page title icon Cum te prinzi când te minte o femeie

Hai să nu te iau cu studii și alte vrăjeli. Îți voi zice doar cum m-am prins eu, Dan Juan, când m-au mințit femeile.

Să începem.

Pot fi două situații: o femeie te minte să te protejeze (dacă te iubește) sau te minte că nu are încredere în tine (dacă nu te mai iubește).

Am mai avut relații de-a lungul timpului în care minciuna era la ordinea zilei. Îți dai seama unde era nivelul de încredere acolo, nu? Îți zic eu: aproape la pământ.

Care a fost primul semn care m-a făcut să-mi dau seama că o gagică mă mințea? Am ascultat-o cum vorbea la telefon cu maică-sa. Și o mințea în ultimul hal, foarte degajat, fără să clipească. Atunci mi-a fost clar: am de-a face cu o mincinoasă profesionistă. Și am întrebat-o după ce a terminat conversația de ce a mințit-o pe maică-sa, iar ea îmi zice că „ce, doar nu era să-i zic adevărul că se supăra și nu mai scăpam de ea”.

Păi și ce, mai bine e să o minți?! Nu e asta mai grav?

Dar nu aveam cu cine să mă înțeleg.

Așa că, sunt câteva semne care te fac să te prinzi dacă o femeie te minte și, în același timp, dacă te mai iubește sau nu. Vrei să le afli? Citește-n continuare.

Semne că te minte o femeie – când te iubește

Hai să începem cu vestea bună. Te iubește, frate! Felicitări! Dar asta nu o face complet sinceră. Ea, cel puțin în mintea ei, consideră că dacă nu îți zice anumite lucruri, te păstrează, te salvează. Nu vrea să-ți rănească sentimentele, cică. Hai să vedem semnele.

 • Îți zice doar complimente și nu ce o deranjează la tine. E imposibil să fii perfect și să nu o deranjeze nimic la tine. Așa că n-are cum să nu o deranjeze nimic. Dacă îți zice mereu că ești ideal pentru ea, că ești cel mai bun și bla bla bla, e clar că nu vrea să te piardă. Sau poate că sunteți de mai puțin de 1 an împreună.
 • Evită să îți zică adevărul de teamă să nu te superi. Asta o face, de regulă, o fată timidă. Genul care preferă să se uite cu tine la un film de acțiune cu Van Damme, chiar dacă ei nu-i place. Doar să te mulțumească pe tine. E de aur o așa fată, boss.
 • I-e teamă să nu-ți strice ziua, dacă-ți zice că îți stă bine părul sau cum ești îmbrăcat, chiar dacă de fapt nu îți stă așa bine. În cazul ăsta, din nou, ea poate ține la tine, dar nu e ok să te mintă. Te lasă așa, să te faci de râs?
 • Îi tremură ușor vocea sau clipește prea des. Astea sunt semne clasice că o persoană minte, însă în același timp înseamnă că are mustrări de conștiință. Poate te minte când îți zice că a avut o zi mișto la muncă, deși de fapt nu a fost așa. Dacă se simte din voce sau din mimică, înseamnă că pune suflet, deci te iubește.
 • Dacă o întrebi ceva și ea repetă întrebarea. E semn că te minte femeia, că repetă ce ai zis ca să aibă timp să găsească un răspuns. Totuși, mai e semn că nu are antrenament de mincinoasă, sau că regretă ușor că e „nevoie” să te mintă.
 • Zâmbește fals sau se uită în gol. Și astea sunt semne că femeia te minte, dar în același timp nu îi pare bine de asta. Unele gagici sunt experte în treaba asta, ar fi în stare să-ți plângă în brațe, chiar dacă ar juca de fapt teatru.
 • Are ticuri, fie verbale, fie bâlbe, fie clipește, își duce mâna prin păr, își acoperă gura, se joacă cu urechea. Toate astea sunt semne că ezită, prin urmare te minte. Însă, dacă depune efort atunci când te minte, înseamnă că ține la tine.

Hai să vedem și cealaltă perspectivă.

Semne că te minte o femeie – când nu te iubește

Dacă nu mai are sentimente față de tine, ai grijă ce faci cu ea. Să nu pici de prost, să nu profite de tine. Mai ales, să nu fie în relație cu tine doar că are anumite interese (exemplu: împărțiți chiria sau tu plătești facturile). Ferească Dumnezeu.

 • Nu repetă numele spuse de tine. De exemplu, iar tu întrebi: „Ai fost cu Dragoș să iei masa aseară?” și ea răspunde „Nu am fost cu el”, e semn că se simte nașpa că a fost prinsă și vrea să dea impresia că e o distanță între ea și însoțitorul ei de la masă.
 • Refuză să vorbească despre cel cu care e posibil să te fi înșelat. Dacă tu îi repeți numele, sau aduci vorba de el, ei nu-i convine, schimbă subiectul sau se enervează repede. Ai grijă aici, trebuie să treci peste despărțire dacă se va ajunge la asta.
 • Răspunde repede, mecanic la întrebările tale. E semn că nu are chef de vorbă, poate chiar semn că te minte. „Experții” nu garantează că asta înseamnă sigur că te-ar minți, decât dacă dă răspuns în mai puțin de o secundă.
 • Dă ochii peste cap când vorbește sau privește în colț. Asta înseamnă fie că evită contactul vizual, fie că evită să zică verde în față. Ocolește răspunsul, ba chiar îi schimbă realitatea. Nu e o mincinoasă profesionistă dacă face asta, însă poate fi semn că te minte femeia și nu te mai iubește.
 • Minte și alte persoane. Fie prieteni comuni, fie părinți, persoane cunoscute. Dacă minte mai mult persoane venite „din partea ta”, e semn că nu te mai iubește și chiar că ar vrea să lase trecutul în urmă, la un moment dat. Dacă minte persoane din ambele categorii, și prieteni de-ai tăi și prieteni sau familie de-a ei, e semn că trece printr-o perioadă mai nasoală, însă în același timp îți ascunde ceva. Nu știu ce, trebuie să încerci tu să afli.
 • Vorbește mai repede sau urcă tonul. E semn că e nervoasă sau că e munteancă 🙂 Dar poate fi și semn că te minte și nu te mai vrea în viața ei.

Chiar așa te prinzi când te minte o femeie?

Totuși, așa cum am zis la început, toate astea le-am observat eu. Poate nu tu, poate nici cunoscuți de-ai tăi. Am avut ceva relații la viața mea, presărate de minciuni. Am mințit și eu, uneori n-am avut de ales. Alte dăți, trăiam o mare minciună cu anumite femei, încât nimeni nu mai știa ce e adevărat și ce nu din ce ziceam.

Nu îți doresc să ajungi acolo. Construiește-ți, de la început, relația pe deschidere și sinceritate.

Minciuna, la fel ca gelozia, te roade pe interior. Mai bine, decât să minți, pur și simplu nu adu vorba despre ce nu vrei să-i zici femeii tale. De exemplu, dacă vrei să iei pastile de potență dar să nu afle ea, evită să îi zici. Poate nu va bănui niciodată.

Uite, e ca atunci când vrei să-i faci o surpriză și o minți că ieși cu băieții când de fapt tu umbli după cadou pentru ea. Aici, minciuna e acceptată. Atunci când minți intenționat ca să îi spui mai târziu adevărul, e ok, că intenția e bună. Dar atunci când minți sau ești mințit și intenția e rea, nu-i a bună deloc. Nici din partea ta, nici din partea ei.

Sper să te ajute sfaturile mele „de viață”. Tu mai știi alte semne care te fac să te prinzi când te minte o femeie?

Lasă un comentariu