page title icon Cum treci peste despărțire în 7 zile dacă te-a înșelat ea

Ai făcut bine că i-ai dat papucii. Acum uite ce-ai de făcut ca să nu suferi ca prostu.

Da, știu, poate ai mai văzut articole cu așa titluri pe net. Sunt pline de bla bla. Ce-ai de gând să faci? Tot ți s-a întâmplat sau a pățit-o un amic, dacă citești. Așa că faptul e consumat, nu mai contează de ce s-a întâmplat, nu te mai gândi așa mult.

Viața merge înainte, frate. Asta să ții tu minte. Nu merge înapoi, că doar nu merge nimeni cu fundu’, poate doar aia pe care a mâncat-o undeva să te înșele. A greșit, n-a greșit, nu mai stai să raționalizezi.

Uite cum stă treaba. Există două situații.

Erați împreună de mai bine de un an

E logic, frate, că dacă ați fost ani de zile împreună sau căsătoriți, atunci n-ai cum să treci peste asta în doar 7 zile. Psihopat să fii să nu îți pese.

Tot ce trebuie să faci e să te detașezi, în prima fază măcar fizic. Nu o mai căuta în social media, dă-i unfollow. Ascunde sau aruncă obiectele care-ți aduc aminte de ea. Nu vorbi despre ea. Mergi cu capul sus înainte și fii demn. 

Gândește-te așa: când femeile înșeală, înseamnă că nu mai sunt atașate emoțional în relație. Nu te mai iubește. Asta e povestea. Așa că poate în ultima vreme ceva nu a mers bine și nu ați mai făcut acel click de la început. 

Înșelatul nu s-a întâmplat așa, pur și simplu. N-a fost nimic brusc, a fost premeditat. E posibil ca ea să nu mai fi simțit nimic chiar luni de zile sau aproape un an, înainte să te fi înșelat. 

Așa că despărțirea e cel mai firesc lucru, pentru amândoi. E cea mai bună decizie, deci fii mândru că în sfârșit îți iei viața din nou în propriile mâini. 

Eu sunt mândru de tine, chiar dacă nu te cunosc. De acum înainte, ai cale liberă la orice femeie. Pfoai, uneori mă gândesc că nu mi-ar prinde rău nici mie să fiu în locul tău…

Erați împreună de mai puțin de un an

Aici voiam să ajung. Ce naiba de sentimente se pot forma în mai puțin de un an? 

Aplică această rețetă simplă dacă vrei să treci peste o despărțire:

  • Unfriend, unfollow pe toate rețelele.
  • La fel cu prietene / prieteni care au venit de la ea și care e clar că vor rămâne mai departe cu ea.
  • Friend, follow imediat la alte femei care-ți stârnesc interesul.
  • Bagă Tinder, dacă merge în zona ta.
  • Ieși zilnic în primele 7 zile. Nu sta singur. Asta e cheia. 
  • Dă-te cu alta, dacă ai ocazia. Nu trebuie să te bagi imediat în altă relație, dar măcar o aventură de-o noapte să faci rost.

Și, gata. Dacă faci toate astea în 7 zile de la despărțire, ai să vezi că nu mai dai doi bani pe relația care s-a încheiat. Imediat îți crește stima de sine.

Chiar dacă aveați amintiri din vacanță, sau brelocuri identice. Cui îi pasă? Fostei tale, sigur nu!

Lasă un comentariu