page title icon Tratamente naturiste pentru potență: am încercat și eu

Salutare, bine te-am regăsit pe blogul meu. Despre ce mai vorbim astăzi? Eu zic să o facem despre tratamente naturiste pentru potență. Am încercat și eu o cură și trebuie să-ți zic cum a funcționat.

De ce vreau să-ți spun despre asta? Păi, pentru că am fost disperat. Am avut ceva probleme cu potența și cu ejacularea precoce. Și a fost nasol rău. Am simțit că nu mai e scăpare. Nu mai vedeam luminița de la capăt. Îți dai seama că am încercat orice.

Îmi aduc aminte cum căutam ca nebunul informații pe net care să mă ajute să controlez ejacularea. Să mi se scoale repede și să mențin erecția cât mai mult. Tot felul de soluții pentru potență maximă.

Cred că știi deja că pe net găsești cam de toate. Și bune, dar mai ales rele. Așa că, e musai să-ți vorbesc despre tratamentele naturiste pentru potență. Ce părere am despre ele și cum m-au ajutat pe mine cu problemele mele.

Cura cu tratamente naturiste pentru potență

În primul rând eu voiam ceva natural. Și m-am îndreptat către mâncare care-i bună pentru potență. Carne, legume și fructe recomandate pentru o potență maximă. Adică să poți să o menții tare pentru mai mult timp. Și să decizi tu când îți dai drumul.

Ce conținea cura asta?

Păi, de principiu am consumat:

 • Ghimbir, gingseng, ardei roșu, broccoli, țelină, hrean sau spanc – sunt toate plante pentru creșterea libidoului și pentru îmbunătățirea performanței sexuale;
 • Somon, ton, stridii, carne de porc, ouă – bune pentru creșterea fluxului de sânge către penis;
 • Arahide, fasole, nuci și semințe – recomandate pentru creșterea potenței;
 • Vin roșu – un pahar, înainte de sex și cam în fiecare seară pentru reducerea stresului.

Apropo, despre plante afrodisiace pentru potență ți-am mai spus câte ceva și cu altă ocazie.

Administrarea tratamentului naturist pentru potență

Îți dai seama că nu poți să mănânci în fiecare zi așa ceva. E imposibil. Dar, găsești soluții dacă vrei cu adevărat.

Combini din alimente, te înveți să mănânci variat și încerci, atunci când poți, să incluzi în meniu câte ceva din ce ți-am enumerat mai sus.

Funcționează?

Cum să-ți zic. Da, dar nu prea îți dai seama. E ca atunci când uiți când ai răcit ultima dată. Înseamnă că ai un sistem imunitar bun. De unde vine asta? Păi, se trage de la stilul tău de viață. De la ce mănânci și până la cum îți petreci timpul liber.

Așa e și cu potența. Dacă incluzi în alimentația ta ce ți-am spus, în timp, problemele cu potența o să treacă. Dar treptat.

Așa că, dacă vrei o soluție de moment, nu o găsești în așa ceva.

Ok, atunci soluția de moment pentru potență

Păi, la mine a mers cu pastile pentru potență. Ca să scap de stres, luam un supliment natural și făceam sex fără griji. Fără să mă gândesc că îmi dau drumul prea repede sau că nu mi se scoală când trebuie.

E super să faci sex fără griji.

Ce supliment natural pentru potență recomand?

Ți-am mai tot vorbit pe blog despre pastile de potență. Despre păreri cu Natural Potent, păreri cu Tianli sau păreri cu Maraton Forte. Ai informații și despre ce reacții adverse am avut cu unele dintre ele. Le găsești pe toate la mine pe blog, răbdare să ai, să le citești.

Acum, dacă ar fi să recomand ceva, ți-aș spune să încerci uPotent. La mine merge super fain. Încă îl mai folosesc atunci când chiar vreau să se simtă o diferență.

Cauți și alte recomandări? Iată o listă completă cu sfaturi despre control ejaculare precoce fără doctori și alte tratamente. Citește și vezi ce se aplică la tine.

2 comentarii la „Tratamente naturiste pentru potență: am încercat și eu”

 1. Suplimentele alimentare bune și naturale pot fi utile pentru orice problemă. Chiar dacă există remedii prescrise, suplimentele nu vor fi inutile și pot accelera terapia. Și pentru prevenire, acesta este un lucru destul de bun. Am trecut prin asta. O dată pe an beau cursul Wirex libido formula și nu am probleme cu potența (am 63 de ani!). Principalul lucru – să alegeți un produs de calitate, natural și fără efecte secundare.

  Răspunde
  • Mulți ani înainte vă doresc! Mulțumesc de sfat, așa este, suplimentele și tratamentele naturiste nu fac rău, pot accelera terapia și sunt un adjuvant, însă se bazează oricum pe resursele proprii ale organismului și clar nu pot înlocui un stil de viață sănătos. Numai bine vă doresc!

   Răspunde

Lasă un comentariu