page title icon Toot Up fiole sau uPotent miere pentru potență. Ce să aleg

O parte dintre voi mi-ați scris să fac pe blog comparația Toot Up sau uPotent. Anumite persoane susțin că uPotent e mai bun, alții zic că Toot Up a funcționat la ei. Hai să analizăm cele două produse și să vedem împreună.

Așa cum v-am mai spus, măi băieți, nu puteți spune „nu, boss, produsul X nu e bun, recomand eu produsul Y”. Vorbim, totuși, de niște suplimente alimentare, al căror efect depinde de organismul fiecăruia.

Nu vorbim de medicamente pentru potență, cum sunt inhibitorii de fosfodiesterază, care provoacă niște procese chimice în corpul tău. Discutăm de suplimente pe bază de plante, care acționează în funcție de substanțele existente deja în corpul tău, plus alți factori. Așa că, la nivel de suplimente, e ca o ruletă rusească: mereu vor fi produse care merg și produse care nu merg.

Contează să găsești produsul care merge pentru tine.

Și cum faci asta? Încercând mai multe. Eu știu ce a mers la mine, o să-ți dau la final lista suplimentelor care m-au ajutat să am experiențe sexuale reușite. Toot Up sau uPotent, unul din cele două face parte din lista aia.

Toot Up sau uPotent: prezentare produse

Din colecția de suplimente a producătorului chinez Changcuhn Tianli Health Products Co fac parte, pe lângă Toot Up fiole și pastile, binecunoscutele Tianli (fiole, șervețele și spray), respectiv Natural Potent fiole. Nu-i de mirare, e aproape același ambalaj, iar rețetele pornesc de la aceleași ingrediente de bază.

Eu am fost atras de modul de administrare al fiolelor pentru potență, așa că am ales varianta asta pentru Toot Up. Abia după asta, am citit că pastilele sunt ceva mai puternice. Totuși, nu sufăr de disfuncții erectile, problema mea e mai degrabă legată de ejaculare. Nu rezist mai mult de 5 minute fără suplimente. Totuși, nu mă supăr când găsesc ceva bun și pentru erecție, ca să nu mi se înmoaie după ce mi-am dat drumul în prezervativ.

Toot Up se mai numește și Tianli Ultra Power, adică e un fel de Tianli cu upgrade. Citește aici articolul meu cu păreri Tianli, ca să știi la ce mă refer. Fiolele Toot Up sunt la cutie, în număr de 7. Fiecare are 10 ml de soluție care ajută la reducerea oboselii și creșterea energiei sexuale.

Conform prospect Toot Up, acest produs ajută și la ameliorarea a stresului emoțional, a insomniilor, a țiuitului în urechi, reducerea disfuncțiilor erectile. De asemenea, suplimentul este eficient în prevenirea problemelor de prostată. Efectele unei fiole dar și ale unei pastile sunt resimțite până la 72 de ore, și apar în 30-60 de minute de la administrare.

În colțul din stânga, pe de altă parte, se află pasta pe bază de miere și plante afrodiziace uPotent. Este un produs inovativ, în opinia mea. Desigur, mai există și Performax, tot pastă pentru potență la plic, dar nu recomand că are 78% zahăr. Conform prospect uPotent, acest produs are la bază mierea polifloră care îi dă gust bun și face ca absorbția în sânge a celorlalte ingrediente să fie rapidă. Este fabricat în Turcia.

uPotent se ia cu 20-30 de minute înainte de sex. Se dă pe gât un plic de 10 g. Atât, fără un plan. E bun pentru creșterea sensibilității la orice stimul sexual, respectiv pentru prevenirea ejaculării precoce. În mod evident, te ajută și cu erecția.

Hai să vedem ce-i de capul acestor două produse.

Efecte comparate Toot Up fiole vs uPotent plic ce le-am simțit eu

Cu Toot Up fiole, experiența mea în detaliu se află în articolul cu păreri Toot Up. Pe scurt, mi-a dat erecția rapid, însă fiolele au funcționat puțin diferit. Cred că a contat și starea mea de moment. Uneori mi s-a sculat în 30 de minute, alteori am stat 60 de minute să simt ceva.

Pe de altă parte, nu m-a ajutat cu ejacularea. Fix asta căutam eu, de fapt. Un produs care să îmi dea snooze ejaculării. Ori e nevastă-mea prea bună, ori sunt eu prea slab. Dar îți mărturisesc: mi-am dat drumul cam în 12 minute, prima repriză. Apoi, am pierdut erecția pentru vreo 20 de minute, și am băgat un preludiu. Eu voiam să continui, dar nu am mai avut cu ce. A doua repriză a fost ceva mai bună, am penetrat vreo 30 de minute în continuu. Am avut un orgasm mai intens ca prima oară, dar tot așa, ejacularea a venit necontrolat, parcă neașteptat.

Cu uPotent, treaba a stat în felul următor. M-a luat o căldură plăcută în corp, cu fiori, de parcă simțeam nevoia să f*t orice-mi ieșea în cale. Așa că am apăsat pedala și am cam sărit peste preludiu cu nevastă-mea. De fapt, m-am bucurat de ceva mângâieri și un semi-dans în poală de la nevastă-mea, îmbrăcată în lenjerie sexy, vreo 15 minute, până când am simțit nevoia să rup hainele de pe ea. Nu am rupt nimic, însă am dezbrăcat-o rapid și am întins-o pe spate.

A început să geamă de plăcere imediat după penetrare. Am avut penisul mai tare ca de obicei, mai „plin de viață”, să zic așa. Am penetrat la viteză mare, și mă așteptam să-mi dau drumul din clipă în clipă. Din fericire, nu a fost așa. Spre uimirea amândurora, m-a ținut mai bine de 30 de minute prima partidă. Nu mi-a venit să cred. Deja depășisem orice așteptare. Orgasmul a fost, bineînțeles, cu atât mai intens cu cât s-a lăsat mai mult așteptat. Am făcut-o de trei ori consecutiv, sub influența unui plic de uPotent. De-asta m-am declarat mulțumit.

Citește experiența mea completă în articolul cu păreri uPotent.

Ingrediente Toot Up sau uPotent și alte diferențe

Am făcut un tabel ca să vezi ce conține fiecare. Eu mereu mă iau după ingrediente înainte să cumpăr un supliment pentru potență, căci așa știu ce bag în mine.

Ingrediente Toot Up fiole 10 mlIngrediente uPotent pastă 10 g
Tribulus Terrestris 250 mg;
Allium tuberosum 150mg;
Panax ginseng 350mg;
Rhodiola rosea 150mg;
Cordyceps sinensis 200mg;
Lycium barbarum 300mg;
Apă purificată;
Alcool 0,3 ml.
Miere polifloră 30%,
Tribulus Terrestris 3%,
Ginseng roșu 5%,
Palmier pitic 5%,
Roscovă 10%,
Ginko Biloba 3%,
Melasă de roscovă 20%,
Melasă de dudă 15%,
Ghimbir 2%,
Galangal (Kaempferia galanga) 2%,
Polen 3%,
Jeleu regal 2%.

Ce părere ai? Cantitatea, teoretic, este cam aceeași. Însă, ciudat este că Toot Up conține puțină apă și puțin alcool. Și mai interesant este că are 200 mg de Cordyceps Sinensis, o ciupercă tibetană foarte bună pentru multe lucruri, însă într-o mică măsură bună pentru potență.

Ingredientele uPotent sunt pe principiul „punct ochit, punct lovit”. Erecții tari? Bifat. Prevenire ejaculare? Bifat. Energie sexuală? Bifat.

Ingredientele Toot Up fiole sunt mai mult legate de energie și bunăstare. Nu-i de mirare că îți dă un boost pentru circulația sângelui care se pierde la fel de repede cum a venit.

Alte diferențe Toot Up sau uPotent:

 • Toot Up are ingrediente benefice și pentru sănătatea prostatei, prin urmare poate fi folosit profilactic, chiar dacă nu faci sex. Cel mai probabil, de asta nu simți o „slăbiciune” la orice stimul sexual așa cum îți provoacă uPotent.
 • uPotent este bun strict pentru sex. Vrei o noapte de neuitat? Ia un plic de uPotent și, timp de mai bine de 12 ore, ești mai sensibil la orice stimul sexual.
 • Pasta uPotent are gust mai bun decât lichidul Toot Up.
 • Toot Up nu se recomandă dacă suferi de afecțiuni cronice, renale, psihice sau neurologice.
 • uPotent nu se recomandă celor cu afecțiuni cardiace.
 • Este interzis să consumi alcool în ziua în care iei Toot Up.
 • Se recomandă cel mult un plic de 10 g de uPotent pe zi.

Un punct forte pentru ambele produse, ceea ce este și o asemănare bună, este că nu scrie nicăieri pe prospect dacă trebuie luat pe stomacul gol. Nici la Toot Up fiole, nici la uPotent.

Reacții adverse care-ți pot influența opinia

În general, suplimentele naturale nu-ți dau reacții adverse. Asta depinde de toleranța organismului tău la ele, de respectarea prospectului și contraindicațiilor.

Totuși, eu am avut ceva reacții adverse cu fiecare și-ți zic aici exact ce.

Efecte adverse cu Toot Up fiole:

 • o ușoară durere la nivelul penisului, din cauza erecției tari.
 • dificultatea de a adormi. Am reușit, până la urmă.
 • durere de cap a doua zi – am fost nevoit să iau un antinevralgic.
 • amețeli ușoare, resimțite cam la 20 de minute după încheierea celei de-a doua reprize.

Citește aici mai multe despre reacții adverse Toot Up.

Efecte adverse cu uPotent:

 • mi s-au înroșit obrajii și fața când am terminat partidele și eram transpirat tot (probabil simt nevoia să zic asta că nu mai făcusem de mult sex de trei ori la rând și eram obosit).
 • mi-au crescut pulsul și bătăile inimii – nu cât să mă sperii și s-au calmat după cea de-a treia repriză.
 • o stare de agitație în corp.

Menționez că am simțit aceste efecte doar în seara zilei în care am luat uPotent. A doua zi n-am avut nimic. Și am încercat să iau și jumătate de plic, adică 5 g. Nu am mai avut acele reacții adverse și am făcut sex de două ori la rând, sfidând senzația de ejaculare tot mai bine decât după Toot Up.

Citește aici mai multe despre reacții adverse cu uPotent.

Alte comparații cu uPotent scrise de mine

Alte comparații cu Toot Up scrise de mine

Concluzia: Toot Up sau uPotent?

După cum probabil ți-ai dat seama, eu aș merge pe uPotent ca înlocuitor pentru Toot Up. Nu e vorba doar de starea plăcută de erecție pe care ți-o dau ambele suplimente, ci de ce urmează. Cu uPotent, m-a ținut partida mai mult și am avut reacții adverse mai ușoare.

Însă, repet, pentru tine poate situația e diferită. Așa că sfatul meu e să le încerci pe amândouă. Să încerci să le iei chiar și la câteva ore de la ultima masă, și să vezi cum te simți. Dacă ai reacții adverse, poți reduce porția: să iei de exemplu jumătate de plic de uPotent. Cu Toot Up, după ce desfaci fiola, mai greu să o păstrezi pentru a doua zi, nu mai e bună compoziția. Dar poți „sacrifica” o fiolă să iei jumătate de cantitate. Eu, recunosc, nu am făcut asta.

Unul din aceste două suplimente se află într-un clasament personal scris de mine, al celor mai bune pastile potență. Ghici care? Intră să afli.

Lasă un comentariu