page title icon Reacții adverse X-Pill: sunt sau nu sunt?

Despre suplimentul chinezesc X-Pill ți-am vorbit în articolul cu păreri X-Pill, acum puțin timp. L-am luat, cu gândul că va fi la fel ca la Herbal V sau Pro V, suplimente de la același producător. Surprinzător, n-a fost așa, mai ales la capitolul cu reacții adverse X-Pill.

Suplimentul X-Pill vine sub formă de pastile care se înghit cu apă, cam la 30 de minute înainte de actul sexual. Scopul pastilei este să-ți dea o erecție tare și de invidiat, respectiv să trateze, simultan, ejacularea precoce. În felul acesta, vei oferi partenerei tale momente de neuitat, fără să-ți faci griji că pierzi erecția sau îți scade apetitul sexual.

Hai să aflăm mai multe despre X-Pill și dacă are sau nu efecte secundare.

Experiența mea cu X-Pill, pe scurt

Am luat pastila asta fără prea mari așteptări. Pornind așa la drum, a fost peste așteptări. Am avut erecția la 30 de minute după ce am luat-o. Simțeam că începe să mi se facă foame, că au trecut 3 ore de la ultima masă care nici aia nu fusese prea sățioasă.

Nevasta m-a stimulat foarte ușor, și erecția a fost peste măsură. Îmi simțeam capul penisului cum se încălzea și pulsa. Era ca o mică inimioară, care îmi bătea în vârful penisului. Am fost amândoi impresionați și atunci cred că așteptările ei au crescut, eu mă păstram sceptic. Eram gata de sex și erecția era acolo. Însă, controlul pe ejaculare a fost foarte slab. Parcă nici nu mi-am dat seama când a venit.

Noroc că erecția a rămas și purtam prezervativ, căci altfel nevastă-mea și-ar fi dat seama că mi-am dat drumul. Așa că am continuat cât m-a ținut și, pentru ea, a fost super. Pentru mine, ca de obicei, după ce-mi dau drumul, mai ales dacă se întâmplă așa rapid și necontrolat, îmi piere cheful.

Problema nu a fost neapărat asta. Ci faptul că a urmat o noapte zbuciumată. Asta pentru că am avut ceva reacții adverse cu X-Pill.

Am avut reacții adverse cu X-Pill?

Zici că băusem 3 cafele înainte să dorm. Căci am ațipit, dar apoi m-am trezit că îmi simțeam inima în gât. Nu mâncasem, mi-am făcut un ceai și am așteptat să vină somnul. Nevastă-mea era epuizată după sex și dormea buștean, eu hoinăream prin casă.

A doua zi, eram zombie. Cred că am prins în total 2 ore de somn, ceea ce e puțin comparativ cu cât am nevoie. La muncă nu am performat deloc. Am tras concluzia de aici că X-Pill îți dă mai multă energie decât ai nevoie. Și, din păcate, nu toată e energie sexuală.

Nu înțeleg de ce ai pățit asta. Mi s-a mai întâmplat ceva asemănător despre care am scris în articolele cu reacții adverse Tianli și reacții adverse Ultra Potent. Energia ca energie, însă măcar după ele am putut să dorm. În schimb, au venit la pachet cu dureri de cap și de stomac.

Ca efecte adverse la X-Pill am mai avut și migrene, puls crescut și amețeli. S-au intensificat spre dimineață, când probabil intervenea și panica aia că nu am dormit și trebuie să ajung la muncă. Să conduc prin traficul din București, obosit. Era și o ploaie din aia mizerabilă și frig, ca să nu mai zic de blocajele în trafic de zi cu zi.

Efecte secundare X-Pill pe forumuri și online

Am căutat și reacții adverse X-Pill în online, că eram curios ce au avut alții. Să știi că nu prea am găsit.

Au fost câțiva care ziceau că le-a dat dureri de cap, efect energizant puternic. Cineva a scris că jumătate de pastilă e suficientă, dacă vrei să le iei just for fun. Am mai citit și efecte conform cărora erecția a durat „prea mult” și a devenit deranjantă. E adevărat, poate fi dureroasă și obositoare, să ai câteva ore steagul sus și sângele pulsând acolo. Nu ești bun de nimic, mai ales dacă ai făcut deja sex de câteva ori și te simți și obosit în același timp.

Eu, recunosc, am luat o pastilă întreagă și era deja ora 19:00 când am luat-o. Poate dacă luam mai devreme, nu aveam problemele astea. Am ajuns până pe pagina 10 din Google și am dat de câteva site-uri dubioase, care își schimbau link-ul, când căutam. Nu te sfătuiesc să faci asta.

Scrie pe prospect de reacții adverse X-Pill?

Am citit în lung și-n lat prospectul X-Pill și nu scrie să aibă reacții adverse. Scrie doar de bine. Că are numeroase beneficii pentru organismul uman și că e un supliment natural, avizat de Ministerul Sănătății și Institutul de BioResurse Alimentare.

Altfel, nu au fost menționat efecte adverse cunoscute pentru X-Pill de către site-urile de specialitate. Mai mult recenziile ce le găsești pe net.

Înlocuitor X-Pill – pastile cu efect sigur și fără efect advers

Eu îți zic un lucru sigur – nu vreau să mai repet experiența cu X-Pill. Poate am avut eu ghinion, însă nu vreau să risc.

De ce să îmi fac singur nopți albe când am la dispoziție cele mai bune pastile potență? Pot găsi mai ușor ce îmi trebuie dacă mă țin de topul meu. Ca înlocuitor X-Pill, cea mai apropiată pastilă din top care-mi vine în minte este Pops. Are efecte similare, mă ajută mai mult cu controlul ejaculării și nu mi-a dat efecte adverse.

Sper să te fi ajutat cu tot ce am scris aici! Lasă-mi un comentariu dacă ai întrebări.

Lasă un comentariu