page title icon Sfaturi de sex pentru bărbații care n-au mai făcut-o după mult timp

Ai luat o pauză lungă de la sex? Nu-i problemă. Îți revii ușor, am încredere în tine. Ai nevoie doar de câteva sfaturi de sex pentru bărbați și ești ca nou.

Sexul nu ar trebui să fie o corvoadă. Din contră, ar trebui să fie doar fluturi și artificii. De asta-mi place mie să dau sfaturi de sex pentru bărbați, pentru că sexul e atât de mișto.

Uite, asta cred că m-a ținut în priză de-a lungul timpului. Faptul că nu am planificat niciodată sexul și l-am văzut ca pe o bucurie, nu ca pe ceva ce trebuia bifat că „am făcut-o și p-asta”. Mereu m-am bucurat de sex, și asta m-a făcut să nu mă termin așa repede precum aud de la alții că o pățesc. Și, să adaug aici, suplimentele pentru potență care au funcționat ca un adevărat stimulent la mine. Dar, despre asta, mai multe discut în categoria potența la bărbați.

Ce pățești dacă stai prea mult pe uscat

Ca bărbat, ești safe. La femei e mai nașpa, dar noroc că avem fiecare la dispoziție niște mânuțe gingașe (sau jucării sexuale) pe care le putem folosi drept stimulent, oricând avem nevoie.

Oricum, frate, dacă stai mult pe uscat dar te abții să te masturbezi, la un moment dat simți că te dor bilele, le simți îngreunate. La mine se întâmplă dacă trec mai bine de 10 zile de la ultima ejaculare. Cu alte cuvinte, dacă nu faci sex de mult timp…

 • ești demotivat, poți să-ți pierzi încrederea în tine,
 • pot apărea probleme la nivel de prostată,
 • te simți pur și simplu nașpa,
 • crește riscul de infecții urinare,
 • crește nivelul de anxietate,
 • unii zic că scade și imunitatea.

Dacă ar fi să cauți pe net, poți găsi o listă mai lungă de chestii care se întâmplă în corpul tău dacă nu faci sex sau dacă ai mai puțin de 7 ejaculări pe lună. Așadar, dacă te confrunți cu astfel de perioade, îți recomand cu drag să iei problema în propriile tale mâini. Și să le freci bine bine de tot.

Sfaturi de sex pentru bărbații care au ocazia după mult timp

Dacă ai stat mult pe tușă, nu te agita. Nu te stresa, nu pune presiune pe tine când știi că s-ar putea să se întâmple. Lasă-te purtat de val și imaginează-ți că ai făcut totuși sex recent, ca să nu simți emoții prea puternice și să dai chix.

De exemplu, mie după perioade mai lungi, să zicem câteva luni, când aveam ocazia și mergeam la luptă fără arme, era clar ce se întâmpla: ejaculam prea repede, fata nu apuca să aibă orgasm.

Așa că mi-am învățat lecția – mereu să am cu mine un supliment pentru potență care funcționează. Eu le-am încercat pe toate – Tianli, Maraton Forte, uPotent – și am ales să investesc în ce merge. Că fiecare om e diferit și e posibil să aibă alt tratament pentru potență care să meargă.

Dacă găsești ce-ți trebuie, atunci mergi în continuare cu suplimentul respectiv, căci rău n-o să-ți facă. Din contră. Și, crede-mă, nu te speria de ce zic ăștia în reclamele la suplimente pentru potență – „că te ține toată noaptea” sau „o ai sculată 24 de ore” că asta e vrăjeală totală.

Dacă n-ai mai făcut sex de mult timp, dar te-ai masturbat în acest timp, e posibil ca la sexul cu o femeie să apară o emoție care să te facă să-ți dai drumul repede. Atunci un supliment te ajută să întârzii ejacularea și să o faci să aibă chiar orgasme multiple până când tu să-ți dai drumul.

Iar după ce ți-ai dat drumul o dată, suplimentul pur și simplu te va ajuta să îți recapeți energia de care ai nevoie ca să-ți dai drumul și a doua oară, poate chiar a treia. Cu alte cuvinte, să continui ceva ce în mod normal nu ai putea.

Alte sfaturi de sex pentru tine

 • vorbește cu partenera în pat, află ce îi place – de la poziții preferate la gesturi, atingeri, sărutări.
 • prelungește preludiul ca să nu ejaculezi prea repede – sărută-o, mângâie-o, fă-i chiar sex oral dacă e nevoie.
 • nu te gândi la filmele porno când faci sex cu partenera ta – pentru că există riscul să ejaculezi prea repede și chiar să ai dezamăgirea că ea nu arată așa cum sunt actrițele pe care le vezi acolo.
 • dezbracă-ți lent partenera, în timp ce o săruți și o mângâi.
 • creează atmosferă kinky în cameră, cu lumină difuză, muzică lentă și eventual lumânări – asta mai ales dacă ești pe teritoriul tău.
 • atinge-i zonele erogene ale partenerei. Plimbă-ți mâinile peste tot pe corpul ei, unde îi place și îi vei ușura drumul până la orgasm.
 • spune-i partenerei că e frumoasă, câștigă-i încrederea să se simtă în largul ei cu tine, chiar dacă e prima dată cu ea.
 • cum simți că îți vine să ejaculezi, lasă-o mai moale, nu mai penetra așa repede și redu ritmul.
 • dacă vezi că partenera e aproape de orgasm, atunci crește ritmul pentru a i-l stârni. Dacă folosești prezervativ, atunci ea nu își va da seama că tu ți-ai dat drumul mai repede și profită de timpul pe care îl mai ai cât ai penisul erect, ca să îi provoci și ei orgasmul. Te va aprecia, chiar dacă îi vei spune că ți-ai dat drumul înaintea ei.

Sfaturi de sex pentru bărbați mai pot fi multe. Însă, dacă nu ai mai făcut-o de mult timp, nu pune așa mare presiune pe tine. Pentru că va fi bine, atât timp cât respecți cele spuse mai sus și este suficientă comunicare cu partenera ta. Nu ești contra timp, prin urmare fii relaxat când mergi „la luptă”.

Așa că, dacă ești în căutarea celor mai tari sfaturi de sex pentru bărbații care n-au mai făcut-o ceva timp, poți parcurge mai multe articole de pe blogul meu, ca să surprinzi toate informațiile de ce ai nevoie:

Și, bineînțeles, tot ce ține de fantezii sexuale, categorie actualizată constant.

Mult spor la agățat și, mai ales, la sex!

Lasă un comentariu