page title icon Spray vs. gel pentru ejacularea precoce

Ejacularea precoce e dintre cele mai stresante probleme cu potența la bărbați. Nu cred că e ceva mai aiurea decât să-ți vină după doar câteva secunde de la primul stimul sexual.

Eu am pățit-o și m-am simțit super umilit. Am simțit-o ca pe o lovitură în bărbăția mea. Am trecut printr-o depresie din care nu credeam că mai ies. Și frica de a mai fi cu o fată a fost punctul culminant.

Însă, am descoperit că nu sunt singurul bărbat care trece prin așa ceva. Și că există soluții. De la schimbarea stilului de viață și până la folosirea masturbării pentru a scăpa de ejaculare precoce. Ți-am vorbit și eu despre diverse exerciții care să te ajute, așa cum este și respirația corectă în timpul sexului.

Oricum, atunci când am avut problemele mele cu ejacularea m-au ajutat și suplimentele pentru potență. Cu ele am reușit să redescopăr plăcerea de a f**e din nou.

Așa că, dacă cauți informații despre spray sau gel pentru ejaculare precoce ești pe drumul cel bun. Însă nu ai ajuns încă acolo unde trebuie.

Spray sau gel pentru ejaculare precoce

Spray-ul și gelul sunt produse pentru potență cu aplicare externă.

Adică cu ambele te dai pe penis. Spray-ul se aplică sub formă de pufuri iar gelul direct pe pielea care acoperă instrumentul.

Apoi, masezi ușor penisul până când substanțele active sunt absorbite și își fac efectul.

Acum, partea asta cu efectele produselor trebuie să te intereseze în mod special.

Cum funcționează spray-ul pentru ejaculare precoce

Spary-urile pe care le găsești și sunt recomandate pentru tratarea ejaculării premature conțin un anestezic. Adică, îți amorțesc p**a.

Eu partea asta nu o prea înțeleg. Da, știu că un penis amorțit va reacționa mai greu la stimulii sexuali, de aici și ejacularea întârziată.

Doar că, dacă penisul e anesteziat, lipsește plăcerea. Și atunci, de ce să mai fac sex dacă tot nu simt nimic?

Am încercat de exemplu, Stud 100 și Tianli spray. De ambele am fost dezamăgit. Amorțesc prea tare și nu mai simți nimic. Parcă dai în brânză nu în femeie.

Plus că, au super multe restricții. E musai să folosești prezervativul dacă te dai cu spray pe penis. Anestezicul nu trebuie să intre în contact cu jucăria fetei. Îți dai seama că și sexul oral iese din discuție.

Cum funcționează gelul pentru ejaculare precoce

Gelul se masează pe penis. Pe prospectul produselor o să găsești că se aplică un tratament pe o durată de cel puțin 4 săptămâni. Și că gelul nu se folosește fix înainte de sex. Probabil tot pentru ca substanța să nu intre în contact cu vaginul partenerei.

Acum, asta înseamnă că gelul are efecte care se lasă așteptate. Și eu nu asta vreau de la un produs bun pentru ejaculare prematură.

Mai mult, după cum o să vezi, gelul pentru potență promite ceva greu de crezut. Că îți mărește penisul cu până la 2, 3 centimetri. Serios acum, te dai cu o cremă pe p**ă și brusc își reia procesul de creștere. Hai să fim serioși.

De fapt, chestia asta cu penisul mărit e o vrăjeală. Da, atunci când iei ceva pentru potență o să ai erecție maximă. Ce înseamnă asta? Că penisul se întărește mult mai ferm decât în mod normal. Și, logic, o să ți se pară diferit. Că-i mai mare ba chiar mai gros. Stai liniștit, nu e. E tot ăsta micu’ de-l știai tu. Doar că nu erai obișnuit să-l vezi așa de furios.

Ce recomand eu pentru ejaculare prematură

Deci, spray sau gel pentru ejaculare precoce? Eu zic că nici una, nici alta. Spray-ul e bun, te ajută să reziști mai mult, dar pierzi plăcerea. Iar gelul e chiar pierdere de timp, cel puțin așa a fost pentru mine.

Momentan, eu folosesc uPotent atunci când simt că s-ar putea să pierd controlul pe ejaculare. Mă ajută să rezist atât cât am nevoie pentru a mă bucura de toate nebuniile pe care le încerc cu nevastă-mea.

Despre alte soluții pe care le ai la dispoziție ți-am scris în lista cu cele mai bune pastile pentru potența la bărbați.

Lasă un comentariu