page title icon Vrei să faci sex de mai multe ori într-o noapte?

Când eram mai tineri și mergeam pe la câte vreun chef eram mereu cu ochii după câte o fată. Și râdeam mereu cu prietenii când ziceam: „mamă, cu asta aș face-o toată noaptea!”.

Desigur, nu prea ne ieșea nouă și dacă cumva ne lipeam, ne bucuram mai mult de lucrurile simple: o mână plecată în recunoaștere, un sărut într-un colț întunecat. Eram ușor de mulțumit, deși în capul nostru erau niște filme mai ceva ca pe site-urile cu adulți.

Dar, am crescut. Și partea cu vreau să fac sex toată noaptea nu a fost o simplă fantezie. Ci o realitate. Bine, e ușor să zici că-i dai nu știu câte numere. Însă, cum am învățat singur, e mai greu de făcut asta pe bune.

Să fim serioși, e fain prima dată. Merge și a doua. Dar după, te cam plictisești. Plus că, e din ce în ce mai greu să ai erecție. Ai nevoie de pauză între numere.

Cu fetele lucrurile sunt ceva mai diferite. Ele pot avea peste 10 orgasme consecutive. Și asta fără prea multe pauze. E mai greu până-i vine prima dată. După, sunt pe bandă rulantă. Și e super să o vezi pe ea în extaz. Cum îi vine de mai multe ori.

Dar, ce faci cu tine în timpul ăsta?

Cum faci sex de mai multe ori

Păi, dacă vrei să faci sex de mai multe ori e bine să știi câteva lucruri:

  • la bărbați, între două sau mai multe orgasme e nevoie de o mică pauză;
  • pe măsură ce îți vine de mai multe ori, o să ajungi mai greu să ai o erecție și să o menții;
  • odată excitate, fetele pot continua mai mult decât bărbații și asta fără pauze;
  • dacă fetele iau pauză, le cam trece cheful și s-ar putea să prefere un somn bun în loc de un nou număr;
  • s-ar putea să te cam doară penisul dacă îți vine de multe ori; nu uita, spre deosebire de ele, tu ejaculezi de fiecare dată în timpul orgasmului.

Soluții practice pentru sex toată noaptea

Că o faci cu o singură fată, cu două fete în același timp sau cu fete diferite în aceeași seară, nu contează.

Ca să-ți iasă și să îți și placă, poți urma câteva trucuri.

Nu trebuie să-ți vină de fiecare dată

Dacă o faci cu aceeași fată de mai multe ori în aceeași seară, chiar nu trebuie să-ți vină de fieccare dată când ea are orgasm.

Da, e fain să vă sincronizați. Asta dacă vă vine și după vă băgați la somn. Altfel, după primele două numere nu prea o să poți să mai faci față.

Așa că, las-o pe ea să se bucure prima de orgasm. De primul, de al doilea și când vezi că începe să-și piardă din interes, dă-ți drumul și tu.

Schimbă poziții și tehnici

Penisul trebuie să fie păcălit. Mai ales dacă vrei să o faci de mai multe ori consecutiv.

Așa că, pune în aplicare fantezii de tip role play. Așa o să te exciți mult mai repede – da, imaginația joacă un rol important aici.

Apoi, oferă-i sex oral și las-o să-ți ofere și ea ție. Penetreaz-o cu degetele între mai multe reprize de sex clasic. Variază, bucură-te de tot ce-ți trece prin cap. Până la urmă, avantajul când o faceți de mai multe ori e că ai timp să testezi cam tot ce vrei.

Fă pauze, dar nu-i da pace

Între două sau mai multe numere, fă câte o pauză. De 10, 15 minute, cât să-și revină ăsta micu.

Dar, nu o lăsa pe ea în pace. Atinge-o, masează-i corpul, simte-i sânii, sărut-o pe gât. Orice doar să nu-și piardă din starea de excitație. Când vezi că deja nu mai poate, oprește-te puțin. Apoi, reia procesul până când ești gata din nou de atac.

Folosește o pastilă pentru potență

De unul singur îți va fi greu să faci față. Dar, cu un ajutor potrivit, o să vezi că îți va fi mai ușor să te recuperezi între numere.

Ia o pastilă pentru potență. Sau un supliment natural pentru potența la bărbați. O să te ajute să ajungi rapid la erecție, să ai orgasme mai intense și să poți să o faci de mai multe ori consecutiv.

Lasă un comentariu