page title icon Sex cu secretara: cum o abordezi ca să o seduci

Ai o fantezie. E normal, orice bărbat are. E vorba de sex cu secretara de la birou. O vezi zilnic, cu ochelarii ei parcă desprinși din filmele porno, însă nu știi cum te vede prin ei. Are și ea o fantezie cu tine? Află cum să-ți dai seama.

Să zicem că ai o iubită sau nevastă, însă te-ai săturat de aceeași păsărică. Vrei ceva nou, o escapadă de-o noapte, o relație extraconjugală sau poate de o zi. Să nu afle nimeni, sau cel puțin să nu spună ea nimănui, după ce s-a întâmplat. O vezi în fiecare zi la birou și poate te gândești că șeful tău – și al ei – e prea în vârstă ca să o mai satisfacă. În schimb, tu ești potent, ești în putere, și ești gata s-o dai pe spate, chiar la tine pe birou.

Să spunem că acum visezi, că poate nu se întâmplă ca-n filme. Poate nu e vorba de sex cu secretara, poate fi o colegă de serviciu, alături de care ai vrea să rămâi peste program. Orice fantezie sexuală ai avea, să spunem că este la muncă. Hai să vedem cum abordezi colega sau secretara pentru un one night stand.

Sex cu secretara: fă tu primul pas

Poate ea este o fată cuminte care își vede de treabă și se întoarce acasă la iubitul ei. Poate nu ai ocazia să o îmbeți într-un team building și vă vedeți doar la muncă. Trebuie să intri în vorbă cu ea, să te observe, să-ți faci simțită prezența. Altfel, veți rămâne doar la stadiul de „Bună” și „Salut”. Bea-ți cafeaua cu ea de dimineață sau întreabă-o la ce lucrează când o vezi concentrată. Pur și simplu intră în vorbă cu ea, inocent, fără vreo intenție aparentă.

Vezi dacă îți zâmbește, cum te privește și dacă se poartă prietenos cu tine sau rece. Dacă arată total dezinteresată încă de la primele contacte, atunci las-o baltă. N-are rost să te bagi în ceva ce nu merge și, în plus, are balta pește. În schimb, dacă vezi că e prietenoasă cu tine, dacă aveți ce discuta, dacă o faci să râdă și te privește din cap până în picioare, atunci ai șanse. Dacă se simte bine în preajma ta, atunci treci la pasul următor.

Câștigă-i încrederea: primul pas spre sex

De regulă, o femeie nu va face sex cu un bărbat în care nu are încredere. Așa că trebuie să te cunoască puțin înainte. Sunt femei pe care trebuie să le scoți la o cafea, să vorbiți câteva nopți la rând pe messenger și să ieșiți într-o seară la un vin, ca să ajungeți în pat. În schimb, sunt alte femei care se lasă mai ușor – de regulă, sunt cele care caută și ele o fantezie de-o noapte și nu o relație de lungă durată. Așa că, dacă vrei să fii fantezia ei, câștigă-i încrederea. Vorbește-i despre tine, să te cunoască ceva mai bine.

Povestește-i lucruri bune despre tine și arată-te interesat de ea. Oferă-i siguranța aia de care are nevoie, ca și cum ar vorbi cu un prieten.

Sfat bonus: ai fost vreodată într-un club de striptease? Eu da. Și, de fiecare dată, au intrat în vorbă cu mine fetele de acolo de parcă zici că ne-am cunoaște de-o viață. M-au întrebat ce mai fac, dacă mă simt bine, mi s-au așezat în brațe și mi-au povestit viața lor. Au fost atât de drăguțe cu mine, încât 100 lei pentru un dans în poală de 5 minute îmi părea puțin. Plus consumație minimă. Uite-așa-mi goleau buzunarele, doar că mi-au câștigat încrederea.

Ce învățăm de aici? Aplică și tu tehnica stripteuzei! Fii atât de prietenos cu ea, încât te va lăsa să-i pătrunzi în spațiul personal – adică să stai la mai puțin de un metru de ea.

Sex cu secretara: primele atingeri

Aici lucrurile devin interesante. E ultimul hop, să zic așa, căci dacă te refuză aici, atunci nu are rost să mergi mai departe. Însă, dacă-ți acceptă atingerile, eventual o sărutare pe obraz mai senzuală decât una obișnuită, poate chiar o mână pe spate sau să o iei de mână în joacă, atunci ai drum lin până la îndeplinirea fanteziei.

Totul e să construiești pe ceea ce ai deja, să fii natural, să menții avansurile și să îndrepți, ușor, discuția înspre sex. Fie că faci referire la un film, la alți colegi de birou (bârfele prind) sau faci o glumă cu tentă sexuală, vezi cum reacționează. Dacă îi place, continuă. Iată și câteva sfaturi despre cum o faci să vorbească despre sex la întâlnire.

Odată ce ai creat conexiunea cu ea, și ai observat că te consideră atractiv, atunci ai undă verde să mergi mai departe. Poate are și ea vreo fantezie neîndeplinită – sex cu secretara la birou, jocul de-a secretara și șeful. Limite nu sunt, atât timp cât vă permite spațiul. Și dacă ea răspunde avansurilor tale, atunci nu mai trebuie să o dezbraci doar din priviri.

Începe cu un sărut și vezi unde te lasă să o atingi. Cât timp simți că se excită și vrea mai mult, poți începe să o dezbraci. Apoi, atinge-o acolo unde îi place și nu te grăbi, mergi treptat spre zona ei intimă. Odată ajuns acolo, nu mai poți face cale-ntoarsă.

Spor la îndeplinit fantezii!

Lasă un comentariu