page title icon De ce e mișto sexul dimineața pentru un bărbat

Nimic nu e mai fain decât sexul de dimineață. Pentru un bărbat e bestial. O ai tare, te ține mult și plăcerea din timpul orgasmului îți zguduie creierii.

Dacă nu ai făcut-o niciodată până acum chiar nu știi câte pierzi. Fix atunci când te trezești, sari pe ea. Bine, nu o sufoca. Dacă nu are chef, și s-ar putea să se întâmple asta, las-o baltă. Dacă tu deja te-ai încins, una scurtă nu strică niciodată.

Nu de alta dar nu-i bine să insiști când partenera nu-i pe lungimea ta de undă. Nu te certa cu ea, aia e. Ocazii de sex mai sunt, nu intră diminețile-n sac.

De ce e fain sexul de dimineața

Dar, de ce e atât de mișto sexul pe care îl faci dimineața?

De ce crezi că te trezești cu ea sculată? Crezi că se întâmplă așa, pur și simplu?

Îți zic eu. Corpul îți cam spune ce vrea și ce are nevoie. Și, câteodată e chiar bine să îl asculți.

Motivul pentru care te trezești cu erecții este pentru că nivelul testosteronului este mai ridicat dimineața devreme. Așa funcționează la bărbați.

Plus că, după o noapte de odihnă ești capabil de performanțe sexuale care le va depăși pe cele cu care ești obișnuit. De exemplu, eu rezist mult mai mult dacă fac sex dimineața. Și nu doar că rezist mai mult, dar o am sculată mai tare decât de obicei. Fără să exagerez, sunt dimineți când mă doare de la cât de tare e.

Ce avantaje are sexul de dimineața pentru bărbați

Dacă o faci dimineața punctezi la nivel de imagine. O să se uite cu alți ochi la tine după ce-i provoci orgasme după orgasme. După ce ejaculezi mai mult și mai puternic și după ce te vede plin de energie și pasiune.

Dar, pe lângă orgoliul tău masculin, tot organismul tău va avea de câștigat.

Dacă faci sex de dimineața o să ai un început de zi mult mai energic. Vei fi mai optimist și mai relaxat. Cum s-ar spune, începi ziua cu dreptul. De fapt, cu penisul înainte, dar înțelegi ce vreau să zic.

După orgasmul de dimineață o să simți o stare de fericire în tot corpul. E o relaxare deplină de care se vor bucura toate celulele din corpul tău.

Și cam aceleași beneficii le are sexul matinal și pentru ea. Chiar dacă poate se urnește mai greu, femeia resimte și ea din plin avantajele orgasmelor de la prima oră a dimineții. Da, și femeile au testosteron. Și ele vor experimenta orgasme mai intense și de mai lungă durată. Relaxarea va fi la cote maxime și pentru ele, așa că, toată lumea are de câștigat.

Fă sex când vrei, de câte ori vrei

Că-i de dimineața, la prânz, în pauza de masă, sau una mică pe ascuns să nu te prindă colegii de birou. Chiar nu contează. Eu zic să-ți trăiești viața liniștit. Fă sex când vrei și de câte ori vrei. Simte-te bine că vorba aia: f**i nu f**i, vremea p**ii trece.

Și chiar dacă simți că libidoul nu prea mai e el la cote ridicate și că îți cam lipsește cheful de sex, nu-i un capăt de țară. Ia pastile potență naturale pentru o viață sexuală activă indiferent de vârstă sau situație.

Te pupă Dan.

Lasă un comentariu