumat: iată de ce să nu bei alcool înainte de sex și efectele fumatului pentru potență și ejaculare.
  • Să acorzi importanță igienei: un corp curat este mai excitant decât unul care miroase a transpirație sau care nu poartă mereu haine curate.
  • Atenție la greutate: ți-e mai mare dragul să ai abdomenul plat, o masă musculară echilibrată și forță cât să îți ridici partenera fără să te doară spatele sau brațele. Nu îți cere nimeni să ai pătrățele și mușchi bine conturați, însă greutatea optimă te ajută să ai un nivel de testosteron normal și, prin urmare, să-ți funcționeze erecția. Uite aici legătura dintre obezitate și disfuncții erectile.

Bun, eu zic că trucurile de mai sus sunt cunoscute. Ba chiar le-aș numi trucuri pentru libido de bun simț. Hai să vedem și altele, mai puțin cunoscute.

Trucuri mai puțin știute pentru un libido normal la bărbați

#1 Menține-ți dorința sexuală

Ce vreau să zic aici? Nu face rabat de la sex! Cu cât amâni mai mult, cu atât mai mult îți va scădea libidoul. Poate te trezești din când în când cu câte-o ejaculare nocturnă în urma unui vis erotic. Așa că, dacă ești singur, urmărește din când în când câte un site pentru adulți și menține-ți potența prin masturbare. Nu e nicio rușine, nicio jenă, toată lumea o face și eu aș recomanda măcar o dată pe săptămână. Dar ai grijă să n-o dai în cealaltă extremă. Iar dacă ești într-o relație, acordă importanță partenerei, fii atent la nevoile ei și îndeplinește-i fanteziile. Menține flacăra aprinsă și… armonia. Fă sex de cel puțin o dată pe săptămână, ca să-ți întreții dorința sexuală și să ai o relație sănătoasă.

#2 Menține-ți armonia în relație

Să nu ajungi să îți vezi niciodată partenera ca pe o corvoadă. Atunci când te complaci în relație pentru că trebuie dar nu mai faceți sex decât din obligație și rar, asta-ți afectează libidoul. Dacă ajungi să vezi orice altă femeie mai atractivă decât partenera ta, dacă te excită și o gagică de pe stradă dar nu ți se mai scoală la parteneră, atunci ai o problemă. La fel, dacă vă certați des, dacă o simți cicălitoare și ești mereu supărat pe ea, îți va scădea libidoul și vei acumula frustrări. Înțelegeți-vă bine sau nu vă înțelegeți deloc. Dar să nu rămâi într-o relație toxică, ar fi o mare risipă de timp pentru tine.

#3 Odihnește-te mai bine

Organismul are nevoie de odihnă pentru o bună funcționare. Aici vorbesc atât de odihna fizică – adică un somn de calitate, cât și de cea psihică – fără stres, nervi, consum de materie cenușie. Atunci când ajungi să nu te mai concentrezi cum trebuie, îți va scădea libidoul. Sexul va deveni din ce în ce mai greu de pus în practică și te vei trezi fie cu erecții slabe, fie cu ejaculare precoce, asta că organismul tău pur și simplu va respinge sexul. Ceea ce e al naibii de trist!

Așa că ai grijă de tine, bărbate: odihnește-te cât ai nevoie – tu știi dacă funcționezi cu 5 ore de somn pe noapte sau 8, asta e strict treaba ta. Oricum, degeaba dormi tu și 12 ore pe noapte, dacă zilnic te stresezi, ești irascibil, nu funcționezi fără cafea și încerci să rezolvi cât mai multe probleme – de muncă și personale. Ia-ți câte o vacanță din când în când sau pleacă pur și simplu de acasă, doar să schimbi peisajul. Crede-mă, contează foarte mult!

#4 Încearcă și altceva în pat

Același sex obosit, în același pat ponosit, poate nu mai îți stârnește vreo pasiune. Pune condimente pe viața voastră sexuală. Încearcă să faci sex oral partenerei, practicați aceste exerciții în doi pentru ejacularea precoce. Încercați cele mai tari poziții sexuale sau faceți sex într-un jacuzzi. Eu sunt adeptul lucrurilor noi în dormitor și în afara lui, recunosc că mă satur repede. De exemplu, după ce am făcut sex în fiecare cameră din apartamentul în care locuim, am luat-o cu mașina pe nevastă-mea să facem sex și în alte locuri. Așa am „botezat” fiecare loc în care am fost în vacanță. Ba chiar am făcut sex și la mine la birou. Soluții există, doar să găsești ce te stârnește pe tine!

#5 Ia pastile pentru potență

Atunci când nimic din cele de mai sus nu merge sau poate părea prea complicat de implementat, există mereu varianta unor suplimente pentru potență. Eu iau Pops, spre exemplu, și-s mulțumit. Însă, nu e singura variantă, pe piață sunt multe. Tot ce contează e să găsești ce ți se potrivește ție, ce are cât mai puține reacții adverse și efect maxim.

Dacă găsești pastile pentru potență bune, spray sau șervețele de ejaculare precoce, nu mai contează că ești în același pat, cu aceeași parteneră, sau singur cu mâna dreaptă. Ăsta e efectul: la orice stimul sexual, chiar și un film porno, ți se va scula rapid. Erecția va dura mai mult, vei ejacula mai greu și mai intens. Cam asta ar trebui să simți după un produs bun.

Sper să te ajute aceste trucuri pentru creșterea libidoului la bărbați. Uite și un articol despre trucuri pentru bărbații trecuți de 40 de ani – așa ca mine – dacă te regăsești în situația asta. Spor!

Lasă un comentariu