page title icon Tentex Royal păreri: este suficient de puternic pentru mine?

Am o nouă experiență pe care vreau să o împărtășesc cu tine. Este vorba despre Tentex Royal păreri și efecte, mai exact vorbim de Tentex Royal de la Himalaya. Acea pastiluță roșie pe bază de plante și minerale, pentru disfuncțiile erectile.

Te invit să citești mai departe, să afli dacă Tentex Royal funcționează, cât și ce efecte am simțit eu cu această pastilă. Sunt fan al suplimentelor naturale pentru potență, am încercat multe de-a lungul timpului. O bună parte din produsele încercate de mine n-au fost eficiente, din păcate, și am scris asta de fiecare dată. Pur și simplu intră pe categoria Potența la bărbați de pe blogul meu, și la butonul de căutare din dreapta scrie „păreri”. Așa vei găsi toate articolele în care mi-am expus părerea despre anumite suplimente eficiente pentru potență sau medicamente.

Ce este și pentru ce este Tentex Royal

Ce este și pentru ce este Tentex Royal

Tentex Royal este un supliment alimentar produs de Himalaya. E comercializat ca un remediu natural pentru disfuncția erectilă și alte probleme sexuale masculine. Conține o serie de plante și extracte de plante cunoscute în medicina tradițională ayurvedică pentru proprietățile lor benefice pentru sănătatea sexuală.

Datorită ingredientelor, este considerat un herbomineral, care tratează pe cale naturală disfuncția erectilă, indiferent de cauză.

Eu am luat Tentex Royal pentru a-mi crește performanța sexuală. Am citit pe prospect că are următoarele efecte:

 •  Crește fluxul de sânge la nivelul penisului,
 • Susține obținerea și menținerea erecției,
 • Crește libidoul masculin,
 • Are acțiune antioxidantă, îndepărtează anxietatea și previne depresia,
 • Favorizeaza spermatogeneza (adică poate contribui inclusiv la creșterea fertilității așa cum face și Profecund B).

Produsul se ia ca tratament, așa cum se ia și Proxel Potent și Sunvert, de exemplu. Însă, spre deosebire de acestea, care sunt mai mult pentru sănătatea organelor sexuale masculine, Tentex Royal este pentru disfuncții erectile și fertilitate. Ce combinație faină!

Tentex Royal păreri

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • Potență: conform prospect, se iau două capsule pe zi, între 6 și 12 săptămâni. Citind despre Tentex Royal păreri online, am găsit că unii au simțit efectele după 3 săptămâni. La mine, au trecut 6 săptămâni și nimic. Din diferite cauze aveam erecția slabă. Așa că am continuat, recunosc am avut vreo 3 zile pauză, după 6 săptămâni, până am cumpărat alte cutii și am mai băgat 5 săptămâni. Însă, tot nimic. Așa că am oprit. Erecția mea, din păcate, a rămas la fel de slabă și după 11 săptămâni cu Tentex Royal.
 • Întârzierea ejaculării: nu aveam alte așteptări aici, de-asta am dat o stea, pentru că nici nu scrie pe undeva că ar ajuta cu ejaculare precoce acest supliment. Nu zic că aveam probleme când am luat Tentex, doar că sunt anumite produse care mă ajută aici, să prelungesc partidele de sex. De exemplu uPotent, miere pentru potență. Mă ajută mai mult ca alte suplimente, în sensul că duc și 20-30 minute, în condițiile în care eu în mod normal duc 5.
 • Ușurința utilizării: aici mi s-a părut ok că se ia zilnic, ca tratament. Mă gândesc că se aseamănă cu Durani, un alt supliment similar. Se iau 2 capsule pe zi, în general în a doua parte a zilei. Eu am luat după masa de prânz, ambele capsule deodată. Fără să fac un plan ca la alte suplimente, că trebuie luate înainte de masă, că la 1-2 ore de la ultima masă, cu 30 minute înainte de sex. Fără plan, asta mi-a plăcut. Totuși, am dat 3 stele că, frate, durează prea mult tratamentul. Adică, 12 săptămâni, asta înseamnă să cumperi 9 cutii de câte 10 capsule Tentex Royal Himalaya. O groază de bani.

Ce reacții adverse mi-a dat Tentex Royal

Deși nu scrie nimic pe prospect, eu am avut ceva dureri de cap. Recunosc, în timpul unei cure cu orice supliment alimentar, trebuie să ai un stil de viață sănătos, însă porcul nu se-ngrașă-n ajun. Așa că trebuie să ai un stil de viață ok încă dinainte să începi o cură.

Eu fac sport de două ori pe săptămână, merg mult pe jos, nu-mi tocesc fundul în mașină ca alți colegi de-ai mei. Nu fumez, alcool beau rar, la ocazii, și evit orice înseamnă fast food și sucuri cu acid. Zic că sunt destul de ok. Am o greutate normală pentru înălțimea și vârsta mea, nu am burtă. 

Cu toate ăstea, m-a cam durut capul în primele săptămâni de Tentex Royal. Am băgat somn, nu zic că nu, de obicei seara la 10 închid ochii, mai fac excepție uneori în weekend. Altfel, am fost ok, nu am avut alte senzații.

Păreri Tentex Royal pe forumuri

Păreri Tentex Royal pe forumuri

Am băgat căutări, să vedem ce zic alții despre Tentex Royal păreri și recenzii. Cică pentru cei care nu au probleme grave cu erecția, este de un real ajutor.

Mai sunt medici care zic că dacă ai 30-40 de ani (cum am și eu, încă), atunci e un produs bun. Însă, la capitolul păreri Tentex Royal stă foarte slab. Nu am găsit prea multe. 

În general, recenziile sunt foarte scurte, nu sunt detaliate, să îți zică la ce să te aștepți, cum să îl iei corect. Ca rating general, nota 3 din 5 îi dă lumea. Deci e un supliment bunicel, însă nu am citit nicăieri pe cineva care să spună că l-a ajutat să obțină erecții mai tari ca de obicei.

Tentex Royal păreri: o scurtă privire pe prospect

Ce ne interesează să găsim pe prospectul Tentex Royal este compoziția sa:

 • Tribulus terrestris (Colții babei).
 • Asteracantha longifolia.
 • Blepharis edulis.
 • Crocus sativus (Șofran).
 • Prunus amygdalus (Migdal).

Acestea sunt toate ingredientele sale. În general, sunt extracte din plante care favorizează circulația sângelui, și au efect antioxidant. Sunt bune pentru sănătate aceste ingrediente, nu contest faptul că este un produs sănătos. Însă, doar atât.

Prospectul este foarte scurt, nu avem foarte multe informații despre contraindicații, reacții adverse. Însă, menționează că ajută și cu reglarea nivelului de testosteron, lucru care, într-adevăr, oferă bărbatului mai multă siguranță în propriile forțe și ține la distanță anxietatea. 

Înlocuitor Tentex Royal. Ceva mai bun

Am ajuns și la final, însă poate fi un nou început. Eu am cumpărat de exemplu cutii de Tentex Royal 60 capsule de la Himalaya, o firmă bună de altfel, de la care folosesc mai multe produse.

Însă, pur și simplu nu este neapărat pentru mine. În fond, efectele suplimentelor alimentare depind și de fiecare organism. Poate al meu tolerează prea multe, dat fiind faptul că am încercat multe stimulente pentru potență.

Citește aici și vezi topul meu personal cu cele mai bune pastile potență. Acolo vei găsi lista cu cele care au funcționat la mine, și experiențele detaliate. 

Lasă un comentariu