page title icon Cum e cu Tianli spray pentru ejaculare precoce

Vrei ceva pentru potență și ejaculare precoce? Dacă cauți suplimente pentru potență sunt sigur că ai dat și peste Tianli spray. Vrei să-l încerci? Eu am făcut-o deja și pot să-ți las câteva păreri.

Am avut probleme cu potența și chiar îmi venea prea repede. Am încercat să nu pun presiune pe mine, dar știi cum e. Un simplu gând rău e suficient pentru a privi orice oportunitate cu frică.

Așa că am folosit și încă folosesc pastile și suplimente pentru potență. O fac atunci când simt că am nevoie de un mic ajutor. Când sunt obosit, stresat sau când nu prea am chef de sex. Da, sunt bărbat și am zis asta. Nu am tot timpul chef, dar asta se trage și de la stilul de viață mereu pe fugă. Oricum, nu mă văd vreun actor de filme porno, dar nici nu mi-e rușine cu mine în pat. Cel puțin, nu s-a plâns nimeni de performanța mea până acum.

Am făcut un clasament al celor mai bune pastile pentru potență și te invit să îl parcurgi aici:

Află care sunt cele mai bune pastile pentru potență!

Acum, hai să-ți spun ce părere am despre Tianli spray și dacă e bun pentru controlul ejaculării precoce.

Păreri despre Tianli spray

Am mai lăsat păreri despre Tianli. Am vorbit și despre reacțiile adverse cu Tianli. Cu spray-ul lucrurile stau similar. Adică, e bun și nu prea.

tianli-spray-ejaculare-precoce

Părerea mea e că au umblat la compoziție și nu te prea mai poți încrede în Tianli, sau în Natural Potent. Apropo, în caz că nu știai, Natural Potent e noul Tianli.

Îți spun sincer, am folosit spary-ul destul de rar. Am așa o mică teamă când o fac. Poate nu e justificată, dar e tot acolo în capul meu.

Am citit pe prospect că Tianli Spray poate avea efecte adverse pentru vagin. Adică, substanțele nu trebuie să pătrundă în vaginul partenerei că-i de rău. Și atunci, prefer să fiu precaut, să evit orice chestie nasoală. Prefer să mă bucur de sex, nu să-mi reproșeze că i-am stricat jucăria.

Tianli spray pentru ejaculare precoce

Tianli spray e recomandat pentru ejaculare precoce. Administrarea e simplă: se dau până la 10 pufuri pe penis cu 10, 15 minute înainte de sex.

Acum, cu administrarea asta e o mică problemă. Ce fac după ce am aplicat spray-ul? Stau așa, cu penisul în aer? Adică e aiurea, nu vreau să știe și ea că folosesc. Nici nu pot să-l bag în pantaloni să risc să se ducă efectul. Și nici nu vreau să-mi facă sex oral, cine știe ce gust are sau ce mai irită pe acolo.

Să zicem că reușesc să îl dau la timp și să fac sex direct. Acum, e recomandat să folosești prezervativul după ce te dai cu Tianli spray. Dacă o faci cu o necunoscută e ok. Dacă e nevastă-ta, s-ar putea să nu mai fie chiar ok și să o prefere la bustul gol.

E bun Tianli spray pentru ejaculare precoce?

Să trecem peste micile dezavantaje. Poate doar eu le văd așa, sigur nu deranjează pe toată lumea ce zic eu.

Acum, părerea mea e că Tianli spray e cam apă de ploaie. Da, se simte acolo ceva. Ca un efect de amorțire. Dar trece repede. Și când plăcerea e intensă, spray-ul chiar nu face diferența. Eu nu simt că mă ajută să rezist mai mult sau să controlez când am orgasm.

Dacă recomand Tianli spray pentru ejaculare precoce? Nu neapărat. Îmi e dificil să îl aplic și după să fac sex fără să-mi fac griji. În plus, pe mine nu mă ajută. Cu sau fără e cam același lucru.

Cauți ceva mai bun? Am făcut recent o comparație între Tianli fiole și Maraton Forte. Și, ți-am vorbit și despre uPotent, despre care am o părere chiar bună. În plus, am un articol în care îți spun ce cred eu despre cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu