page title icon Spermotrend păreri: supliment nutrițional pentru potență

Bine te-am regăsit. Astăzi vreau să vorbim despre Spermotrend păreri și să punctăm câteva detalii de pe prospect. Este mai eficient față de alte suplimente nutriționale pentru potență? Aflăm în continuare.

Conform producătorilor, suplimentul, după cum îi spune şi numele, contribuie la îmbunătățirea calității spermei. Are o formulă unică de antioxidanți și componente naturale singerice care combat stresul oxidativ și revitalizează funcția spermei.

Spermotrend se adresează, la o adică, bărbaților cu un risc crescut de apariție a infertilității. Producătorii mai spun însă că suplimentul se adresează inclusiv celor cu afecțiuni cronice benigne ale prostatei.

Hai să aflăm dacă toate acestea sunt sau nu adevărate. 

Ce este Spermotrend?

Ce este Spermotrend?

Spermotrend este un supliment alimentar micronutrițional pentru bărbați. Este disponibil la flacon care conține 90 de capsule a câte 450 mg.

Produsul se consumă sub formă de tratament și nu este nevoie de recomandarea vreunui medic specialist în afecțiuni medicale cum ar fi disfuncția erectilă.

Înainte să vorbim de Spermotrend păreri, e bine de știut că produsul se ia într-un mod asemănător altor stimulente cu compoziție complexă. Mai exact, se administrează o capsulă la 12 ore, pe perioade care să acopere un întreg ciclu seminal (aproximativ 3 luni).

Suplimentul alimentar are o compoziție pe bază de extracte vegetale, antioxidanți, vitamine și aminoacizi. 

Această compoziție ajută la susținerea sistemului imunitar, funcționarea optimă a prostatei și a întregului aparat reproducător masculin.

Organismul uman depinde de micronutrienți pentru funcționarea corespunzătoare, însă aceștia nu pot fi produși intern, motiv pentru care trebuie aduși din exterior prin alimentație și, bineînțeles, prin intermediul suplimentelor alimentare.

Conform producătorilor, micronutrienții din Spermotrend îndeplinesc diferite funcții în corpul masculin precum:

 • menținerea concentrațiilor normale de testosteron;
 • funcționarea optimă a sistemului imunitar;
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Spermotrend păreri

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • potență – conform părerilor online, unii bărbați afirmă că încep să observe rezultate din a doua săptămână de administrare a produsului. Cu toate acestea, se pare că eficacitatea acestuia scade progresiv începând cu a doua lună. Este posibil ca organismul să nu reacționeze la fel de bine pe parcursul a trei luni de administrare.
 • întârzierea ejaculării – din păcate, suplimentul alimentar nu pare să ofere prelungirea dorită a erecției și nici nu contribuie la rezistența în timpul actului sexual. Consumatorii spun că au experimentat o ușoară întârziere a ejacularii, dar treaba asta nu s-a ridicat la așteptările pe care le aveau în raport cu eficiența produsului.
 • ușurința utilizării – am acordat o singură stea deoarece majoritatea bărbaților spun că nu este ușor să urmezi un plan de tratament de 3 luni de zile.

Am preluat aceste informații de la recenziile utilizatorilor ce le-am găsit pe net. Eu nu am o experiență personală cu produsul, deoarece nu am avut nevoie să mi-l administrez. Nu îl consider un supliment pentru potență de referință, ci mai degrabă un adjuvant al fertilității masculine.

Am scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență. Află dacă acest produs face parte din top!

Vezi clasament

Spermotrend păreri pe forumuri

Am intrat pe forumuri despre pastile potență să văd ce pot afla, dar văd că bărbații n-au avut cine știe ce rezultate.

Despre Spermotrend există puține opinii, însă sunt diferite. Cei mai mulți consumatori zic că nu au obținut cine știe ce rezultate și consideră suplimentul „ineficient”. Alții spun că au remarcat totuși niște îmbunătățiri semnificative și spun că produsul natural le-a adus libidoul în limite normale pentru activitatea din dormitor.

Cred că Spermotrend e mai eficient în tratarea prostatei sau în tratarea afecțiunilor caracterizate prin lipsa spermatozoizilor în lichidul ejaculat, precum azoospermia. Este similar din acest punct de vedere cu Profecund B păreri – am scris acum ceva timp despre acel supliment.

Spermotrend prospect: administrare și ingrediente

Potrivit prospectului, Spermotrend se administrează sub formă de tratament. Se ia o singură capsulă pe zi, de preferat înainte de masă sau dimineața, pentru obținerea rezultatelor optime.

Spre deosebire de alte produse care se iau sub formă de tratament, Spermotrend se administrează fix 3 luni – exact cât durează ciclul seminal. 

Dacă tot am vorbit la început despre importanța micronutrienților din compoziția acestui produs, hai să aflăm ce ingrediente conține.

Ingredientele Spermotrend conform prospectului sunt:

 • extract de Pygeum Africanum – 100mg;
 • sulfat de zinc – 20mg;
 • vitamina B6 – 1mg;
 • acid folic – 100 µg; 
 • vitamina C – 30 mg; 
 • vitamina B12 – 0,5 µg; 
 • fructoză – 104mg;
 • selenit de sodiu – 20 µg;
 • arginina – 50mg;
 • carnitina – 40mg;
 • vitamina E – 5mg;
 • celuloză microcristalina (excipient) – 100mg.

Contraindicații și reacții adverse Spermotrend

Contraindicații și reacții adverse Spermotrend

Conform prospectului, Spermotrend nu se administrează celor care au alergie la vreuna dintre ingrediente. E singurul lucru care apare pe etichetă.

Totuși eu cred că este contraindicat bărbaților care se confruntă cu boli cardiace grave din cauza creșterii efortului prin repetarea actului sexual. 

Cât despre reacții adverse, trebuie spus că nu avem informații cum că acestea ar exista, conform prospect. Chiar și așa, unii bărbați spun că s-au confruntat cu dureri de cap

Produsele pentru îmbunătățirea vieții sexuale, precum Spermotrend, pot determina reacții diferite de la un individ la altul. 

Este important să iei în considerare contraindicațiile generale. Dacă ai alergii sau condiții medicale preexistente, se recomandă consultarea unui medic înainte de a le utiliza.

Concluzii despre Spermotrend

Eu n-aș încadra Spermotrend în categoria pastilelor pentru potență. Nu pentru că n-ar fi bun, ci pentru că produsul are un alt scop.

Dacă ai ajuns la acest material fiindcă te aflai în căutarea unor Spermotrend păreri, dar acum ai aflat că produsul nu corespunde nevoilor tale, te invit să citești materialul meu despre cele mai bune pastile pentru potență.

Sper să te ajute toate aceste sfaturi!

Lasă un comentariu