page title icon Ce se întâmplă în jacuzzi rămâne în jacuzzi

Sexul în public e fain. Ai adrenalină la cote maxime și orgasme de nu-ți vine să crezi. Hai să-ți povestesc o pățanie cu nevastă-mea de când am fost în vacanță și am făcut sex în jacuzzi de față cu un alt cuplu.

Să fi trecut deja vreo 5 ani de când s-a întâmplat. Dar, a fost atât de intens că și acum ne mai aducem aminte de toată nebunia. Și de fiecare dată când o facem ajungem de urgență în dormitor și rupem totul de pe noi.

Știi și tu, experiențe de le păstrezi în mintea ta toată viața. Partide de sex care îți revigorează relația și pe care nu credeai vreodată că e posibil să le faci în realitate. Poate doar să le vezi în filme pentru adulți.

Sexul în public, în jacuzzi cu nevastă-mea

Eram în vacanță. Ne-am cazat la un hotel simplu, dar dotat cu o piscină la subsol.

Ziua ieșeam la plimbare și seara făceam mișcare la piscină. Ne plăcea că era tot timpul liber, lumea nu prea se înghesuia la apă, cel puțin nu la ora la care nu duceam noi.

Lângă piscină era amenajat și un jacuzzi pe care nu l-am folosit. Nu-mi place neapărat apa aia fierbinte, parcă te adoarme.

Dar, în ultima seară din vacanță, nevastă-mea a insistat să intrăm să ne relaxăm și în jacuzzi. Eram singuri, mă aștepta un drum lung a doua zi și am zis că n-am ce pierde dacă mă relaxez și eu puțin.

Așa că, am intrat în jacuzzi.

Între timp, la piscină și-a mai făcut apariția un cuplu. Cam de vârsta noastră, o brunetă slăbuță, bine dotată, cu un băiat trecut pe la sală.

Noi în jacuzzi, ei în piscină, fiecare cu treaba lui.

Și, la un moment dat, nevastă-mea începe să-mi facă una mică, cu mâna, pe sub apă. Eu, parțial surprins, parțial speriat că ne văd ăștia din piscină, am tresărit. Dar, am lăsat-o să-și vadă de treabă. E o senzație super faină când ți-o ia în mână în timp ce, atât tu cât și ea, priviți liniștiți spre un alt cuplu.

Și nu doar că am lăsat-o. Dar, i-am urmat exemplul și, înainte să-mi dau seama ce se întâmplă, am început să ne frecăm ca nebunii în jacuzzi. Și îți dai seama că era ușor să te prinzi ce facem noi acolo.

În timp ce am luat-o pe la spate, pentru a încerca să ne ferim atât cât putem, ne-am uitat către piscină. Și ei se uitau la noi, îmbrățișați, tot cu mâinile pe sub apă. Aveau o privire plină de dorință și extaz. Ei știau ce facem noi. Și noi știam ce fac ei. Și, între timp, ne priveam unii pe alții.

Nici nu pot să-ți descriu ce am simțit în momentul ăla. Nu exagerez când îți spun că în 30 de secunde mi-am dat drumul. La fel și nevastă-mea și, aș putea să jur, și cuplul nostru jucăuș din apă.

Și a fost unul dintre cele mai intense orgasme din viața noastră.

Cu ceilalți nu am vorbit. A fost un moment de plăcere pe care l-am împărțit, în secret, cu ei și ei cu noi.

Printre cele mai tari partide de sex din viața mea.

Lasă un comentariu