page title icon Semne că s-a plictisit de mine. Ce fac?

S-a plictisit de mine. Nu mă mai iubește? Ce să fac ca să reaprind flacăra dintre noi?

Mulți dintre voi ați întrebat „ce fac dacă s-a plictisit de mine” pe forumuri sau pe „bătrânul” Google. Așa că vin cu acest material, dacă se gândește cineva să-l întrebe pe bătrânul Dan Juan 🙂

Din categoria „de ce dau chix relațiile care merg”, vine un nou articol despre recucerire sau pe principiul „salvează ce mai poți, dacă poți”. Dacă vrei să reaprinzi flacăra după ce partenera s-a plictisit de tine, șansele să reușești sunt de multe ori mici. Nu vreau să te descurajez, vreau să-ți zic adevărul negru pe alb, pentru că așa funcționează mintea unei femei. Mai ales că ea știe că își poate găsi cu ușurință un partener și că „are balta pește”.

Totuși, nu e pierdută relația dacă te prinzi din timp de aceste semne și faci ceva să le combați. Hai să le vedem.

Semne că s-a plictisit de mine

Nu mai face planuri. Trăiește în prezent, fără să se gândească la ceva ce ați putea face peste câteva luni sau mai puțin. Nu folosește „noi” în vorbire, folosește mai mult „tu” și „eu”.

Nu te mai anunță unde merge și ce face. Pur și simplu pleacă de acasă, spune vag că are treabă sau iese cu fetele, și apoi nu știi când revine. Iar dacă o suni, nu răspunde din prima și te sună înapoi ca și când ar fi o urgență, altfel nu ai avea motiv să o suni.

Dă vina pe tine. Chit că știm că e o chestie specifică femeilor, dar dacă se întâmplă prea des să îți facă observații și prea rar să îți laude meritele, atunci e semn că e ceva în neregulă.

Nu își ia angajamente. Adică nu e pregătită să facă o mișcare înspre un viitor împreună, precum: un copil, un spațiu mai mare, sau să vă mutați împreună, să aveți banii puși la comun. Se preocupă doar de propriile planuri care par să nu te includă și pe tine.

Nu mai este afectuoasă. E un alt semn că s-a plictisit de tine. Pur și simplu nu te mai pupă așa des, nu te mai ia în brațe. Oare faci tu ceva greșit?

Nu are chef de sex. Dacă e nevastă-ta, e mai nașpa. Sexul menține o relație, prin urmare trebuie să fii atent în cazul ăsta. Pentru treaba asta am un sfat: ce să schimbi ca să ai o viață sexuală aprinsă în cuplu.

Se gândește la fostul sau foștii. Nu că ar fi asta o problemă gravă, dar se gândește de parcă zici că e nostalgică, de parcă era mai bine. Asta trebuie să-ți dea de gândit și ție.

Umblă aiurea. Asta e și problema ei, dar te afectează și pe tine, mai ales dacă ții la ea. Am scris aici despre infidelitate la femei.

Ce să faci să reaprinzi flacăra?

Încearcă pentru început să te reconectezi la relația ta. Să vezi de ce s-a ajuns aici, dacă ai făcut tu ceva greșit, sau, mai rău, dacă nu ai făcut nimic.

Am zis-o și o zic mereu: orice relație de succes trebuie să fie bazată pe comunicare în cuplu și pe sinceritate și deschidere. Adică, dacă ea vede ceva greșit la tine, să-ți zică, iar tu să bagi la cap, nu să ignori. Și invers. Așa ar trebui să stea lucrurile.

Așa că gândește-te: dacă ea a zis de prea multe ori ceva și tu nu ai băgat la cap, atunci încearcă să-ți amintești ce era. Poate de asta s-a distanțat ea așa mult.

Așa că dă-ți un date cu ea. Gândește-te ca și cum este o pradă nouă și trebuie să o curtezi. Să o recucerești. Invit-o în oraș sau organizează o cină romantică acasă. Orice, doar să obții o seară cu ea, preferabil la un pahar de vin, ca să vă reconectați. Sau, repetă acțiunea pe care o făceați când ai cucerit-o – nu știu, dansați sau jucați un board game. Asta ține de ce ați făcut la început, când amândoi aveați flacăra vie încă. Trece-o din nou și pe ea prin senzațiile de atunci, ca să-i reaprinzi flacăra.

De exemplu, eu și nevastă-mea ne-am cuplat la vin. Și țigări. Pe vremea când fumam amândoi ca turcii. Date-uri spontane, seara, la vin și țigări, cu muzică bună și o vorbă bună. Asta ne-a consacrat, și ne place să repetăm uneori acele momente – dar fără țigări acum.

Tu ce făceai cu iubita ta la început?

Începe cu pași mici. Vezi mai întâi ce vrea ea. Cum vede ea relația voastră. Nu o acuza de nimic, pur și simplu discută blând cu ea. Fii afectuos și receptiv. Fii deschis la orice răspuns vei primi și profită de ocazia de a discuta despre asta, într-un mediu confortabil pentru amândoi.

Nu accepta răspunsuri precum „totul e în regulă, văd totul bine”. Atunci, întreabă-o, de fapt, invit-o, să vină cu propuneri de îmbunătățire a relației dintre voi. Adică, un feedback precum „e totul roz” nu e un feedback, e un fel de „vreau să sar peste răspuns”. Și nu e ok, nu e deschidere atunci.

Află de la ea cum poți să îi faci viața mai frumoasă. De fapt, cum poți să faci viața voastră mai frumoasă. Spune-i că ești acolo să-i îndeplinești nevoile, că ești la dispoziția ei. Pentru că, de fapt, asta înseamnă încercarea de apropiere și ieșire din zona ta de confort pentru ea. Orice femeie apreciază asta, îți dai seama.

Iar dacă observi că tu nu poți să-i îndeplinești nevoile, înseamnă că va putea altcineva. Dar nu te gândi până acolo. S-a plictisit de mine, dacă tu asta crezi, atunci iată ce ai de făcut.

Salvează-ți relația și obține ceva mai bun de la ea. Sunt sigur că poți. Acolo unde este o scânteie, se face foc.

Un comentariu la „Semne că s-a plictisit de mine. Ce fac?”

  1. Asi dori un nr de teléfon e mult de vb sau daca ma poste ajuta cineva así dori sa ma sune daca e vreun specialist in probleme de cuplu avem probleme 0034624307200

    Răspunde

Lasă un comentariu