page title icon Sex cu fostul sau cu fosta. Amintiri din copilăria mea

O partidă de sex cu fostul sau cu fosta nu are cum să fie decât interesantă. Mai ales dacă, între timp, au deja o altă relație.

Știu că ce o să spun acum poate nu o să sune tocmai diplomat. Dar, când o faci cu fosta/fostul și știi că acasă o/îl așteaptă altcineva, adrenalina crește. N-aș mai face-o acum. Am soție, copii, chiar nu aș risca familia nici pentru cea mai wow partidă de sex.

Dar, în copilăria mea eram ceva mai nărăvaș. Sigur ai făcut și tu destule la viața ta. Puștan fiind, am reușit să fac sex cu fosta gagică. Asta, după ce ea se cuplase cu un altul. Hai că-ți povestesc imediat cum a fost totul.

Sex cu fosta: povestea mea

Cred că aveam 17 sau 18 ani, pe acolo. Eram cu una de vreun an și n-a mers. Nici nu mai știu care a fost faza dar am rupt-o cu ea. Nu am mai păstrat legătura, eu sunt de părere că nu poate exista prietenie după. Cum, frate, să te mai vezi și să mai vorbești cu ea după ce s-a rupt totul? Asta cu pe cale amiabilă e doar în trafic, când ai accident. În relații, sex și dragoste e mai mult despre orgolii, prestanță, caractere puternice și despre cum te ține minte. Când s-a terminat, aia e. Doar nu vrei să devii din ăla cu care și-o punea, ală pe umărul căruia plânge când nu o mai f**e celălalt.

Dar, să revin. Am rupt-o cu fata asta și nu am mai păstrat legătura cu ea.

Doar că, la câteva luni după, am mers cu prietenii, cu cortul. Ca băieții, am luat cu noi ceva pentru un grătar și multă băutură.

Am ajuns noi, am întins corturile, am pus grătarul și, ușor ușor ne-am și încălzit puțin. Pe seară, lângă noi, pe cine văd? Fix pe ea. Mă vede și ea și vine fuguța la mine, cică să vadă ce mai fac. Vrăjeală. Am simțit-o din start că e dornică de mai mult.

Două beri mai târziu, eram în cort și o făceam ca nebunii. Frate, nici prima dată când am făcut sex cu ea nu a fost atât de intens. Îmi povestise înainte cum e cu un alt băiat și că e super fericită. Bla bla-uri prin care să-mi arate ce bine-i merge. Ideea că o altul o așteaptă acasă în timp ce ea e transpirată de plăcere sub mine m-a excitat teribil.

Și sunt sigur că și pe ea.

De ce sexul cu fosta sau cu fostul nu se refuză

Sincer să fiu, nu o acuz de nimic. Dacă nu eram pe acolo nu cred că îl înșela cu altul. Nu eram eu sau oricare altcineva. Pentru că sexul cu fosta sau cu fostul e mai mult decât atât. E o atracție căreia nu ai cum să-i reziști.

Dar, nu se întâmplă pur și simplu.

Trebuie să treacă ceva timp de când s-a rupt relația. Să uiți din supărări și nervi. Adică, să nu-ți vină să o iei la șuturi când o vezi și nici ea pe tine.

Apoi, să fie situația de așa natură. Să pară totul natural, nu forțat. În sex chestiile astea se simt. Ea te simte pe tine dornic și tu o vezi că vrea.

De ce nu se refuză sexul cu fosta sau cu fostul? Pentru că e super fain. Deja vă cunoașteți, deci nu mai există inhibiții. Se simte în siguranță goală lângă tine și tu lângă ea. Deja știi ce îi place. Iar ea știe cum să te ia.

E pură adrenalină la mijloc, o partită pe care o vei ține minte toată viața ta.

Plus că, se întâmplă o dată și gata. Să nu cumva să faci greșeala să o transformi în obișnuință. Nu uita de ce nu a mers relația. Nu te întoarce în aceeași mocirlă. Faci sex, îți vezi liniștit de viață. Și ea la fel. Ca o strângere de mână cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ani buni.

Vrei să faci sex cu fosta? Asigură-te că va fi memorabil

Dacă ai la orizont o experiență similară cu ce am avut eu, asigură-te că ești pregătit. Fii atent la semnele pe care ți le transmite. O să-ți dai seama dacă poți face o mișcare sau nu.

Dacă simți că-ți iese, bagă ceva pentru potență. O să-mi mulțumești după. Ai nevoie de erecție maximă și de control pe ejaculare. Să poți să faci sex atât cât vrei.

Eu îți recomand uPotent că-i bun și pentru erecție și pentru ejaculare. Se ia rapid, fără apă, fiind miere pentru potență. Și ești gata în doar 20, 30 de minute.

Ai și alte opțiuni la îndemână. Ți-am vorbit despre ele în articolul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Oricum, dacă faci sex cu fosta, sau cu fostul, chiar vreau să aud cum a fost.

Lasă un comentariu