page title icon De ce să nu mai folosești spray-uri pentru potență

Hai salut! Iar ai folosit spray pentru potență? Nasol de tine. Nu mai da cu spray pentru a rezista mai mult pentru că mai mult rău îți faci.

De ce zic asta? Păi, pe scurt, amorțitul și anesteziatul instrumentului tău nu-i ok. Doar gândește-te cum te simți când te duci la dentist și-ți fac doctorii injecție. Da, e fain pe moment că nu mai simți durere. Dar nu-i ca și cum durerea nu apare imediat după ce trece efectul anestezicului.

Nu vezi legătura încă? Hai să-ți explic mai bine.

Cum funcționează spray-urile pentru potență

Când ți-am scris articolul cu păreri Stud 100 am menționat că spray-ul conține lidocaină. No, asta-i substanța folosită în majoritatea anestezicelor cu aplicare fără prospect sau rețetă de la medic. Da, o folosesc chiar și dentiștii.

Acum, sunt și spray-uri care folosesc și alte substanțe însă rolul e mereu același: îți amorțesc penisul cu scopul de a lua din plăcere.

Tu asta îți dorești? Să nu mai simți plăcere când ești cu partenera? Păi, de ce naiba mai faci sex?

Da, știu. Când suferi de ejaculare precoce ai face orice să poți duce și tu mai mult de câteva secunde. Chiar cu riscul de a nu mai simți nimic. Dar nu-i ok.

Amorțirea penisului nu rezolvă nimic. Nu tratezi cauza, ci doar te scoți pe moment. Data viitoare, ce să vezi, tot de ejaculare precoce dai. Și chiar nu-i ok să te dai de fiecare dată cu spray. S-ar putea să ai reacții adverse, plus că-i nasol rău să o ai anesteziată de fiecare dată. Ți-am scris deja despre reacții adverse pentru Stud 100 și am explicat și prospectul spray-ului. Asta ca să nu zici că nu te-am pus în temă cu tot ce trebuie să știi.

De ce să nu mai folosești spray pentru potență

Substanțele care amorțesc nu-ți fac bine. Nu-s bune pentru organism și, în special, nu-s bune pentru inimă.

În plus, au efect negativ asupra pielii. Penisul e oricum sensibil, ceea ce înseamnă că dacă îl dai cu spray pentru potență sunt mari șanse să îl iriți destul de rău.

Apoi, e musai să fii atent când folosești substanțe precum lidocaina. Ea nu trebuie să intre în uretră. Și nici în vaginul partenerei. Chiar dacă te speli înainte de sex, tot trebuie să folosești un prezervativ. Și, mare atenție: nu o lăsa să-ți facă sex oral dacă ai aplicat spray pe p**ă.

Vezi tu, cam multe restricții și neplăceri. Nu tu plăcere când faci sex, nu tu rezultate reale în ceea ce privește tratarea ejaculării precoce.

Sfatul meu: renunță la spray-urile pentru potență că nu-ți aduc niciun beneficiu pe bune.

Ce să faci pentru partide de sex fără griji

Pentru început folosește ceva mai bun decât spray-urile pentru potență. O alternativă care pe mine mă ajută sunt pastilele pentru potență Pops. Asta când vreau super erecție. Dacă caut să rezist mult și să n-am treabă cu controlul ejaculării, iau uPotent.

Suplimentele menționate sunt naturale și te ajută atunci când ai o partidă neplanificată.

Altfel, tratează și tu ejacularea aia cu probleme. Cum? Păi, în primul rând înveți să respiri când faci sex și să controlezi mușchii pelvieni. Nu e greu, dar îți trebuie exercițiu.

Apoi, învață să te masturbezi corect. Ți-am explicat cum pe blog. O să vezi că te ajută super mult în tratarea problemelor atunci când nu reziști suficient de mult.

Sigur, până ajungi să obții rezultate în mod natural, ai mereu la îndemână soluția pastilelor pentru potență. Doar că, folosește-le doar pe cele naturale.

Hai, te-am pupat.

3 comentarii la „De ce să nu mai folosești spray-uri pentru potență”

 1. În spatele Pops se află o companie cu experiență în domeniul suplimentelor pentru potență și o fabrică de produse naturiste de renume

  Care anume? Și unde se pot găsi certificări ale firmei si ale fabricii atat de renumite? Au 10 recenzii pe emag, dintre care 8 sunt exceptionale cu 5 stele comentarii proprii de pe conturi fictive si 2 de 1 stea argumentate in detaliu, acuzand dureri de cap, crestere ritm cardiac si furnicaturi, cele doua pentru mine sunt irelevante dar durerea de cap daca se resimte rezulta evolutie „miraculoasa” de la maraton forte egala cu 0
  Cand un anumit produs face minuni asa cum se spune totul e transparent, se dau numele fabricii si este recomandat in masa, nu S.C. Perfect Pure Natural SRL, firma de intermedieri creata in 2019.
  Mare atentie la tot si nu luati intotdeauna de bun, e de datoria lor sa faca marketing, e de datoria voastra sa cercetati

  Răspunde
  • Salut, Antonescu! Nu văd legătura între comentariul tău și articolul meu. Aici am discutat despre spray-uri pentru potență, însă citatul tău de la începutul comentariului tău cred că l-ai luat din alt articol de-al meu. Dacă ai nevoie de certificări sau alte informații cu privire la producătorii Pops, te sfătuiesc să discuți direct la sursă 🙂 Eu sunt doar un utilizator, un blogger care a încercat anumite produse și a scris despre ele.

   Din câte știu, fabrica se află în Turcia, nu în China, ceea ce din start pentru mine e un plus. De când cu experiențele nereușite cu Tianli și Natural Potent, nu mai am încredere în firmele care comandă suplimentele din China.

   Însă, caută pe site, trebuie să fie informații acolo sau contactează firma respectivă să te lămurească. Referitor la recenziile de pe eMag, ai verificat fiecare profil să vezi că sunt fictive? Nu cred că emag acceptă comentarii de la profile fictive, mai ales că are bifa aceea de achiziție verificată. Nu mă pricep aici să intru în detalii, dar de-asta scriu pe blog, ca să îi ajut pe cei care cercetează 🙂

   Răspunde
   • Imparțialitatea primează întotdeauna dar nu mă pot convinge dacă este reclamă sau recenzie. Interesant modul de abordare și atitudinea aleasă în raport cu subiectul dezbătut, în mare parte ceea ce ai scris pe blog este adevărat din propria experienta pot aproba unele lucruri legate de aversitățile întâlnite la unele pastile, dar încă nu sunt convins dacă într-adevăr avem de-a face cu un caracter onest sau unul care este platit pentru marketing. Stima!

    Răspunde

Lasă un comentariu