page title icon Cum știi că suplimentele pentru potență sunt eficiente

Le-am încercat pe toate: geluri, spray-uri, pastile, pastă, tratamente naturiste. Și știi ce am aflat? Cum îmi dau seama care sunt suplimente eficiente pentru potență și care nu.

Dacă vrei să consumi suplimente eficiente pentru potență, trebuie să fii atent la o serie de factori, printre care și ingredientele lor. Ideea este că fiecare organism funcționează diferit și nu pot să îți spun decât ce a funcționat în cele mai multe cazuri.

Acum, în prima fază, nu te lua după faptul că suplimentul respectiv vine sub formă de pastile, spray sau pastă. Contează ce conține și cât de rapid își face efectul, respectiv cât de mult te ține. Că degeaba consum eu un supliment cu 5 minute înainte să mi-o pun, când poate efectul lui vine într-o oră. Până atunci, ce fac? Moartea pasiunii și o noapte albă (inversează tu literele de la „albă” să vezi ce-ți iese).

Așa că, hai să vedem ce consumăm, băieții.

Vrei suplimente eficiente pentru potență? Fii antenă aici.

Caută pe etichetă / prospect ca suplimentul respectiv să:

 • îți dea energie și rezistență fizică,
 • te ajute să menții cantitatea de testosteron,
 • îți crească libidoul,
 • îți crească capacitatea circulatorie (sau să susțină fluxul sanguin),
 • aibă la bază amino acizi, vitamine și minerale,
 • conțină extract de palmier pitic, fiind unul din cele mai bune ingrediente pentru potență,
 • conțină alte ingrediente precum: Tribulus Terrestris, Ginseng (Asiatic sau Siberian), Ginko Biloba, rhodiola rosea, goji,
 • nu fie recomandat ca tratament pe o perioadă mai lungă de timp. Exemplu: dacă tu vrei acțiune în seara asta și iei prima ta pastilă de supliment X, dar pe prospect scrie că trebuie să iei 2 capsule pe zi timp de 10 zile, atunci nu vei simți nimic. Efectele vor veni în timp și, probabil, va trebui să amâni seara de acțiune până la finalul sau cel puțin la mijlocul tratamentului.

Acum, dacă suplimentul pe care îl folosești a trecut acest test, în sensul că bifează cele spuse mai sus, trebuie să cauți pe prospect în cât timp își face efectul. Dacă nu scrie nimic despre asta, atunci cel mai probabil nu are efect imediat și nu este indicat să consumi acel supliment dacă ai nevoie de potență puternică în ziua respectivă.

Spre exemplu, dacă suplimentul tău este un ceai de Ginkgo Biloba, Ginseng Indian sau Goji, te poate ajuta dacă îl consumi într-o cură de 2-3 căni pe zi, așa cum scrie de regulă pe instrucțiuni. Dar cine are timp să bea atâta ceai în fiecare zi?

Alte recomandări dacă vrei să consumi suplimente pentru potență

Eu am scris câteva articole (și mai am de gând să scriu) despre tratamentele pentru potență masculină. Iată-le aici:

Lista va continua, crede-mă, pentru că sunt multe de spus.

Dar una peste alta, la ce să mai fii atent când cauți suplimente eficiente pentru potență:

 • reacții adverse: să nu ai alergii la vreunul din ingrediente. Dacă nu știi sigur, mai bine întreabă-ți medicul de familie înainte, sau urologul (dacă ai unul). Adică, orice produs ar fi, mai bine nu risca, decât dacă ești sigur că nu ai nicio alergie și ai citit că are doar ingrediente naturale. De exemplu, pe mine m-a durut capul după Tianli și am avut reacții urâte la stomac. Asta e, nu am știut, am luat și am pățit.
 • reacții întârziate sau deloc: am avut ghinionul, că altfel nu pot să-l numesc, ca la anumite suplimente, unde scria că își fac efectul într-o oră, să nu aibă efect asupra mea. Adică am așteptat, și-așa mi s-a părut mult o oră, adică nu pot planifica sexul, nu-i așa? Și apoi, am făcut-o la două ore după ce am consumat. Asta e, nu am anticipat bine. La mine a ținut la fel de mult erecția, cum ar fi ținut în mod normal. Cine știe, s-o fi dus efectul dacă nu am făcut sex la timp. Scuzele mele că am întârziat.
 • dacă iei anumite medicamente: poți căuta pe net să vezi dacă sunt reacții adverse cu substanțele din tratamentele pe care le iei. Mai ales dacă iei tratament pentru hipertensiune, epilepsie, cancer de prostată sau depresie, nu aș recomanda să iei și suplimente de potență.
 • starea ta psihologică. Știai că asta este cauza numărul 1 pentru problemele de potență masculină? Așa că, dacă ești într-o fază nasoală, poate chiar depresie sau anxietate, nu recomand să iei suplimente pentru potență. Acestea îți vor accelera nivelul de energie și circulația sângelui în zona penisului. Însă, dacă nu ai o stare bună, cel mai probabil corpul tău fie nu va permite să te bucuri de efectul acestora, fie te vei „bucura” de partida de sex în mod mecanic, dar nu și emoțional.

Ce să faci ca să garantezi efectul suplimentelor de potență

În viață, e normal să ai și dezamăgiri. Știu că pot să fie dureroase atunci când dai banii pe ceva, dar asta este. Nu ne-am născut învățați.

E posibil, chiar dacă ai bifat toate etapele de mai sus, să ai anumite dificultăți în ceea ce privește simțirea efectelor suplimentelor de potență. Așa că, pentru a spori / garanta efectul acestora, cât și rapiditatea sa, iată câteva (alte) sfaturi de la Dan Juan:

 • să ai un stil de viață sănătos. Știi și tu: obezitate, fast food și junk food, fumat, alcool la greu, alte substanțe interzise, lipsa mișcării, lipsa somnului, toate sunt dăunătoare pentru organism și atunci nu ar avea rost să ai pretenții la efectele suplimentelor pentru potență, dacă tu nu trăiești sănătos.
 • să fii relaxat când consumi suplimentele. Știi, uneori e și efectul placebo. Dacă faci totul în grabă, forțat, când de fapt tu te gândești la alte lucruri (proiecte de la muncă, de exemplu), atunci nu te vei bucura de efectul suplimentelor. Dacă ești stresat, obosit, anxios sau ai alte probleme, nu garantez pentru efectul suplimentelor.
 • să nu ai probleme cardiace sau cu tensiunea. E posibil să aibă efect precum cofeina, anumite suplimente, și atunci vei simți o creștere a tensiunii și a pulsului, ceea ce, dacă ești pe tratament pentru probleme cardiace, nu ar fi indicat. Consultă medicul, în acest caz, aici nu sunt eu în măsură să-ți zic.

„Iubi, nu pot în seara asta, că nu-și face efectul pastila”

Nu transforma acest titlu într-o replică dată partenerei tale! Ce naiba, fii sigur pe tine, fii bărbat și mergi pe front chiar dacă nu ai scut sau sabie.

Știu, dacă nu ești antrenat, sau nu ai încredere în forțele proprii, e posibil să pierzi lupta. Adică să-ți dai drumul înainte de primul ei orgasm. Ceea ce ar duce la două cazuri: fie te înțelege și-ți mai acordă timp, un preludiu, ca să continuați (a doua oară ar trebui să țină mai mult la tine), fie nu te înțelege, îți face o părere despre tine (domnul 2 minute) și va rămâne la părerea aia până nu o convingi că nu e chiar așa.

Până la urmă, eu mereu am folosit un supliment eficient de potență, când am avut nevoie. După mai multe încercări, am găsit câteva care au funcționat. Și m-am ținut de ele.

Spor la agățat și partide reușite!

Lasă un comentariu