page title icon Este cu adevărat eficientă tehnica start-stop în tratarea ejaculării precoce?

Suferi de ejaculare precoce? Sigur ai citit pe net, forumuri și mai știu eu ce surse despre tehnica start stop. Astăzi vreau să-ți explic dacă e cu adevărat bună atunci când vrei să reziști mai mult.

Sunt super multe sfaturi pe care le poți citi atunci când încerci tot posibilul pentru a prelungi durata actului sexual. Le-am încercat și eu, la rândul meu, atunci când pierdusem orice urmă de speranță. Cred că ejacularea prematură e printre cele mai nasoale disfuncții erectile. Nu numai că nu poți duce la bun sfârșit partida, dar lași și o impresie proastă când te mânjești tot înainte ca lucrurile să devină interesante.

Așa că, da, ești dispus să faci orice să treci pentru necaz. Iar tehnica start-stop sună chiar promițător. Însă, rezultatele s-ar putea să nu fie cele la care speri. Hai să-ți explic.

Ce este tehnica start-stop pentru controlul ejaculării

Tehnica start-stop se folosește pentru a combate ejacularea precoce. Obiectivul e să-ți obișnuiești penisul cu starea de excitare și să ajungi să capeți control pe ejaculare.

Cum funcționează? Păi, chiar simplu:

  • Începi să te masturbezi – nu lubrifia penisul, e suficient să dai o labă pe uscat.
  • Când simți că plăcerea e prea mare și urmează să ejaculezi, te oprești.
  • Aștepți câteva secunde până ce plăcerea începe să mai dispară.
  • După, reîncepi masturbarea.
  • Repeți procesul până când reziști suficient de mult – ideal ar fi să reziști pentru ceva mai mult de 30 de minute.
  • Poți crește dificultatea în timp prin lubrifierea penisului.
  • Atunci când simți că nu prea mai poți opri ejacularea, poți strânge baza penisului cu mâna – acest lucru va opri ejacularea și va diminua starea de excitație a penisului.
  • Dacă în timpul exercițiului start-stop începi să ejaculezi, nu intra în panică. Bucură-te de moment.

Dezavantajele tehnicii start-stop și ce ar trebui să faci în schimb

Tehnica start-stop poate fi benefică pentru combaterea ejaculării precoce. Asta, dacă este făcută cum trebuie. Pașii de mai sus sunt cei pe care îi găsești cam pe peste tot. Însă, ei nu sunt suficienți pentru a scăpa de disfuncția erectilă.

Procesul prin care se formează potența masculină și orgasmul este mult mai complex. În primul rând, ejacularea și orgasmul sunt două chestii total diferite care se pot controla independent.

Eu ți-am mai explicat pe blog diverse tehnici prin care ajungi să tratezi ejacularea precoce. Ți-am scris despre cum să respiri când faci sex, despre cum să antrenezi mușchii pelvieni pentru a rezista mai mult și despre cum să tratezi problemele psihologice asociate cu problemele cu potența.

Toate aceste tehnici vin în completarea metodei start-stop. Nu o să reușești doar cu ea dacă nu le integrezi și pe restul în rutina ta.

Așa că, înarmează-te cu răbdare. Citește tot ce ți-am menționat eu. Apoi, ai un exercițiu final pentru tratarea ejaculării precoce. Da, el include masturbarea și o tehnică start-stop ușor modificată față de pașii de mai sus. Nu o voi relua aici, pentru că am scris deja un ghid amănunțit despre asta.

Dacă urmezi strict tehnica start-stop s-ar putea să dai în alte probleme. De exemplu, pentru că tot înveți penisul să piardă din erecție atunci când se excită, s-ar putea ca atunci când ești cu partenera să te trezești că se înmoaie din senin, fix când ți-e lumea mai dragă. Cu siguranță nu vrei asta, să dai în altă disfuncție erectilă când ai crezut că ai scăpat de stres.

Alte metode prin care scapi de ejacularea precoce

La tratarea ejaculării premature ajută nu o singură metodă, așa cum este cea start-stop. De fapt, un cumul de factori te vor ajuta să reziști atât cât vrei când faci sex.

Dacă ai vicii, renunță la ele. Fă sport cât mai des și odihnește-te bine noaptea. Consumă alimente afrodiziace, crește libidoul și apetitul sexual.

Urmează exercițiile menționate în blogul meu (găsești referințe către ele în articolul de astăzi) și ai răbdare. Tratamentul nu este o alergare rapidă ci un maraton. Ca atunci când te duci la sală. Nu vei avea mușchii mari după o simplă ședință. Rezultatele vin în timp. Și așa-i și cu controlul ejaculării. Durează până când reziști tu atât cât vrei.

Între timp, poți apela la ajutoare. Eu am tot folosit, și încă o mai fac, suplimente naturale pentru potență. De-a lungul timpului ți-am lăsat recenzii despre ele, așa cum, spre exemplu, sunt articolele cu păreri Pops, păreri Tianli, păreri Maraton Forte sau păreri uPotent.

Altfel, ai chiar și un clasament cu cele mai bune pastile potență pe care să-l consulți.

No, cum stă treaba cu tehnica start-stop? Vezi, nu-i chiar așa de ușor precum ai crede la început. Însă, nu lăsa garda jos. Rămâi implicat în rezolvarea problemei tale, fă sex ori de câte ori ai ocazia și, ca să mai scapi de frica de eșec, apelează la ajutoare de încredere. Asta până când reușești de unul singur să controlezi momentul ejaculării.

Lasă un comentariu