page title icon Este bună țelina pentru erecție și potență?

Țin minte că atunci când eram flăcău, rădeam cu prietenii ori de câte ori auzeam pe cineva că vorbește de țelină. Și făceam mișto că țelina e bună pentru potență.

Ce, tu nu ai auzit tot felul de mituri cu și despre beneficiile țelinei pentru erecție? Că dacă mănânci țelină ți se scoală mai repede și că te ține mai mult la sex. La noi mai umbla vorba și că dacă mănânci leguma o să ejaculezi mai mult și mai puternic.

Bine, noi eram copii și credeam cam tot ce zboară. În capul meu era „frate, mănânci țelină și bam, apare erecția și poți să f**i toată noaptea”. Mda, păcat că realitatea nu-i ca-n capul nostru.

Beneficiile țelinei pentru potență și libido

Oricum, să știi că nu eram nici foarte departe de adevăr. Țelina este, fără doar și poate, o legumă care crește libidoul pe cale naturală. O putem numi vitamină pentru potență și erecție. Doar că, așa cum e și normal, nu are efecte minune.

Nu-i nici vreo Viagra naturală, dar nici nu trebuie să o ignori. O poți include în alimentația ta zilnică și o să vezi reale beneficii pentru potența ta. În timp, nu de pe astăzi pe mâine, o să simți chiar ameliorarea simptomelor asociate cu cele mai populare disfuncții erectile. Plus că, beneficiile țelinei se vor resimți în tot organismul. Consumul legumei îți dă energie, susține buna funcționare a organismului și te ajută să îți păstrezi optimismul.

Așa că, da, țelina are beneficii reale pentru potența masculină. Nu o putem compara cu efectele unui medicament sau a unui supliment pentru erecție și ejaculare, dar nu putem să-i ignorăm aportul în susținerea unei vieți sexuale normale și active.

Proprietăți țelină și efecte pentru potența la bărbați

Țelina conține androsteron. Ce-i măgăria asta? Un feromon puternic pe care îl secretă organismul. E ca un fel de parfum natural, specific corpului bărbătesc. Și îl poți vedea ca pe un magnet de femei. Cu cât corpul tău secretă mai mult androsteron, cu atât ai șanse să fii un Dan Juan care dă pe spate toate femeile din preajma lui.

Proprietățile țelinei descriu și susținerea secreției hormonilor sexuali în cazul bărbaților: testosteronul. O mică observație aici, țelina crește și estrogenul deci e bună și pentru creșterea apetitului sexual la femei.

Eu îți recomand să o consumi crudă, pe stomacul gol, pentru efecte intense și rapide. Desigur, dacă vrei rezultate pe potență și erecție bine ar fi să mai faci și sport, să te odihnești noaptea, să mai lași la o parte alcoolul și alte vicii similare și, desigur, să consumi și alte alimente afrodiziace.

Da, țelina e bună, dar ce altceva ajută potența?

Am văzut de ce țelina are beneficii pentru potență, erecție și libido. Am mai văzut că ajută, dar nu face minuni. Așa că, ce altceva să încerci sau ce să mai faci pe lângă alimentația bogată în legume afrodiziace?

Ți-am scris mai sus câteva sfaturi despre schimbarea stilului de viață. Vor ajuta cu siguranță.

Altfel, mai ai exerciții pentru a scăpa de disfuncții erectile. Dar și acolo ai nevoie de răbdare pentru că sunt similare cu un antrenament.

În rest, poți să te duci pe scurtătură. Să ai beneficiile plantelor, dar cu rezultate rapide pentru partide care nu pot fi amânate (de ce naiba ai vrea să amâni o partidă de sex?!). Vorbesc despre suplimentele naturale, bune pentru potență așa cum sunt, de exemplu, uPotent și Pops.

Ți-am mai scris eu și despre altele – păreri Tianli, păreri Natural Potent, păreri Maraton Forte sau chiar un top în care am descris cele mai bune pastile pentru potență în funcție de experiența pe care am avut-o eu.

Lasă un comentariu