page title icon Spray vs. șervețele umede pentru ejacularea precoce

Vrei să reziști mai mult atunci când faci sex? Te înțeleg perfect. Și nu cred că există bărbat pe lumea asta care să zică „băi, eu aș da orice doar să termin mai repede”.

Pentru că sexul e despre plăcere. Și cu cât e mai multă și mai intensă cu atât mai bine.

Mie, de exemplu, îmi place să mă pot bucura pentru atâta timp cât am chef de fiecare partidă cu nevastă-mea. Știi cum e, o fi ea aceeași p***ă de fiecare dată, însă nu la asta se rezumă totul. În relații, ca în viață, trebuie să aduci în mod constant ceva nou. Altfel riști să te plictisești. Și nouă ne place să ne jucăm în dormitor. Vorbesc despre scenarii role play și fantezii care să ne apropie și să ne facă viața sexuală mai interesantă.

No, când asta se întâmplă, clar vreau să mă țină mult. Nu să ejaculez imediat ce începem preludiul.

Așa că, mai bag ceva pentru potență. Adică un produs natural care să-mi dea un plus de rezistență și de plăcere. Să am o erecție maximă care să nu se blegească în timpul penetrării.

Și uite așa ajungem să vorbim despre spray sau șervețele umede pentru ejaculare precoce. Care-s mai bune și ce să folosești?

Spray sau șervețele umede pentru potență și ejaculare prematură

În primul rând, în ambele cazuri vorbim despre produse cu aplicare externă. Cam cum este și gelul pentru potență.

Așa că, fie că vrei spray, fie că te interesează șervețelele umede, cu ambele te dai pe penis.

Și ai zice că așa eviți reacțiile adverse sau contraindicațiile care pot apărea cu unele pastile pentru potență. E parțial adevărat.

Fiind cu aplicare externă, poți avea altele pe cap. Cum ar fi alergii zonale sau chiar probleme cu vaginul partenerei. Dar îți zic mai multe imediat.

Efecte și administrare pentru spray și șervețele umede pentru potență

De regulă, spray-ul pentru potență conține un anestezic puternic. De exemplu, ți-am povestim mai multe atunci când am scris despre păreri cu Stud 100.

La fel se întâmplă și în cazul șervețelelor, doar că în cazul acela concentrația substanței anestezice este mult mai mică. Și despre asta ți-am spus câte ceva în articolul cu păreri șervețele umede Tianli.

Așadar, efectele sunt de tip amorțire. Pe scurt, te dai cu spray sau cu șervețele umede, în teorie, îți amorțește penisul și tu reziști mai mult când faci sex.

Administrarea e standard în ambele cazuri. Te dai cu câteva pufuri de spray pe penis și aștepți câteva minute până să faci sex. Grijă să nu te dai cu prea mult că o să-ți amorțească de nici cea mai bună tipă din lumea asta nu o să-ți mai provoace o erecție.

Cu șervețele umede e mai complicat. Da, te dai rapid cu ele, doar că efectele sunt cam apă de ploaie în special dacă ai probleme frecvente cu ejacularea precoce.

Reacții adverse și atenționări cu spray sau șervețele pentru erecție

Așa cum ți-am zis deja, substanțele pot provoca anumite reacții adverse. Așa cum sunt alergiile locale, pe suprafața pielii unde aplici spray-ul sau șervețelele.

Tot așa, cum ți-am zis mai sus, în cazul spray-ului, dacă te dai cu prea mult, nu o să mai simți nimic. Nu tu plăcere, nu tu bucuria de a face sex. Degeaba nu îți vine dacă nu simți niciun stimul de plăcere.

Apoi, e bine să-ți speli jucăria după ce te-ai dat cu spray sau cu șervețele umede. Mai ales dacă nu folosești prezervativul. De ce? Păi pentru că  substanțele vor intra și în vaginul fetei și să vezi atunci probleme. Dar, oricum ar fi, când aplici ceva pe penis, cel mai bine e să folosești prezervativul.

Cred că-ți dai seama că sexul oral e și el interzis, nu?

Spray sau șervețele umede pentru ejaculare prematură: ce să alegi

Eu aș zice nici una, nici alta.

Explicațiile le găsești mai sus. Sunt multe riscuri, multe limitări, plus că dacă te dai cu spray nu o să mai simți plăcere. O să  ajungi să te întrebi la ce naiba să mai faci sex dacă tot nu simți nimic.

Sigur, din acest punct de vedere șervețelele umede sunt mai sigure. Doar că nu prea au efect. Dacă cauți control pe ejaculare, nu o să-l găsești aici.

Ce recomand eu

Pentru ejaculare precoce îmi vine în minte uPotent. Îmi place pentru că are efect rapid și că nu-mi trebuie apă să-l dau pe gât. Plus că, pe lângă controlul pe ejaculare mă ajută să am erecții maxime care nu se înmoaie în timpul sexului. Și când îmi vine, e cu putere și cu multă plăcere.

Altfel, despre alte produse ți-am mai vorbim pe blogul meu. Poți citi chiar și topul cu cele mai bune pastile pentru potența la bărbați.

Lasă un comentariu