page title icon Singurul stimulent pentru potență care m-a ajutat la greu

Te-ai obișnuit cu mine să fiu mai direct, ca de la bărbat la bărbat. De-aia vorbesc despre fiecare stimulent pentru potență pe care-l încerc. Așa că astăzi vreau să-ți povestesc despre singurul stimulent care m-a ajutat în cele mai grele momente.

Sunt momente în viața unui om când pur și simplu nu mai are chef de sex. La unii, mai ales la prietenii mei care sunt antreprenori și au firme mici, că mereu se gândesc la muncă. Dar sexul cu nevasta… mai rar. Ba la alții, că au diverse probleme de sănătate sau pur și simplu se simt anxioși. Ideea e că mulți factori afectează viața sexuală a unui bărbat.

Chiar dacă atunci când eram mici urlau hormonii în noi de potenți ce eram, ne masturbam zilnic și visam să facem sex cu cât mai multe fete… viața după 30 și mai ales după 40 stă complet diferit.

Eu, unul, am ales calea cea sigură spre fericire:

  • nu sunt antreprenor să mă stresez prea tare, dar lucrez într-o multinațională pe post de middle management și mă simt ca un antreprenor, dar doar partea faină: îmi fac programul cum vreau, mă detașez total când plec în concedii și am timp pentru familia mea.
  • merg la sală și încerc să duc cât pot un stil de viață sănătos.
  • am făcut terapie în trecut și m-a ajutat să-mi țin sub control emoțiile și psihicul, să n-o ia razna.
  • fac analize periodice, merg la controale să mă asigur că totul e ok cu corpul meu.

Cu alte cuvinte, am grijă de mine cum pot. Dar e normal să mai fie perioade mai grele, cum e asta prin care trecem acum cu pandemia, care să ne afecteze viața sexuală. Și am ales să încerc și alte suplimente și pastile pentru potență, despre care am mai scris aici pe blog.

Unele au mers, altele nu. Dar din categoria celor care au mers, recunosc, la mine unul singur pot spune că s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Ce stimulent pentru potență m-a ajutat cu adevărat?

Am mai scris despre el, probabil din articolele trecute ți-am dat de înțeles. Mi-am mai exprimat părerea despre uPotent până acum. Dar zău, suplimentul ăsta cu miere la plic a fost ideal pentru ce aveam nevoie.

N-a apărut de prea mult timp pe piață, cred că face 2 ani acum în 2021. De-aia dacă e să cauți pe net găsești mai mult produsele astea cu vechime cum ar fi Maraton Forte, Tianli, Natural Potent, Pro V și altele. Dar eu sunt sigur că în ceva timp o să le depășească, pentru că băieții ăștia (cu care am și vorbit la telefon) au gândit foarte bine produsul.

De ce mi-a plăcut uPotent?

pareri upotent

Toată experiența a fost mișto, de la livrarea într-un colet discret. Eu am ales prin easybox, să nu-l găsească nevastă-mea acasă.

Am citit prospectul, am văzut ambalajul, se consumă foarte simplu. Fără apă, fără nimic, la cel puțin o oră de la ultima masă și cu 30 de minute înainte de a face sex.

Atât. Deja mi-a cucerit inima, e mai simplu decât atunci când îți pui un prezervativ. Și plus că are gust bun, ca și cum ai lua o lingură de miere. E ușor acrișor, probabil de la ghimbir.

Are ingrediente naturale, nu are efecte adverse, și un plic e de ajuns să mi-l țină pe ăla micu treaz de-am reușit s-o fac pe nevastă-mea să urce pe pereți. La propriu, chiar am făcut-o și la perete.

Prima dată când am consumat uPotent am avut parte de cea mai mișto noapte de sex după multă vreme. A doua zi, fără migrene, fără dureri de vreun fel. Eram doar obosit că am dormit doar 3 ore, dar asta-i altă poveste.

Fericirea a fost mult mai mare decât oboseala, și asta m-a ținut cu un zâmbet pe buze toată ziua următoare, zâmbet pe care nu-l puteam scoate de pe față.

Cum m-a ajutat acest stimulent pentru potență?

Vezi tu, am comparat uPotent cu Maraton Forte, despre care citisem că e cel mai tare din parcare, dar parcă ceva nu s-a lipit acolo între mine și pastila respectivă. Mai ales de când producătorii au schimbat formula. Plus că mi-a fost foame. Scria pe prospect să iau pastila la cel puțin 2 ore de la ultima masă și să nu mănânc cel puțin 2 ore după ce am luat pastila. Așa că, închipuie-ți cum m-am simțit eu, om care face sală și consumă calorii. Am trecut peste asta, dar parcă experiența nu a fost la fel de radiantă ca la uPotent. Da, am avut erecție, a venit mult mai târziu ca la uPotent – adică eu aveam chef de sex în următoarea oră și erecția a venit la 2 ore.

Ceva similar a fost și cu uPotent comparat cu Tianli fiole. Doar că a fost mai bine, în sensul că și Tianli m-a ajutat cu erecția, dar m-a durut capul a doua zi. Nu știu dacă de la stimulent sau altceva, dar parcă n-a fost tocmai ok.

Toate astea se întâmplau în 2020, prin aprilie, când nu descoperisem uPotent. Atunci, eu și nevastă-mea treceam printr-o perioadă mai grea. Pe ea au trimis-o în concediu fără plată, eu lucram de acasă și aveam zilnic ședințe, fetița noastră se întreba mereu ce fac așa mult mami și tati acasă…

Știi și tu, probabil nici ție nu ți-a fost ușor. Plus că, trebuia să fie calculat sexul, cu aia mică acasă. Cum se punea la somn și dormea vreo 2 ore, știam că avem timp. Dar o făceam pe silențios, să nu audă și încuiam ușa de la dormitor să nu intre peste noi. Ne simțeam iar ca-n cămin.

Una peste alta, asta mi-a plăcut la uPotent mai mult decât la alte pastile: a fost singurul stimulent pentru potență corect de la bun început. De fapt, de-aia am și sunat la ei înainte să comand, că ce scria pe site suna prea bine să fie adevărat. Plus că, sunt singurii, cred, care au garanția banilor înapoi. Ei bine, nu a fost cazul la mine.

Dacă te-am făcut curios, poți comanda uPotent de pe eMag, OLX sau chiar site-ul distribuitorului, u-Potent.ro.

Cum te ajută experiența mea pe tine?

De ce îți zic ție toate astea? Ca să înveți din experiențele mele.

Nu am nimic de ascuns, zic lucrurile așa cum s-au întâmplat. Vreau să te ajute să alegi un stimulent pentru potență care funcționează la tine. Și vreau să știi la ce să te aștepți când folosești orice, fie pastile, fie miere pentru potență, fie spray sau chiar șervețele.

S-au inventat tot felul de produse, care mai de care. Piața din România e plină și tot mai apar și altele.

Nu-i nimic, eu o să mai testez și altele și îți voi scrie aici cum a fost.

Doar că, până acum, uPotent a fost pentru mine singurul stimulent pentru potență care chiar m-a ajutat la greu. Între timp, citește și topul pe care l-am făcut pentru cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu