page title icon Cum gândește o femeie: gesturi care o dau de gol că se gândește la fostul

Ți-e teamă că se gândește la fostul? Ai și de ce. Mai ales dacă a ieșit recent dintr-o relație. Află ce gesturi o dau de gol că se gândește încă la el.

Că vorbim despre bărbați sau despre femei, relațiile eșuate sunt mereu cu bătaie lungă. Adică e greu să treci peste. În special dacă nu îți găsești repede pe altcineva. Îți revii mai repede după o despărțire dacă ai în brațele cui să te arunci – a se înțelege dacă ai ce f**e și nu mai pierzi timpul plângându-ți singur de milă.

Dar chiar și așa, nu prea ai cum să nu te mai gândești la fosta sau, în cazul ei, la fostul. Crezi că și gagică-ta o face? Simți cum se gândește la el? Crezi că încă îl urmărește pe Facebook, că îi simte încă mângâierile și că ar putea să se reîntoarcă?

Păi, ca să nu dai în gelozie sau în alte lucruri mai nasoale, eu zic să vedem care ar fi gesturile care o dau de gol. Adică, să intrăm puțin în psihologia femeilor și să vedem cum gândesc ele. Nu e prea greu, având în vedere că nu-s chiar atât de diferite de noi bărbații.

Și dacă tot vorbim despre psihologia ei, eu zic să vezi și cum se dă de gol atunci când te minte.

Cum te prinzi că se gândește la fostul

Crezi că te înșală cu fostul? Sau că doar se gândește la el. Eu zic că dacă se gândește la el, înșelatul nu-i departe. Dar încă poți să iei atitudine. Și să te asiguri că rămâne fidelă.

Primul lucru pe care să-l faci este să te asiguri că ai dreptate. Adică, că nu e doar în capul tău.

Poate nici prin cap nu-i trece fostul. Dacă începi să o acuzi pe nedrept, s-ar putea să-ți sapi singur groapa. O să fie ceva de genul: „ok, eu chiar nu m-am gândit la el. Dar, chiar așa, oare ce mai face? Hai să dau eu un search pe Facebook.”.

Și uita așa începe totul. De la o poză care o face geloasă și până la un mesaj după un pahar de vin. Nici nu-ți dai seama și ei au ieșit la cafea. Și relația ta cu ea e terminată.

Gesturi care o dau de gol că se gândește sau că vorbește cu fostul

Care sunt gesturile care o dau de gol?

Indiferența

Păi, în primul rând e distantă. Nu o mai supără toate prostiile și nu îți mai reproșează când nu ești drăguț sau când ieși cu băieții la bere și uiți de ea.

Serios, dacă te tratează cu indiferență să nu-ți placă. Să nu zici, bine că mai tace și ea din gură și pot să-mi văd de treabă.

Orice schimbare în comportamentul ei trebuie să te pună în gardă.

Spațiu privat

Apoi, dacă stă mult pe telefon și dacă se ferește de tine sunt semne că ascunde ceva. Dacă își pune parole peste parole și dacă face tot posibilul să nu își lase telefonul nesupravegheat, atunci sigur vrea ca tu să nu ajungi, nici chiar din greșeală, să dai peste ceva nepotrivit.

Desigur, dacă vezi că a dat like sau a lăsat comentariu la o poză cu fostul, e clară treaba.

Un sfat util: trebuie să ai discreție în ce faci. Nu o controlezi direct. O faci de la distanță. Nu îi iei telefonul ca disperatul și încerci să-i spargi parolele. Nici nu îi dai friend request fostului ei. Sigur ai un prieten care poate face asta pentru tine.

Vorbește despre el

Dacă este încă într-un cerc comun cu fostul sau dacă, nu din vina ei, se află ocazional în preajma lui, acordă atenție la ce îți spune. Da, măcar acum fii și tu atent când îți povestește cum a fost ziua ei.

Printre toate informațiile inutile despre ce a făcut colega sau șeful, s-ar putea să ai informații utile pentru problema ta.

Dacă aduce în discuție frecvent întâmplări cu și despre fostul, atunci e clar că se gândește încă la el. Că o interesează ce face. Că o fascinează.

Și nici nu trebuie să-ți povestească de bine. Poate să-l critice, să-l judece. E de rău. Ce vrei tu este să-l uite, să nu menționeze niciodată nimic despre el. Practic, să nu existe pentru ea.

E nostalgică

Dacă păstrează cadouri de la el, dacă privește cu nostalgie către perioada în care a fost cu el înseamnă că nu a trecut încă peste despărțire.

Trebuie să înțelegi că noi trăim în prezent. La ce naiba să păstrezi un trandafir uscat într-o carte doar pentru că a fost dat de un fost? Te ajută asta cu ceva? Nu. Doar îți spune că el are încă un loc special în inima ei. Și pentru tine asta nu e bine. Orice scânteie poate reaprinde flacăra. Hai că am fost și romantic acum.

Ok, ce-i de făcut să nu se mai gândească la fostul?

Bun, să zicem că are încă înclinații către el. Ce poți să faci tu?

Să-i arăți că ești peste el. Ești mai interesant, arăți mai bine, îi oferi mai multe și ești un bărbat mai dorit decât a fost el.

Și să nu uit: faceți sex ca la prima întâlnire. Ești pasional, între voi nu există plictiseală când vine vorba despre sex. Pui în practică fantezii și scenarii role play, încercați jucării sexuale, orice vă scoate din banal. Să te țină minte ca cel mai bun la pat, ăla de-i oferă orgasme multiple

Lasă un comentariu