page title icon Tentex Royal prospect: contraindicații și de unde cumpăr

Astăzi aflăm totul despre Tentex Royal prospect, despre contraindicații, dar și aspecte legate de rezultatele administrării pastilei roșii care tratează pe cale naturală disfuncția erectilă.

Pentru bărbații care se confruntă cu astfel de probleme, tulburările de dinamică sexuală pot fi un subiect dificil de abordat, care dă multe bătăi de cap.

De multe ori, întrebările care planează în jurul celor mai mulți bărbați sunt legate de felul în care suplimentele ajută aparatul reproducător, de unde le pot cumpăra și la ce precauții sau contraindicații să fie atenți.

Așadar, dacă data trecută ți-am vorbit despre Tentex Royal păreri, te invit să intrăm puțin și în detaliile despre prospectul acestui produs.

Tentex Royal prospect, explicat

Aș vrea să reiau câteva aspecte din experiența mea, în acest material despre Tentex Royal prospect.

Suplimentul tratează disfuncția erectilă pe cale naturală, indiferent de factorul de risc care a stat la declanșarea acesteia. Pe prospect scrie că îmbunătățește performanțele sexuale ale bărbaților, contribuie la creșterea libidoului, tratează problemele funcției erectile de etiologie diversă și că acționează pozitiv la nivel psiho-emoțional. 

Eu am luat Tentex Royal, așa cum se ia și Sunvert sau Proxel Potent, ca tratament. L-am administrat pentru a-mi crește performanța sexuală.

Conform Tentex Royal prospect, se iau două capsule pe zi, între 6 și 12 săptămâni. Eu le-am luat pe amândouă după  masa de prânz. N-a fost nevoie de un plan ca la alte suplimente pentru potență, în sensul că nu trebuie luate pe stomacul gol sau cu 30-60 minute înainte de sex. 

Tentex Royal: administrare și ingrediente

Tentex Royal este destinat bărbaților de peste 18 ani, care se confruntă cu disfuncții erectile. Produsul este pe bază de plante precum șofran, respectiv colții babei, care îmbunătățesc fertilitatea. Sporește fluxul sangvin la nivelul penisului, crește dorința sexuală și acționează ca antioxidant. 

Ambalajul conține minim 10 capsule care se administrează zilnic, pe cale orală. Se iau câte 2 capsule, vreme de 6 – 12 săptămâni. Zic asta pentru că există și cutie de 60 capsule.

Suplimentul are în compoziție următoarele ingrediente:

  • Prunus amygdalus cunoscut sub denumirea de migdal – este un bun tonic și afrodiziac.
  • Blepharis edulis – o specie de plantă originară din Asia, care crește și în Egipt, care are rolul de a crește libidoul.
  • Asteracantha longifolia – este o plantă anuală robustă, care îmbunătățește erecția și are efect antioxidant.
  • Crocus sativus cunoscut sub denumirea de șofran – are efect antioxidant, antidepresiv.
  • Tribulus terrestris, cunoscut și drept „Colții babei” – crește libidoul și îmbunătățește erecția.

Tentex Royal: reacții adverse

În ceea ce privește experiența mea cu Tentex Royal, trebuie spus că m-am confruntat cu anumite reacții adverse precum senzații de disconfort la nivelul stomacului, dar și cu amețeli și dureri de cap.

Amețelile și durerea de cap sunt, în general, date de creșterea bruscă a fluxului de sânge din organism și a nivelului de oxid nitric. 

Tentex Royal contraindicații

Tentex Royal contraindicații

Prospectul nu oferă multe informații despre contraindicații. Este interzis ca acest supliment să fie consumat de bărbații care au mai puțin de 18 ani, iar singurele mențiuni clare sunt cele referitoare la dozaj, doza zilnică recomandată fiind de 2 capsule.

Iată însă câteva aspecte pe care este bine sa le urmezi pentru a te asigura că faci alegerea potrivită.

În cazul în care te confrunți cu probleme cardiace, ai tensiune arterială ridicată sau ești alergic la una din ingredientele din compoziție, este necesar să consulți un specialist înainte de a începe administrarea suplimentului.

Este important de luat în considerare faptul că un astfel de supliment nu va ține niciodată locul unui stil de viață sănătos în care să ai o alimentație variată, în care faci suficientă mișcare și te odihnești cel puțin 7 ore pe noapte. 

Alte contraindicații sau ce nu scrie în prospect

Deși nu figurează pe  prospect, există interacțiuni riscante între toate suplimentele alimentare și băuturile alcoolice. Etanolul are un impact semnificativ asupra calității și duratei erecției, fiindcă determină dilatarea vaselor de sânge și, astfel, reduce aportul de sânge către corpurile cavernoase ale penisului.

Consumul excesiv de alcool în timpul tratamentelor duce, de asemenea, la creșterea tensiunii, una dintre bolile care însoțesc disfuncția erectilă.

Alte informații despre Tentex Royal

E important de spus că tratamentul cu Tentex Royal oferă o abordare holistică. Suplimentul este conceput, într-o oarecare măsură, pentru a-ți oferi încrederea și puterea.

De asemenea, contribuie la reglarea nivelului de testosteron, fapt care oferă bărbatului mai multă încredere în forțele proprii.

Preț și de unde cumpăr Tentex Royal

Preț și de unde cumpăr Tentex Royal

Prețul pentru o cutie de 10 capsule Tentex Royal este de aproximativ 33 de lei, însă depinde de farmaciile online și de reducerile oferite.

O cutie de 60 capsule costă în general 49 lei, însă am observat site-uri care vând și cu 35 sau 40. Mi se pare diferența prea mică față de cutia de 10 capsule, așadar sugerez să verifici înainte să cumperi.

Cel mai sincer ar fi să cauți Tentex Royal de la Himalaya în farmacii. Se eliberează fără rețetă și este mai sigur să cumperi așa, decât de la diverși furnizori online. Eu așa recomand, și inclusiv pastilele pentru potență pe care le iau și au efect la mine, tot în farmacii le caut.

Concluzie personală despre Tentex Royal 

Așadar, eu nu am fost complet mulțumit de Tentex Royal. Dacă și tu cauți un înlocuitor, eu îți recomand cu mult drag să citești celelalte articole cu păreri pe care le am pe site. 

Dacă ai vrut să afli mai multe despre Tentex Royal prospect, dar te-ai convins că ai alte așteptări, atunci îți recomand să citești despre cele mai bune pastile pentru potență. Este un top pe care l-am făcut în urma testării mai multor suplimente pentru potență, de-a lungul timpului.

Sper că vei găsi suplimentul potrivit!

Lasă un comentariu