page title icon Top aplicații de dating pe care le poți folosi în 2021

Ți-e greu să îți găsești pe cineva? De ce nu încerci pe net? Nu, nu-i vorba despre site-uri de matrimoniale și nici despre alte platforme cel puțin dubioase. Ci de surse sigure unde poți găsi oameni faini.

Adică, despre aplicații de dating care să te ajute să ieși la întâlnire. Să cunoști oameni noi, să faci conversație și să îți mai ieși din zona de confort.

Ce-mi place mie la aplicațiile de dating este că nu ești constrâns de nimic. Alegi cu cine vorbești, cât să vorbești și dacă nu-ți convine lași baltă totul. Sau, dacă ți se pare fata super faină, poți s-o chemi în oraș, la o cafea sau chiar la o cină. Și vezi tu de acolo dacă e loc de mai mult sau nu.

Așa că, ce aplicații de dating să încerci? Hai să vedem care sunt cele mai bune soluții pe care le poți folosi direct de pe smartphone-ul tău.

Top aplicații de dating pe care să începi să le folosești

Tinder

Încep cu cea mai cunoscută dintre ele. Sigur ai auzit și tu de ea sau chiar ai un prieten care o folosește.

Tinder e prima aplicație din topul meu. De ce?

Păi, fiind atât de populară, aici găsești cam cei mai mulți utilizatori. Adică, cele mai multe tipe pe care să le vrăjești pe chat.

Te uiți la poze, citești descrieri și dacă-ți place ce vezi, te bagi în seamă. Bine, trebuie să fie și ea de acord. Dar sunt sigur că o să ai un profil de invidiat.

Badoo

Badoo e similar cu Tinder. Doar că, de principiu, aici o să găsești utilizatori ceva mai tineri. Cam prin asta se diferențiază de Tinder, deși nu e o regulă care se respectă tot timpul.

Plus că, o să vezi, găsești mulți dintre utilizatorii Tinder activi și pe Badoo.

Doar că, dacă ești pus pe fapte mari și chiar îți dorești pe cineva în viața ta, nu te rezuma la o singură aplicație de dating. Poate, acolo unde stai tu, sunt mai mulți utilizatori de Badoo și atunci ai mai multe șanse de reușită.

OkCupid

OkCupid e cam ce zice. Adică, se apropie cel mai mult de ideea unui Cupidon care se ocupă de lipeală.

Spre deosebire de Tinder, atunci când îți faci un cont pe OkCupid o să primești mult mai multe întrebări.

Adică, bazându-te strict pe interesele tale vei avea mai multe șanse să îți găsești persoana potrivită. Știi și tu, tipa aia cu care ai o conexiune de cum spui primele cuvinte. Mă rog, în cazul nostru, de cum tastezi primele cuvinte pe chat.

La final

Ăsta-i topul meu de aplicații de dating pe care să le folosești. Le recomand pentru că le-am încercat și pentru că am avut experiențe faine cu ele. Chiar nu sunt înșelătoare și chiar fac exact ceea ce zic: recomandă persoane din apropierea ta cu care ai șanse să te potrivești.

Acum, dacă urmează să ieși și la o întâlnire și nu ai mai făcut asta de mult timp, poate nu ar fi o idee rea să iei cu tine și pastile potență. Nu știi niciodată cum ajungi să dormi în deplasare și e bine să te scapi de un stres în plus.

Hai, spor la vrăjit și să se lase cu o relație așa cum vrei tu să fie!

Lasă un comentariu