page title icon Ți-a dat papucii și i-ai scrie dar nu te lasă orgoliul

De fapt, de ce i-ai scrie? Ca să o faci să regrete că s-a despărțit de tine. Și, poate, să îi fie dor.

Dacă ea ți-a dat papucii, trebuie să fi avut un motiv și poate ați discutat înainte. Nu cred că s-a întâmplat așa, subit. Tu mai vrei să fii cu ea? Sau pur și simplu vrei să o faci să regrete că te-a lăsat?

În fine, nu mai contează. Tot ce e important este că vrei să o faci să-i fie dor de tine. Nu ai gânduri rele, dar încă mai ții la ea și poate există o cale, subtilă, să o recucerești.

Dacă e așa, atunci bun venit! Dan Juan va găsi răspunsul și la asta.

Nu îi scrie ei. Scrie-le prietenilor comuni

Nu e vorba doar de orgoliu aici. Dar dacă îi scrii că ți-e dor de ea și o vrei înapoi, pari disperat. Și nicio femeie nu umblă după un tip disperat. Abține-te să îi scrii, chiar să îi dai like la postări. Nu îi da niciun semn, ca să nu o faci să creadă că ți-e dor de ea.

În schimb, poți să scrii unora dintre prietenii comuni. Să-i întrebi despre ei, dacă sunt bine, să menții relația. Ba chiar poți întreba pe unul din prietenii comuni și despre ea, dacă s-au mai văzut și dacă e bine. Nu îi spune nimic altceva, doar că vrei să te asiguri că e bine.

Dacă apare ocazia să te vezi cu prietenii comuni, nu o rata. Ba poate chiar există șansa să fie și ea pe acolo. Așa că poartă-te detașat, ca și cum ești împăcat cu ideea și îți vezi de viața ta. Arată-i că ești bine, nu că ai plâns în pernă după ea cu nopțile.

Postează pe net că ești bine

Uneori, stârnești un pic de gelozie dacă fosta vede că o duci bine, ba chiar poate că ți-e mai bine fără ea. Aici e un pic de manipulare, că, fie între noi, de fapt nu o duci bine și o vrei înapoi.

Nu posta nimic negativ, nu arăta în social media că suferi. Ba chiar, concentrează-te pe alte obiective ale tale, chiar profesionale.

Dar am mai vorbit despre asta, ce să nu faci imediat după despărțire. Așa că arată-i că te simți bine, că mergi la petreceri și ești înconjurat de prieteni. Arată-i puterea, nu slăbiciunea ta. Sigur o să vadă ce postezi. Doar nu a plecat cu ceartă și ți-a dat unfollow, nu?

Ce faci dacă ea îți scrie?

Răspunde-i detașat. Rece. Fără emoticoane și stilul pe care îl aveai când erați în relație. Nu îi arăta că te bucuri că îți scrie. Răspunde-i scurt.

Demonstrează-i că ai trecut peste, chiar dacă a trecut puțin timp. Arată-i că ești matur și sigur pe tine, împăcat cu ideea. Ba chiar dacă te întreabă ce simți referitor la asta, spune că îi respecți decizia și că vrei ca ea să fie bine. Ba chiar strecoară o glumă, dacă poți.

Nu te cupla cu altcineva doar din răzbunare

E nasol dacă faci asta și o să iasă urât. Mai ales dacă vrei ca fosta să regrete decizia și să se întoarcă la tine, nu te cupla cu alta.

Fii rațional. Nu bârfi despre ea, nu spune nimănui nimic rău despre ea. Tratează-o cu respect, chiar dacă a luat decizia asta. Nu fii copil!

Vrei să o recucerești?

Dacă ea nu face nicio mișcare nici la câteva luni după ce aplici cele spuse mai sus, atunci s-ar putea să nu ai șanse, frățioare. Dacă vă mai vedeți întâmplător sau poate la ieșiri cu prietenii comuni și ea nici nu te bagă în seamă, atunci e semn că încă îți mai poartă supărare și nu ar prea vrea să vă împăcați.

Dar, dacă face orice fel de mișcare, îți mai scrie, te mai întreabă cum mai ești dacă vă mai vedeți și arată că este încă interesată, atunci discuția poate evolua în mod natural spre cauza care a dus la despărțire și să o puteți remedia. Poate aveați nevoie doar de-o pauză, atât.

Altfel, crede-mă, mulți au încercat dar nu au reușit, nu poți să o recucerești dacă o inviți la un date după ce ea ți-a dat papucii. Sau dacă vrei să îi stârnești mila.

Ce să reții?

Când despărțirea vine din partea femeii, sigur ai făcut tu ceva greșit. Și trebuie să o faci să înțeleagă că te-ai schimbat, chiar dacă nu vorbești cu ea și vorbești cu prietenii comuni. Sau postezi online că ești bine.

Așa că, din păcate, dacă ea ți-a dat papucii, și nici nu îți mai dă niciun semn după, înseamnă că she is gone. Mai bine să o auzi de la mine decât de la un prieten apropiat.

Știu că nu îți sunt prieten apropiat, dar așa cum am zis de la început, sunt aici să spun lucrurilor pe nume.

Dacă ai comentarii pentru mine, lasă-le mai jos. Răspund, pe bune.

Lasă un comentariu