page title icon De ce mi se culcă în mod repetat în timpul sexului

Ai pățit-o și tu? Știi tu, să fii pe treabă și, dintr-o dată, să simți cum se culcă penisul. Fix în mijlocul partidei tu rămâi fără erecție.

Am trecut și eu prin asta. Ce să mai, încă mai pățesc să simt cum se culcă în mod repetat când fac sex. Da, simte și nevastă-mea că ceva nu-i bine. Îmi zice că pare un ghemotoc atunci când e moale și o doare. Așa că, e neplăcut și pentru tine, dar și pentru ea.

Hai să-ți zic cam care pot fi cauzele pentru pierderea erecției în timpul actului sexual. Stai liniștit, o să-ți dau și câteva sfaturi cum să eviți să se mai întâmple.

De ce ți se culcă de mai multe ori în timpul partidei

Scenariul e cam același de fiecare dată. Începi în forță, cu o erecție așa cum trebuie să fie ea, dar la scurt timp simți p**a cum se înmoaie. Orice ai face nu ai cum să o ții tare și fermă. Se blegește deși, de cele mai multe ori, plăcerea e încă prezentă.

După ce se culcă, te chinui să o scoli iar. Și, când ai crezut că în sfârșit ți-a ieșit, te pui din nou pe treabă și, ce să vezi, pierzi din nou erecția.

Scenariul se poate repeta de mai multe ori în timpul partidei. E frustrant atât pentru tine cât și pentru ea. Să nu mai zic că poți dezvolta stări de anxietate sau chiar de depresie din această cauză. Nu degeaba se vorbește despre probleme psihologice legate de potența la bărbați.

De ce pățești așa ceva?

Iată câteva motive:

Presiunea prea mare

Când ai așteptări nerealiste de la tine, s-ar putea să eșuezi. Același lucru se întâmplă când îți pui prea multe speranțe în partida aia nenorocită.

Ce vreau să spun e că subconștientul lucrează chiar și atunci când nu îți dai seama. Dacă ești stresat sau presat, s-ar putea ca potența ta să îți pună bețe-n roate.

Așa că, relaxează-te. Uită de presiune și concentrează-te pe ce contează cu adevărat. Sexul e despre plăcere și despre intimitatea dintre voi. Nu îl complica atunci când chiar nu e cazul.

Starea de spirit precară

Dacă ești obosit, ai avut o zi grea sau ai super multe probleme pe cap, performanța sexuală nu o să se ridice deasupra așteptărilor. Chiar din contră. O să te surprindă neplăcut.

Vezi tu, organismul îți spune când ai nevoie de o pauză. Când e timpul să te odihnești și să-ți schimbi stilul de viață pentru că altfel nimic nu o să mai funcționeze cum trebuie. Da, chiar și p**a ta are de suferit. De aici s-ar putea să apară și penisul care se culcă din senin când faci sex.

Așa că, dormi bine noaptea. Evită situațiile stresante, fă mișcare și consumă alimente afrodisiace pentru un sistem reproducător care să funcționeze exact așa cum trebuie.

Masturbare incorectă sau excesivă

Când te masturbezi ca să termini repede sau când te masturbezi cu intermitențe îți înveți organismul să aibă un anumit comportament. Comportament care se va relua și atunci când faci sex pe bune.

Altfel spus, că penisul se culcă poate fi noua normalitate a organismului tău. Când te masturbezi asigură-te că reziști cam cât ai vrea să o faci în mod real, atunci când ești cu partenera. Și, când o iei tu la mână, nu o lăsa să se culce de nenumărate ori până ajungi să îți dai drumul. Încearcă ca sesiunea de masturbare să includă un penis în erecție pe toată durata scurtei la mână.

Și, nu te masturba de prea multe ori. Cum îți dai seama că exagerezi? Păi, masturbarea îți influențează stilul de viață obișnuit. Așa că, rărește momentele de intimitate cu tine atunci când simți că din plăcere dai în obsesie.

Prea multe filme porno

Prea multe filme pentru adulți strică. Ele funcționează precum un drog pentru creierul uman. Practic, îi modifică comportamentul și îl învață să trimită stimuli către aparatul reproducător doar în anumite situații.

Da, mă refer aici la scenariile care te excită pe tine. În lipsa lor ție îți va fi greu să ai și să menții o erecție. Și, cel mai probabil, o să vezi cum ți se culcă de nenumărate ori în timp ce faci sex.

Așa că, nu uita, cea mai faină fantezie e cea pe care o trăiești cu partenera ta.

Cum să scapi de probleme

După cum ți-am zis, trebuie să faci anumite schimbări în viața ta. Oricum, cum e și în cazul meu, chiar dacă reușești să scapi de necaz, asta nu înseamnă că ești vindecat. E greu să controlezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Sunt moment când chiar nu merge. Și e ok să fie așa. Până la urmă suntem oameni nu roboți de făcut sex.

Eu, de exemplu, când simt că trec printr-o pasă proastă, iau pastile potență. Ți-am mai scris pe blog despre ele. Mă refer la suplimente naturale, așa cum sunt vitaminele. Îmi dau un plus de energie plus că susțin erecția și potența. E fix ce am nevoie pentru a scăpa de frica că iar o să se culce când mi-e lumea mai dragă.

Lasă un comentariu