page title icon Spray sau pastile pentru potență: ce funcționează pentru ejaculare precoce

Nu cred că există bărbat care să spună că nu a trecut prin cel puțin un moment stânjenitor în timpul partidelor de sex. Ejacularea precoce e, din acest punct de vedere, problema cea mai des întâlnită.

Uite așa ajungi să cauți păreri despre spray sau pastile pentru potență. Ce să folosești pentru ejaculare prematură și cum să recapeți controlul pe ejaculare.

Important de știut încă de la început: ejacularea precoce nu înseamnă impotență. I se poate întâmpla oricui, dar nu e o problemă gravă.

Și chiar nu contează vârsta. Poate apărea din senin, când ți-e lumea mai dragă. Când vrei și tu să încerci ceva nou. Să îi arăți tu ei. Dar, ce să vezi, când să te pui pe treabă, pac, ți-a și venit.

Experiența mea cu ejacularea precoce

Eu am pățit-o. Eram mai tânăr când s-a întâmplat. Am mers la un chef unde cunoșteam o fată cu o oarecare reputație. Nu mă înțelege greșit, nu acel gen de reputație. Doar că se tot auzea că știe ce face. Genul ăla de te învață ea pe tine, nu tu pe ea.

După câteva beri am reușit să o duc într-o cameră. Și toate speranțele mele se adevereau. Ne-am sărutat pătimaș, ne-am dezbrăcat. Mamă, eram super entuziast. De cum mi-a pus mâna pe penis am simțit că ceva nu-i prea ok. Dar am zis că trece. Și după s-a întâmplat. S-a aplecat fata să facă una mică. Și fix atunci mi-a venit. Să-ți zic cum m-am simțit? Nu cred că e cazul.

Așa am cunoscut eu ejacularea precoce. Îți dai seama că nu am fost încântat de cunoștință.

Câteva zile nici să dorm nu am putut. Am căutat soluții, eram dispus să merg la doctor. Îmi era frică să mai fac sex, nici să mă masturbez nu-mi mai venea.

Oricum, într-un final am ajuns să încerc pastile pentru potență. Am văzut că mă ajută să depășesc momentul. În paralel am învățat cum să mă masturbez corect ca să recapăt control pe ejaculare. Și cum să respir normal în timp ce fac sex și cum să folosesc mușchii pelvieni ca să nu-mi mai vină repede.

Dar să revin la ale noastre. Dacă ești aici, înseamnă că ai cunoscut și tu problema. Și cauți o rezolvare.

Te interesează o soluție rapidă așa cum sunt pastilele pentru potență sau spray-urile cu aplicare pe penis. Ce-i mai bun pentru ejaculare precoce? Hai să vedem.

Spray sau pastile pentru potență: ce să iei dacă îți vine prea repede

Pastile pentru potență sau spray

Pastilele pentru potență promit, în primul rând, potență maximă. Ce înseamnă asta? Erecție tare care durează. Adică ai penisul tare și nu pierzi erecția în timpul sexului.

Dar sunt bune și pentru ejaculare precoce?

Depinde de pastila pentru potență. Eu am făcut un clasament pe blog unde am dat și rating pentru fiecare aspect: ușurința utilizării, potență maximă și control pe ejaculare. Așa că, citește topul pentru cele mai bune pastile pentru potență.

Spray-urile nu sunt la fel de puternice precum pastilele sau suplimentele pentru potență.

Ele au ca principal efect cel de amorțire. Adică, te fac să simți mai puțină plăcere. Așadar, pleacă, din start, cu un mare dezavantaj. Nu te ajută să ai potență maximă, ci să simți mai puține. Păi tu vrei să nu simți nimic, sau să te bucuri de sex pentru mai mult timp?

În plus, când te dai cu spray pe penis trebuie să folosești prezervativul. Altfel, substanța poate irita vaginul și se poate ajunge la situații mai nasoale.

Ce să folosești pentru ejaculare precoce

Ai câteva opțiuni din care să alegi.

Ca pastile pentru potență, lista e destul de lungă iar câteva exemple care îmi vin acum în minte sunt: uPotent, Maraton Forte, Tianli, Natural Potent, Herbal V, Proxel, Power V8 sau Pro V.

Ca spray, Tianli oferă o soluție. Mai sunt și altele. Dar nu prea recomand.

De fapt, pentru potență sau ejaculare precoce nu aș recomanda spray-urile. Ideea e că nu prea au efect. Te poți trezi oricând că îți vine la fel de repede ca înainte.

Tot pastilele pentru potență sunt baza.

La mine funcționează super bine uPotent. E miere pentru potență și merge pentru potență maximă și pentru ejaculare prematură.

Tu ce ai mai folosit și a mers? Lasă-mi un e-mail și completez lista dacă ai un produs bun de recomandat.

Lasă un comentariu