page title icon Sunvert prospect. Cât durează tratamentul pentru bărbați?

Salutări! Astăzi vreau să vorbim despre Sunvert prospect, cât și alte detalii de interes pentru bărbații care vor să se bucure de efectele acestui supliment. Cât durează tratamentul cu Sunvert este o altă întrebare pe buzele bărbaților dornici să îl cumpere.

Eu am citit cu atenție prospectul și așa fac de fiecare dată, înainte să cumpăr ceva. Ba mai mult, caut pe net pe forumuri păreri despre pastilele de potență, ca să văd ce zic și alți utilizatori.

Despre acest supliment alimentar creat de Sun Wave Pharma, nu pot spune că am găsit atât de multe, deși interesul pentru el este crescut. Așa că am scris eu un articol cu păreri Sunvert, atât ale mele cât și găsite online, pe care te invit să îl citești dacă vrei să vezi ce experiență am avut cu pastila.

Nu e niciun secret că am început să caut tot felul de alternative non-invazive pentru a-mi menține sănătatea organelor pelvine și a prostatei. Am aproape 44 de ani, nu mai pot să zic treacă-meargă, că voi trece cu vederea lipsurile mele din dormitor și voi merge mai departe așa, cum o fi.

Atunci când mi-am luat acest supliment, am căutat prima oară Sunvert prospect și durată tratament pentru bărbați.

M-am bucurat să aflu că produsul contribuie la întreținerea sănătății masculine, însă am fost puțin sceptic când am citit că este și pentru femei. Adică, funcționăm diferit pe partea asta, și atunci m-am gândit că nu are cum să scoale p**a și să crească libidoul feminin în același timp.

Însă, Sunvert prospect demonstrează că se poate.

Efecte Sunvert conform prospect

Cu accent pe menținerea funcționării normale a activității sexuale masculine, suplimentul este folosit ca tratament pentru bărbații care se confruntă cu problemele asociate funcției erectile.

Datorită amestecului de Graminex, extractului de Curcuma longa și extractului de Boswellia serrata și Quercetina, Sunvert prospect scrie că are efect antioxidant și antiinflamator și menține sănătatea cavității peritoneale atât la femei cât și la bărbați.

Sunvert este bun și pentru menținerea sănătății tractului urinar la bărbați, însă nu este principala opțiune pentru cei care suferă de disfuncții erectile sau ejaculare precoce. Pentru ei, am pregătit un clasament propriu.

Prospect și ingrediente explicate

Sunvert prospect și ingrediente explicate

Sunvert se comercializează la cutie de carton ce conține 30 comprimate filmate. Se administrează oral, câte 1 comprimat filmat de două ori pe zi, cu un pahar cu apă. Pastilele se înghit întregi. Din fericire, nu sunt chiar așa mari, încât să fie greu de înghițit. 

Dacă vrei mai multe detalii, uite aici o poză cu prospectul Sunvert oficial.

Hai să vedem ce ingrediente cuprinde și ce proprietăți au.

 • Quercitina este un flavonoid, adică un compus fitochimic cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, sprijin pentru sistemul cardiovascular.
 • Graminex G60: extract hidrosolubil din polenul florilor, o materie primă pulbere eficientă pentru sănătatea tractului urinar, sănătatea pielii.
 • Graminex GFX: extract liposolubil din polen. Ambele tipuri de Graminex conțin aminoacizi și fitosteroli care susțin sănătatea pelviană. 
 • Boswellia Serrata este o specie de copac originară din regiunile tropicale din India și alte părți ale Asiei. Acizii boswellici sunt extracte din acești copaci, care au rolul de a inhiba activitatea 5-lipooxigenazei și sintezei de leucotriene, respectiv a menține sănătatea tractului urinar și cea a articulațiilor.
 • Serenoa Repens se mai numește popular și Palmier Pitic. Acesta contribuie la menținerea sănătății prostatei, tractului urinar și eliminarea excesului de apă, cât și are efect antiinflamator.
 • Curcuma longa se numește popular Turmeric, și este o pudră galbenă din familia ghimbirului, cu efect antioxidant, antiinflamator, antibacterian, și care protejează activitatea cerebrală. 

Ține cont că toate aceste ingrediente sunt destinate mai mult sănătății organelor sexuale, deci Sunvert putem spune că are rol de mentenanță, mai mult.

Desigur, dacă ai parte de organe sănătoase, asta nu garantează că mai poți să pierzi erecția din când în când, din factori care nu țin de tine. Adică, suplimentul menține sănătatea tractului urinar și elimină disconfortul la urinare.

Durată tratament Sunvert

Durată tratament Sunvert. Sunvert Prospect, durată tratament Sunvert

Dacă vrei să te bucuri pe deplin de beneficiile Sunvert pentru sănătatea ta sexuală este recomandat să cunoști detaliile privind modul de administrare.

 • Doza optimă: se recomandă administrarea a două capsule Sunvert pe zi. Pastilele se înghit întregi, însoțite de un pahar plin cu apă.
 • Durata tratamentului: pentru rezultate optime în ceea ce privește sănătatea organelor genitale, experții susțin o durată de tratament continuă de aproximativ 6 luni.
 • Disciplină și perseverență: adoptă un program constant pentru administrarea pastilelor.

Înainte de a începe orice tratament naturist pentru potența la bărbați, caută părerea unui specialist în sănătate. Stimulentele n-ar trebui să fie consumate de bărbații cu afecțiuni cardiace sau hipertensiune.

Reacții adverse Sunvert conform prospect

Conform prospect Sunvert, administrarea acestui supliment este recomandată pe o perioadă de cel puțin o lună, iar rezultatele ar trebui să devină vizibile într-o săptămână. Totuși, succesul tratamentului depinde de istoricul medical al individului, starea sa psihică și modul său de viață.

Nu sunt menționate reacții adverse pe prospect. Însă, la nivel de contraindicații și atenționări, am citit pe Sunvert prospect că:

 • doza zilnică trebuie respectată,
 • să nu se consume de către persoanele cu alergii la ingrediente, cât și la soia, deoarece produsul poate conține urme de soia. 

Eu, de exemplu, am avut în trecut alergie la graminee, deci din start nu aș fi putut consuma Sunvert, care are Graminex de două tipuri. Însă, mi-am făcut anul trecut testul de alergii și am scăpat de ea (în urma unui tratament).

Te invit să citești mai multe despre Sunvert contraindicații, într-un articol separat scris de mine.

Concluzii despre Sunvert prospect și durată tratament

În concluzie, administrarea suplimentului Sunvert are plusuri și minusuri. Depinde ce așteptări ai de la el, și eu de-asta scriu acest articol, ca să ai așteptările corecte.

Așadar, nu putem spune că are beneficii semnificative pentru performanța sexuală, însă acționează mai degrabă în zona menținerii sănătății pelviene.

În schimb, suplimentul poate fi o alegere bună pentru bărbații care vor să își întrețină sănătatea sexuală. Efectele comprimatelor pot varia, și durata tratament Sunvert aduce rezultate după câteva luni de administrare.

De asta zic că așteptările trebuie să fie realiste. De asta e bine să citim Sunvert prospect înainte să cumpărăm. Chiar dacă durata tratamentului ideal este în cure prelungite, de 6 luni, este important să ții cont de faptul că fie organism e unic, deci poate reacționa diferit. 

Dacă totuși tu cauți altceva, de genul suplimente pentru potență masculină, care cresc fluxul de sânge înspre penis ca să obții mai ușor și să menții erecția, consultă topul meu cu cele mai bune pastile potență

Mult succes și sper că aceste informații despre Sunvert prospect și administrare să fie de folos!

Lasă un comentariu