page title icon Stud 100 sau Proxel Potent. Soluții pentru tratarea ejaculării precoce

Hai să ți-o zic p-aia dreaptă. Am fost sceptic când am auzit de spray-uri. Am și scris de ce să nu folosești spray pentru potență. Însă, asta nu înseamnă că dacă înlocuiești pur și simplu cu pastile, o să ai efectul dorit. Iată o comparație: Stud 100 sau Proxel Potent. Care tratează mai bine ejacularea precoce?

Știu că te gândești de ce aș compara două produse atât de diferite. De ce îmi mai bat capul? Pentru că vreau să informez cât mai multă lume cu privire la efectele diferitelor produse pentru potență. De data asta, o să tratez nu efectul lor asupra disfuncțiilor erectile ci asupra controlului ejaculării.

Stud 100 sau Proxel Potent – efecte conform prospect

Am luat în calcul să iau la un moment dat să iau Stud 100 că eram curios ce face. Și am citit despre el că e cel mai popular spray pentru tratarea ejaculării precoce. Am luat pe fondul unei experiențe nereușite din tinerețe, când mi-am dat drumul după ce o tipă m-a masat prin pantaloni. Nici nu apucasem să mă dezbrac, dar eram așa excitat că nu m-am putut abține. Apoi, m-am scuzat că nu pot să mai rămân la ea peste noapte și am plecat cât am putut de repede. Nu cumva voiam să afle ce se întâmplase.

Așa că, Stud 100 spray pentru ejaculare mi s-a părut interesant. Efectul lui e să amorțească zona ca să nu mai simți excitația așa puternic. Astfel, te ajută să te abții de la ejaculare cât timp are efect. Este un anestezic, aplicabil prin câteva pufuri pe capul penisului. Te invit să citești aici păreri Stud 100, am scris mai demult despre asta.

Cu Proxel Potent experiența mea a fost… ca și când n-aș fi luat nimic. Nu mă înțelege greșit, însă am aflat abia după că nu e neapărat un produs pentru potență. M-a indus în eroare acel „Potent”. Avem două tipuri de pastile aici: Proxel, pentru sănătatea prostatei, și Potent, pentru o viață sexuală sănătoasă. Ce înseamnă „sănătoasă” în acest context? Să ai erecții normale, să ejaculezi în ritmul tău, să poți să te masturbezi când vrei. Uite aici câteva păreri Proxel Potent, pe blogul meu.

Dacă vrei un tratament pentru ejaculare precoce eficient, atunci probabil Proxel Potent te va ajuta cu timpul. Eu am luat o cutie de 60 capsule, așa cum scria pe prospect Proxel Potent, însă nu am simțit îmbunătățiri în ceea ce privește controlul ejaculării. Doar ușor-ușor am avut ceva mai multă poftă de sex. Însă, pentru a întreține acel sex de care aveam nevoie, am avut nevoie de ajutoare – alte suplimente pentru potență.

Diferențe principale între Studii 100 și Proxel Potent

Administrarea este total diferită, dat fiind faptul că Stud 100 este spray. Pe prospect Stud 100 scrie că se pulverizează de 2-3 ori, cel mult, cu 15-20 de minute înaintea actului sexual. Se recomandă să folosești apoi prezervativ, altfel riști să-i amorțești și partenerei vaginul, ca să nu mai simtă plăcere. Poți face un test cu acest spray, la masturbare. E complet neinvaziv, atât timp cât nu te joci prea mult cu el.

Am scris un articol cu reacții adverse Stud 100 despre experiența mea cu acest spray. Concluzia a fost că nu mi-a provocat iritații sau mâncărimi, nici după prima experiență în care am dat din greșeală 4 pufuri și mi-a amorțit penisul timp de 2 ore. Nici când urinam nu mai simțeam mare lucru.

În ceea ce privește Proxel Potent, acestea sunt capsule pe care le înghiți cu apă, în timpul mesei. Se ia ca tratament, nu la nevoie, prin urmare faci sau nu faci sex, trebuie să te ții de tratament. Se spune că efectele vin în timp, dar eu nu am avut răbdare să le văd. Așa că am luat alt supliment pentru potență după ce am terminat cele 30 de zile de Proxel Potent, că aveam nevoie să fiu mai bun în pat rapid, nu „la un moment dat”. Plus că nu voiam să-mi mențin performanțele, ci să le sporesc.

În schimb, nu am avut reacții adverse cu Proxel Potent. Absolut deloc. Asta mi-a plăcut la produs.

Spray sau pastilă pentru ejaculare precoce? Ce e mai eficient

Și acum să vedem care e concluzia. Stud 100 sau Proxel Potent? Tu ce ai alege? Cred că răspunsul depinde de ceea ce ai nevoie.

Așa cum vorbeam mai sus, dacă vrei strict o întârziere a ejaculării, atunci mergi pe Stud 100. Dacă vrei să-ți menții sănătatea organelor genitale, Proxel Potent este suplimentul care te ajută. Din punctul meu de vedere, cred că merge făcut și un combo între ele, adică în timpul tratamentului cu Proxel să folosești, din când în când, spray-ul Stud 100.

Totuși, nu cred că e o soluție pe termen lung. Eu, personal, prefer suplimentele pe care mă pot baza mult timp. Gândește-te că Stud 100 conține lidocaină, substanța folosită de stomatologi. Eu nu mi-aș da cu substanța aia de fiecare dată când vreau să fac sex. Plus că amorțește și senzația de orgasm. Atunci când ejaculezi, totuși, ai o senzație atenuată. Orgasm mai slab. Ți-ai dori asta?

Vrei să vezi și alte comparații?

Citește următoarele articole care fac referire la aceste produse:

Ce recomand în afară de Stud 100 sau Proxel Potent

În final, îți recomand alte suplimente. Ca înlocuitor pentru Stud 100, în primul rând, produsul care pe mine m-a ajutat cel mai mult cu ejacularea a fost uPotent. Uite, te invit să vezi câteva păreri despre uPotent pe care le-am scris după ce am luat produsul.

Dacă vrei și alte soluții, uite o listă cu pastile potență preferate de mine. Sper să te ajute!

Lasă un comentariu