page title icon Cum să faci sex ca la 20: soluții care funcționează pe bune

Ai 30, 40, 50 de ani sau mai mult? Încă vrei să faci sex ca la 20? Îți spun că-i posibil. Hai să vezi ce și cum să faci pentru partide de sex ca-n tinerețe.

„Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani”. Hai că știi melodia, sunt sigur că ai cântat-o pe la toate petrecerile acum câțiva ani buni. Că nu aveai griji și bani la 20 nu era grav. Măcar făceai sex cu orice ocazie. Și chiar dacă nu o făceai des, când se întâmpla rupeai tot. Avântul tinereții îți dădea entuziasmul și puterea pentru nopți memorabile.

Dar, de ce să nu stea lucrurile la fel și acum? Hai că nu suntem așa de bătrâni. 30, 40, 50 sunt doar numere. Serios îți spun, încă poți face sex ca la 20 de ani. Să te țină mult, să îți dai drumul când vrei și doar după ce o dai gata pe ea. Și să îți placă să faci asta. Adică, să nu o vezi ca pe un lucru programat, care trebuie făcut și el. Să existe pasiune și dorință. Să f**i ca și cum ar fi ultima dată când o poți face.

Tu cum te simți când faci sex?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă apare obișnuința. Te obișnuiești cu munca, cu viața de acasă, cu gălăgia de acasă, cu nevasta și problemele ei. Și te mai obișnuiești și cu rutina din dormitor.

Ai o zi, maximum două pe săptămână când faci sex. Ai vrea mai des, dar să fim serioși, nu mai ai nici timp și nici chef. Dacă ai chef ești obosit, dacă ai chef și nu ești obosit, nu vrea ea.

Și te trezești că f**i și tu că așa trebuie. Și parcă nici nu prea îți mai place. Îți zic eu, dacă te-ar vedea unu’ de 20 de ani, te-ar lua la palme. Te-ai lua și tu dacă nu ți-ar fi lene.

Dacă lipsește pasiunea când faci sex să știi că vina e împărțită. Între tine și ea. Vă complaceți și vă mulțumiți cu puțin. Adică cu un orgasm scurt, să nu vă obosiți prea tare.

Știu; ăsta nu e sex și asta nu e viață. Așa că e timpul să schimbi ceva.

Privește fiecare partidă ca sexul la prima întâlnire

Îți mai amintești cum era cu sexul la prima întâlnire?

Emoțiile, presiunea și dorința de a-i arăta tu? Hai că aproape ai o erecție numai când te gândești la asta.

No, asta-i fix ce-ți lipsește acum. Dorința și pasiunea. Ce dacă f**i aceeași p***a de fiecare dată? Nu-i un capăt de țară. Ce, nu mănânci aceleași feluri de mâncare de când ești mic? Asta nu înseamnă că nu îți mai e foame.

Așa că, pune pasiune când faci sex. Diversifică, găsește de fiecare dată noi metode prin care să aduci noul în dormitor.

Pune presiune pe tine și provoacă-te să îi dai lumea peste cap. Să o vezi la sfârșit că nici nu se mai poate ridica din pat. Cum faci asta? Hai că nu-i așa greu.

Fantezii sexuale

Cu cât sunt mai tabu, cu atât mai bine. Ieși din rutină cu fantezii sexuale.

Scenarii role play, poziții de sex pe care nu le-ai mai încercat niciodată, jucării sexuale și toate porcăriile de-ți trec prin cap.

O să fie reținută la început. Arată-i că se poate simți în largul ei lângă tine. O să vezi, prima dată e mai greu. După, nu o să-ți vină să crezi ce ascundea în mintea ei perversă.

Sex în locuri ieșite din comun

Uitați de copii. Plecați într-o vacanță. Poate fi doar de un weekend. Sau, închiriați o cameră la hotel într-o seară.

Mergeți la bar, pune-o să se îmbrace cât mai sexi. O să vezi cum e admirată de alți bărbați. Dacă crezi că poți ține în frâu gelozia, las-o să flirteze cu unu oarecare. Urmărește-o de la distanță. O să te excite la nebunie. Apoi, plecați sus, în cameră, și dezlănțuie nebunia.

Ce vreau să zic este că trebuie să faci lucrurile diferit. Lucruri care să vă scoată din zona de confort. Că e o noapte la un hotel, sex în mașină sau una scurtă în parc, nici nu mai contează.

Noapte plină de sex neîntrerupt

Ocazional, eu iau pastile de potență. O fac pentru că vreau să fac sex ca la 20. Să mă țină mult și să îmi și placă. Să explorez fiecare părticică a corpului ei și să încerc toate pozițiile preferate.

Când fac asta vreau să nu stau cu frica de ejaculare precoce. Vreau să îi dau mai multe numere și să aibă multe orgasme. Și, la final, să îmi dau și eu drumul în extaz.

Cu anumite pastile de potență am fix această experiență. Și ți-o recomand și ție. Doar, ai grijă ce iei. Sunt unele care nu funcționează, sau nu mai funcționează ca înainte, așa cum o spun și părerile despre Natural Potent. Sau cum o zic reacțiile adverse cu Tianli.

În fine, o să-ți povestesc eu și mai multe despre ce pastile de potență să încerci pe blog.

Dar, până atunci, abia aștept să îmi spui cum a fost să faci sex ca la 20 de ani. 

Lasă un comentariu