page title icon Cum să crești încrederea în tine după o partidă de sex ratată

Oameni suntem. Se mai întâmplă ca orgoliul nostru să fie puternic atins. Să avem probleme cu încrederea în propria masculinitate când, din senin, ne trezim că am dat-o de gard fix atunci când voiam să lăsăm o impresie mai bună.

Da, sigur că mă refer la sex.

Ce, nu ai pățit-o? Chiar nu cred că-i bărbat pe lumea asta care să nu se fi lovit de un moment cel puțin penibil când era cu partenera.

Pe mine mă urmăresc și acum experiențele când nu am putut să o scol la timp. Sau când s-a blegit când eram pus pe treabă. Și când mi-a venit doar de la câteva atingeri.

O pățești. Nu asta e problema. Ce contează e să nu trăiești după cu frica de eșec. Ci să-ți revii rapid și să mai bagi o fisă. Nu de alta, dar sexul e chiar ceva deosebit.

Ce să faci imediat după eșec

După ce s-a întâmplat nu prea mai sunt multe de făcut. Aia e, te scoți tu cumva. Dacă ești cu una pe care nu o să o mai vezi niciodată după, nici nu ai de ce regreta.

Da, știu. Femeile vorbesc. Și fix de asta e important să te urci rapid înapoi în șa. Să nu cumva să te trezești că masculinitatea ta e afectată.

Dacă ești într-o relație serioasă e mai ușor. Poți să vorbești cu ea, sau poți să-i arăți cine-i șefu’ imediat ce te recuperezi.

Imediat după eșec e super important să nu faci mare caz din ce s-a întâmplat. Nu căuta scuze peste scuze, nu acorda o prea mare relevanță evenimentului. Știu, în capul tău e sfârșitul lumii. Dar ea nu trebuie să știe asta.

Ai fost obosit, nu înțelegi ce s-a întâmplat. Probabil de la stres. E ea prea bună și na, presiunea. Asta trebuie să-i zici și ei, așa în treacăt. Stai liniștit că, de cele mai multe ori, ăsta-i și adevărul doar că tu nu-ți dai încă seama de asta.

De unde apar problemele cu ejacularea, erecția și potența

De cele mai multe ori ți se trage de la psihic. Pui multă presiune pe tine. Ai așteptări nerealiste și doar gânduri negative. Cum ai vrea să fie altfel dacă tu doar la impotență te gândești?

Ți se poate întâmpla să nu ți se scoale. Să nu ai chef de sex și să ți se înmoaie când o penetrezi. Sau, să ejaculezi înainte de a face mare lucru.

Poți fi stresat, obosit sau pur și simplu nu ești în starea potrivită. Și o pățești. Chestia e că după, grijile nu te mai lasă să-ți vezi de treabă. Și uite așa o experiență izolată devine o obișnuință.

Psihicul face totul. Problemele psihologice se pot remedia și tu chiar poți scăpa fără prea mult efort de toate disfuncțiile erectile. Ai nevoie de ceva exercițiu și chiar de ceva practică – să înveți să te masturbezi, să înveți să respiri, să știi cum să folosești mușchii pelvieni și tot așa.

Ce vreau să spun e asta: chiar nu-i cazul să faci din țânțar armăsar.

Cum crești încrederea după o partidă eșuată?

E ușor. Doar că ai nevoie de sex memorabil.

E ca după o despărțire. Cum îți revii rapid? Păi, te cuplezi cu alta și o uiți pe fosta.

Așa și cu problemele cu potența și cu erecția.

După eșec, ai nevoie de o partidă care să te asigure că încă ești armăsarul pe care îl știai și tu.

Până să scapi de teama de eșec și până să folosești exercițiile despre care ți-am zis mai sus, îți recomand să te ajuți cu pastile potență.

Bagi un supliment natural bun pentru potență, erecție și ejaculare precoce și mergi la sigur. După ce își fac efectul, pastilele pentru potență te ajută să o ai tare și să o menții așa. Să f**i ca-n filme și să o dai gata. Să ștergi impresia proastă și să te bucuri, frate, de un sex la care să te gândești mult timp după.  

Lasă un comentariu