page title icon Sexul la prima întâlnire, sau secretul oricărei relații de lungă durată

Sexul la prima întâlnire e super important. O să vezi imediat de ce.

Despre sexul la prima întâlnire o să găsești zeci de sfaturi pe bloguri de doi bani. Serios, e plin Internetul de așa zise secrete despre ce și cum să-i faci. Să-i dai ochii peste cap, să fie așa ca într-o telenovelă siropoasă.

Serios acum, cine vrea să audă așa ceva? Păi de lumânări parfumate și de petale de trandafiri avem noi nevoie în pat?

Sexul e sex, indiferent de cum vrei să-l abordezi. Și se termină cu orgasm. Adică e plăcere, joc al seducției și explorare de simțuri. Fericirea în cuplu trece prin dormitor. Ce treabă au cina bine gătită cu declarațiile false de dragoste?

Poți să-i dai câți trandafiri vrei, să-i gătești de prin cărți și să-i cumperi cele mai scumpe lucruri. Dacă f**i prost, degeaba. Probabil, te va păstra și pe tine. Dar, asta nu înseamnă că nu va căuta pe cineva cu care să se simtă și ea femeie.

Mai grav, dacă prima partidă de sex e ca naiba, atunci s-ar putea să te aștepte zile nasoale. E ca prima impresie în viață. Dacă e proastă, rămâi așa cu un gust amar, indiferent de ce se întâmplă după. Și mereu îți spui „știam eu, trebuia să îmi ascult instinctul”.

Asta o să zică și ea despre tine dacă nu faci sex așa cum trebuie.

Cum să faci sex la prima întâlnire

În primul rând uită de dulcegării. Fără petale de trandafiri, confeti și șampanie. Te f**i, nu ai câștigat la loto.

Toate recuzitele inutile nu fac decât să pună presiune. Se creează o atmosferă tensionată. Și nu-ți închipui că ea nu știe ce se întâmplă. Să nu crezi că în capul ei e „vai, dar ce drăguț e băiatul ăsta; dacă tot s-a dat atât peste cap, hai să mă și culc cu el”.

Și că tot vorbim despre ce crede ea, învață cum să îți dai seama dacă te place sau nu.

Nu va face sex cu tine pentru că i-ai gătit, sau pentru că o minți frumos. Face sex cu tine pentru că și ea își dorește asta. Cu sau fără trandafiri, vrea sex.

Așa că, elimină artificiile și rezumă-te la lucrurile concrete. Arată maturitate, vorbește frumos, fii sigur pe tine și poartă-te natural, nu ca și cum te duci la război.

O vreți amândoi. De ce să te porți aiurea și să strici totul?

O partidă de sex care să-i rămână în minte

Înainte de sexul în sine

Că vrei o relație serioasă, sau cauți doar o experiență de o noapte, nu contează. Partida de sex trebuie să fie memorabilă. Să se gândească la ea de fiecare dată când se atinge singură acasă. La naiba, să se gândească la tine atunci când o să facă sex cu un altul.

Și cum te asiguri de asta?

În primul rând, nu te grăbești. Nu sari direct pe ea. O lași să respire. Vă bucurați unul de altul.

Femeia are nevoie de preludiu. Explorează-i corpul, fiecare părticică din el. Dacă o simți încordată, stinge lumina. Se va relaxa pe întuneric când știe că nu e analizată din toate unghiurile.

Oferă-i sex oral. Vei ști dacă îi place sau nu, după ce reacții are. Stai liniștit, vei primi și tu partea ta de extaz. În sex nu oferi doar dacă primești la rândul tău. Oferi pentru că îți face plăcere să faci asta. Oricum, bunătatea îți va fi răsplătită. Cu vârf și-ndesat.

În timpul sexului – e pe bune acum

Atunci când o penetrezi, fă asta încet. Nu ești actor de filme porno și ăsta nu e un film pentru adulți.

Respiră adânc, sărută gâtul, umerii, sânii. Atinge pielea de pe corp. Arată că îți place fiecare secundă alături de ea.

Acordă-i atenție și vezi ce îi place și ce nu. Diversifică, schimbă poziția, distrează-te: o porție bună de râs nu a omorât pe nimeni, nici chiar în timpul sexului. Nu uita, e important să vă simțiți în largul vostru.

Dacă ai fantezii sexuale, e cam repede să te folosești de ele. S-ar putea să se sperie, în special dacă fanteziile tale sunt ieșite din comun. Poți tatona terenul, să vezi cum reacționează. Dacă ai undă verde, atunci dă-i bătaie.

Asigură-te că are orgasm înaintea ta. Dacă poți, oferă-i plăcere de mai multe ori. După primul orgasm o să-i vină mult mai rapid. Și de foarte multe ori. Însă, schimbă tactica – dacă a avut orgasm în urma penetrării, a doua oară folesește-ți degetele.

După sex

După ce ai terminat și după ce a trecut extazul e bine să nu fii bădăran. Mai stați în pat. Vorbiți despre ce s-a întâmplat. O să fie amuzant. O să-i placă să fie mângâiată ușor – pe peste tot.

Vei vedea că și ea va fi atentă cu tine. Chiar dacă plănuiești să nu o mai vezi niciodată, nu te purta ca atare. Bucură-te de moment, ce se întâmplă de mâine e încă departe.

Un ajutor pentru încredere

Știu că sexul la prima întâlnire e stresant. Și asta nu e bine. Din plăcere poate să se transforme în cea mai mare decepție din viața ta.

De asta eu, în momentele de cumpănă, iau pastile de potență. Serios îți spun. Îmi alungă orice temere. E ca și cum bei un pahar de vin după o zi grea la muncă. Simți cum te relaxezi și parcă viața-i mai frumoasă.

Așa și cu suplimentele pentru potență. Te poți concentra pe ea, fără să-ți mai faci griji. Și o să știi sigur că vei fi tare pentru atâta timp cât e nevoie. Că tu vei decide când îți dai drumul.

Cam asta am avut de zis despre sexul la prima întâlnire. Uită de sfaturile de doi lei. Dă-i bătaie, doar ești bărbat ce naiba!

Lasă un comentariu