page title icon Stud 100 vs. uPotent și de ce aleg mereu mierea pentru potență

Vrei ceva pentru ejaculare precoce și nu ai idee ce-i mai bun între spray-ul Stud 100 și mierea pentru potență uPotent? Hai să-ți explic cum stă treaba.

Comparația în sine nu e una foarte simplă. Dacă ai încercat deja produsele înțelegi ce vreau să spun. Altfel, îți recomand să citești cu atenție articolul meu.

De ce spun că nu-i chiar ușor să le compari? Păi, pentru că sunt produse foarte diferite. Stud 100 e spray pentru potență în timp ce uPotent e miere pentru potență. Așa că, avem ingrediente diferite, efecte diferite, reacții adverse diferite și chiar mod de administrare diferit.

Le luăm pe rând, stai liniștit.

Stud 100 și uPotent: administrare și reacții adverse

Stud 100 are lidocaină. Substanța este un anestezic și este folosită chiar și de dentiști. Pe scurt, îți amorțește p**a când te dai cu spray-ul. De asta, dacă vrei să încerci produsul, recomand să aplici maxim 2 pufuri la început. Dacă dai cu mai mult s-ar putea să amorțească instrumentul de nu-l mai scoli nici cu 3 femei în același timp. Despre experiența mea completă ți-am scris în articolul cu păreri Stud 100.

Lidocaina dă și reacții adverse. Fiind anestezic cu aplicare externă, poate provoca reacții alergice. Pot apărea iritații pe penis sau chiar erupții cutanate. Și, după cum ți-am spus există riscul să nu mai simți nimic. Da, nu o să te mai gândești la ejacularea precoce pentru că vei avea probleme mai grave pe cap.

O altă chestie. Cu Stud 100 prezervativul nu-i opțional. Dacă substanța intră în vagin s-ar putea să cam ai nevoie de asistență medicală. Nu e recomandat nici să-ți facă sex oral după ce te-ai dat cu spray-ul pentru potență. Dar găsești mai multe detalii în prospectul Stud 100.

Cu uPotent treaba e mai simplă. Ai un plic care conține o substanță de consistența mierii de albine. De fapt, uPotent conține și miere, un puternic afrodisiac natural.

uPotent e miere pentru potență cu efect în 20, 30 de minute de la administrare. Are doar ingrediente naturale, din extracte de plante afrodisiace. Vezi mai multe despre prospectul uPotent.

Fiind naturală, mierea pentru potență nu are reacții adverse. Iei plicul, aștepți puțin și după simți cum erecția e gata de atac. Nu ai nevoie nici măcar de apă în administrare ceea ce înseamnă că este discret – nu o să știe nimeni că tu ai nevoie de un produs pentru potență și controlul ejaculării.  

Spray sau miere pentru potență. Efectele produselor

Cred că-ți cam dai seama cam care sunt efectele. Despre ele ți-am mai scris pe blog în diverse ocazii, așa cum s-a întâmplat și când am discutat despre păreri uPotent.

Pe scurt, Stud 100 are efect. Doar că nu-l prea nimerești pe cel bun. Fie amorțește de adio partida ta de sex, fie nu simți nimic și îți dai drumul la fel de repede cum știai tu. Dacă mă întrebi pe mine, nu-i bun pentru că nu te scapă de frica aia de eșec. Nu stai liniștit și te aștepți mereu să o pățești din nou.

Cu uPotent e mai ok. Ai băgat plicul și după o juma’ de oră simți penisul într-o stare semi erectă. Nu dai cu nimic pe el, poți f**e liniștit. Erecția e puternică, poate nu chiar ca la Pops, dar o ai tare și te ține. După ce începi penetrarea o să vezi cum ești în control. Ejaculezi când vrei, nu când se întâmplă.

Stud 100 sau uPotent: de ce aleg întotdeauna mierea în locul spray-ului

Așa că, eu aleg întotdeauna mierea pentru potență în locul spray-ului. Am nevastă, deci vreau să f*t fără prezervativ. Și da, poate mai vreau și un sex oral.

Da, vreau să rezist mult, dar parcă vreau și mai mult să simt ceva atunci când o bag adânc în ea.

Nu vreau reacții adverse și să bag în mine substanțe precum lidocaina. Altfel sună extracte din plante naturale care susțin libidoul la bărbați.

Așa că, eu merg pe uPotent. Despre alte pastile pentru potență ți-am scris și în clasamentul pe care îl găsești în blogul meu. În plus, poți citi și alte comparații între uPotent și alte suplimente ce le-am mai luat:

Eu atât am avut de spus pentru astăzi. Altfel, ne auzim prin comentarii.

Lasă un comentariu