page title icon Toot Up sau Pops: fiole sau pastile?

Putere! Asta simți când iei suplimente pentru potență. Extra topping de putere în zona pelviană, cu o poftă incredibilă de sex. Dar oare ce e mai bine pentru tine: Toot Up sau Pops. Unele-s fiole cu lichid, altele-s pastile care se înghit. Hai să vedem ce-a mers la mine.

Ziceam într-una din recenziile mele anterioare de pe blog că suplimentele acționează pe cale naturală, adică ajută organismul să „lupte” cu propriile forțe. Fie că vorbim de suplimente pentru imunitate, prostată, creier, picioare obosite sau potență. Sunt suplimente care preîntâmpină multe afecțiuni, la fel cum sunt suplimente care ameliorează sau tratează anumite probleme. Însă, niciun supliment nu face minuni, singur, ci doar cu ajutorul tău.

Așa că, dacă tu acum cauți răspunsul medical la întrebarea: ce funcționează pentru tine între Toot Up și Pops, respectiv fiole sau pastile, asta nu vei găsi aici. În schimb, vei găsi experiența MEA cu fiecare din aceste produse, respectiv câteva concluzii obiective, să zic așa.

Hai să-i dăm drumul!

Toot Up sau Pops: prezentare produse și efecte

Toot Up e un produs chinezesc, fabricat de, ține-te bine, Changcuhn Tianli Health Products Co. Firma asta a făcut și Tianli fiole, spray și șervețele, respectiv Natural Potent fiole și spray. De asemenea, firma asta mai face și Toot Up pastile – produs pe care, recunosc, nu l-am luat încă.

Despre păreri Tianli am scris în trecut, am avut o experiență cât de cât ok, să zic. Însă, nici așteptările nu erau așa mari. Cu Natural Potent am avut o dezamăgire mai mare, probabil pentru că mă așteptam să fie mai bun decât Tianli. Dar n-a fost. Așa că am început să caut ceva mai bun decât Natural Potent fiole și, implicit, înlocuitor Natural Potent spray.

Bucuria face că am dat de Toot Up care, recunosc, a avut un început promițător la mine. Dar despre asta vorbim imediat. Toot Up fiole este o soluție care se consumă pe cale orală, cu 30-50 de minute înaintea partidei de sex.

Efectele Toot Up conform prospect sunt:

 • ameliorarea stresului emoțional,
 • ameliorarea insomniilor,
 • reducerea disfuncțiilor erectile,
 • prevenirea problemelor de prostată (se poate lua și profilactic),
 • reducerea oboselii,
 • creșterea libidoului și a recuperării între partide (efectul poate ține până la 72 ore).

Pops este un supliment alimentar românesc, creat special pentru a-ți da erecții tari. Asta promite, asta face. Este disponibil la cutie, sub formă de capsule, și poți cumpăra cantitatea minimă de 4 capsule.

Nu cunosc detalii despre ce alte suplimente naturale produce sau importă firma care distribuie Pops în România. Însă, știu ce scrie pe site-ul producătorului, pe prospect și respectiv ce experiență am avut eu. Despre asta vorbim imediat.

Conform prospect Pops, acest produs are următoarele efecte:

 • îți dă o erecție de zile mari – care nu se pierde după prima ejaculare,
 • penisul tău devine mai receptiv la orice stimul sexual (efectul poate ține până la 24 de ore),
 • te recuperezi rapid între partidele de sex,
 • prelungește durata actului sexual (ceea ce se traduce prin amânarea ejaculării),
 • te ajută să te concentrezi mai bine pe parteneră (elimină emoțiile cu privire la erecție pe care le au bărbații înainte de sex).

Experiența mea cu Toot Up fiole

Hai să-ți descriu ce am pățit eu cu Toot Up fiole. Pe scurt, căci varianta lungă o găsești în articolul cu păreri Toot Up, nu am fost mulțumit. Am luat mai multe fiole, în zile diferite, ca să compar efectele. Uneori, cred că depindea de starea mea, am simțit efectul după 30 de minute, alteori după 60.

Ce efect am simțit? Că am devenit mai sensibil la orice stimul sexual. Adică și dacă vedeam într-un film o tipă bună, mi se scula. Din fericire, n-a fost nevoie, căci aveam nevasta alături, pe care am stimulat-o ca să facem sex. Cu primele două dăți când am luat fiola Toot Up, am făcut-o în două reprize. Erecția a fost mișto și am simțit penisul mai tare ca de obicei, mai cald și aproape că se înroșise vârful.

Am reușit să o aduc pe nevastă-mea la orgasm, până când mi-am dat drumul necontrolat. Asta a fost prima problemă. Totuși, nu a fost ceva neobișnuit pentru mine. După a doua partidă care m-a ținut, decent, zic eu, cam 30 de minute, iar mi-am dat drumul. Asta am pățit-o de două ori cu Toot Up. N-am mai avut energie pentru a treia partidă, mă simțeam deja obosit.

A doua zi, singurele „efecte” au fost cele adverse, precum durerile de cap. În seara de după sexul pe Toot Up, am avut o ușoară durere în capul penisului (zici că făcusem sex cu o asiatică strâmtă, deși era tot nevasta cu care eram obișnuit). Apoi m-am simțit amețit și am fost așa vreo 20 de minute. Nu e ok deloc. Am scris aici, în detaliu, experiența mea în ceea ce privește reacții adverse cu Toot Up.

Experiența mea cu Pops capsule

Asta-mi place s-o povestesc, deși e ceva mai porno. Asta pentru că așa m-am simțit când am luat Pops. Să-ți zic și de ce.

Dacă vrei experiența pe lung, citește articolul cu păreri Pops. Dacă vrei rezumatul, stai aici.

Am luat capsula cu apă, cu 30 de minute înainte de sex. Mâncasem cu câteva ore în urmă, dar nu m-am gândit la asta. M-am lăsat dus de val. Nu consumasem alcool, că știu că nu e bun în combinație cu pastilele de potență. Deși, pe prospectul Pops nu zice că ar fi interzis. Cred că se aplică aceleași reguli de care vorbeam în articolul despre pastile de potență cu alcool.

Crede-mă pe cuvânt, cred că 5 ore am avut o erecție tare. Eram acasă, eram confortabil, singur cu nevasta, ea pofticioasă la rândul ei, eu excitat la maxim. Era seară, nevastă-mea era adormită dar m-am asigurat eu că o trezesc. Mai ales că se îmbrăcase într-o lenjerie sexy înainte să se pună în pat, așa cum îi place ei să facă pe timp de vară. Cumva, simțea că voi avea poftă de ea în seara aia.

Și încă ce poftă! Cred că am făcut-o în toate pozițiile. Cel puțin cât ne-au ținut șalele. Nu știu cum ne mai suportă vecinii. Ea a avut orgasme multiple, eu am avut câteva orgasme super intense. Asta pentru că se acumulase multă energie sexuală și spermă în mine. Aproape 4 ore ne-a ținut energia să facem sex în seara aia, plus încă o oră dimineață, că era sâmbătă a doua zi.

Am ejaculat de 4 ori și erecția din seara aia tot nu se lăsa. M-am culcat cu o stare de semi-erecție, aș mai fi avut chef dar ea era obosită și, fizic, la fel mă simțeam și eu. Însă, gândul meu tot la sex era și la cât de mișto a fost.

Din punct de vedere al reacțiilor adverse cu Pops, n-am avut mare lucru. Doar că mi-a crescut pulsul, îmi bătea inima tare, dar asta și poate de la adrenalină. Așa mi se întâmplă când fac efort intens. În rest, nimic.

Ingrediente Toot Up vs Pops și administrare

Am făcut un tabel să vezi ce conține fiecare. Hai să aflăm ca să facem o comparație. Totuși, înainte de asta se cuvine să zic că Toot Up vine la cutie cu 7 fiole de 10 ml, iar Pops vine la cutie de 4 capsule, fiecare având aproape 1 g. Așadar, concentrațiile în mod cert sunt diferite. Însă, Pops se diferențiază prin alegerea ingredientelor:

Ingrediente Toot Up fiole 10 mlIngrediente Pops capsule
Tribulus Terrestris 250 mg;
Allium tuberosum 150mg;
Panax ginseng 350mg;
Rhodiola rosea 150mg;
Cordyceps sinensis 200mg;
Lycium barbarum 300mg;
Apă purificată;
Alcool 0,3 ml.
Ginseng
Palmier Pitic
Tribulus Terrestris
Ghimbir

Ce observăm? Că, deși Toot Up are mai multe ingrediente, în cantități mai mari, totuși efectul lor este mai degrabă în zona prevenției decât în zona unei nevoi de moment.

Pops acționează pe loc, pe când Toot Up a fost conceput mai degrabă pentru tratament profilactic. Este bun pentru sănătatea prostatei și circulația sângelui, însă doar pentru lista de ingrediente, nu l-aș recomanda dacă vrei să ai o seară reușită cu partenera.

L-aș recomanda pe termen mediu, dacă vrei să iei zilnic câte o fiolă și apoi să vezi cum te simți după câteva zile. Asta e concluzia mea obiectivă.

Alte comparații cu Pops

Pops e unul din cele mai tari suplimente pentru potență ce le-am încercat, așadar am mai scris despre el. Iată Pops comparat cu alte produse:

Alte comparații cu Toot Up

Nu am scris așa multe analize comparative cu Toot Up, însă iată aici câteva:

Toot Up vs Pops: ce recomand eu

În concluzie, pot doar să-ți zic ce am aflat din comparația asta:

 • Pops e bun pe moment – gen dacă vrei o seară reușită, dacă sexul te ia pe nepregătite și vrei să-i faci față,
 • Toot Up fiole poate fi bun profilactic – dacă iei ca tratament, câte o fiolă pe zi,
 • Ambele sunt bune să le testezi și la masturbare,
 • Ambele au efecte adverse puține, însă doar să ai la tine un antinevralgic preventiv când iei Toot Up,
 • Toot Up fiole nu te ajută dacă suferi de ejaculare precoce,
 • Deși Pops n-a fost creat pentru ejaculare precoce, te ajută să prelungești durata actului sexual,
 • Cu Pops, nu pierzi erecția între partidele de sex, pe când cu Toot Up da.

Acestea fiind spuse, te las pe tine să decizi care e mai bun pentru tine. Până la urmă, tu îți cunoști limitele sexuale și nevoile.

Unul din aceste suplimente, probabil ți-ai dat seama care, se află pe lista mea cu cele mai bune pastile potență. Intră acolo să vezi ce recomand. Bineînțeles, nu judeca, toate sunt din experiența mea.

Lasă un comentariu