page title icon Reacții adverse uPotent – află principalele reacții și contraindicații

uPotent se numără printre cele mai bune suplimente pentru potență pe care le-am încercat de-a lungul timpului. Are și efecte adverse sau contraindicații? Hai să-ți spun imediat totul despre produs.

Pe uPotent am ajuns să-l iau pentru că nu mai eram mulțumit de Maraton Forte. Căutam ceva mai bun și chiar eram sătul să tot văd cum produse care erau super bune au devenit banale după ce producătorii le-au schimbat formula. Cam asta s-a întâmplat și cu Tianli, că tot veni vorba.

Oricum, se apropia aniversarea noastră și mă aștepta o partidă cu multe promisiuni care implicau, printre altele, și niște fantezii mai ieșite din comun. Doar că, mă simțeam cam obosit și am zis că nu las nimic să-mi strice o partidă bună de sex.

Am dat repede un search și am găsit impresii de la utilizatori despre uPotent. La rândul meu, după ce l-am încercat, am scris câteva păreri bune despre uPotent. De ce nu? Doar m-a ajutat și cred că merită să afle cât mai multă lume despre acest produs. E vorba de o miere pentru potență bună atât pentru erecții maxime cât și pentru control pe ejaculare, pe care eu am cumpărat-o de la farmacie.

Ce efecte a avut uPotent

Cum ți-am zis, avem o partidă planificată mai pe seară. Am citit pe prospect uPotent și am văzut că scrie că se ia cu 20, 30 de minute înainte de sex.

Mi s-a părut cam prea bine ca să fie adevărat. Majoritatea pastilelor pentru potență se iau cu vreo 2 ore înainte de sex, pe stomacul gol. Bănuiesc că, fiind pastă și nu pastilă, ingredientele sunt procesate mai rapid de către organism.

Oricum, am respectat indicațiile despre administrare, cu ceva scepticism.

Am dat pe gât mierea pentru potență cu puțin timp să sar peste nevastă-mea. Ce mi-a plăcut, nu a trebuit să mă feresc. A fost super simplu să iau suplimentul. Fiind pastă, e totul discret și nu ai nevoie de apă.

După administrare am zis că în 20, 30 de minute e timp suficient de preludiu. Să o aduc și pe ea în starea aia de excitație când uită femeile de orice inhibiții și ar face orice pentru un orgasm intens și mult așteptat.

Și am fost plăcut surprins. Chiar mai repede de o juma’ de oră am simțit că funcționează.

Prima dată, o senzație de căldură în jurul pelvisului. Semn că fluxul sanguin înspre penis e ce trebuie.

Apoi, bam, o p**a tare și fermă cum de ceva timp nu mai experimentasem. A și zis nevastă-mea că pare mai mare ca de obicei. Și i se citea dorința în ochi când a zis asta. Cred că îți dai seama ce s-a întâmplat după.

Dar să revin la produs că despre el e vorba acum, nu despre poveștile mele cu nevastă-mea.

Erecția s-a păstrat tare pe toată durata partidei. De regulă, în timpul penetrării mi se mai înmoaie. Și trebuie să mai schimb poziția, să mai facem și alte lucruri. Acum, nu m-am stresat, a fost tare non stop.

Apoi, am simțit că am control pe ejaculare. Mă simțeam capabil să țin în frâu orgasmul ăla care, câteodată, te ia prin surprindere.

Și, când a venit momentul, nici nu-ți pot descrie. Am simțit o plăcere intensă în timpul ejaculării de m-am cutremurat din toți mușchii. Și frate, mi-a venit nu glumă. Un orgasm puternic, intens cu ejaculare din belșug.

uPotent: reacții adverse

Cam cu toate pastilele pentru potență există reacții adverse. Chiar dacă sunt făcute din ingrediente naturale, mai dau și dureri de cap sau arsuri la stomac. Cam totul se trage de la faptul că le administrezi pe stomacul gol și pentru că efectul principal e pe creșterea fluxului sanguin. Deci, nimic care să te îngrijoreze.

Doar că, după ce am luat uPotent și am făcut sex, nu am avut reacții adverse notabile. Nu m-a durut capul, n-am avut nimic nici la stomac. Când am terminat partida eram roșu în obrăjori dar asta e de la mișcarea pe care am făcut-o. Și nu mă laud, dar a fost mai intens ca la sală. Îmi bătea inima cu putere, eram destul de agitat probabil și de la cantitatea destul de mare de plante afrodiziace pe care le-am luat dintr-o dată.

Am mai făcut pe parcurs experimente și am luat și jumătate de plic înainte de sex. Efectele benefice au fost aceleași, însă reacții adverse n-am avut deloc. Asta mi-a dovedit că totul depinde de fiecare organism, de toleranța pe care o are.

Reacții adverse uPotent pe forumuri

Fiind deja un produs cu renume pe piață, se vorbește mult de el. Farmacista mi-a zis că oamenii care au cumpărat, s-au întors să mai cumpere, în general. Și există multe comentarii pe care nu știu dacă să le cred, care contrazic total ceea ce am simțit eu, dar și recenziile bune. Știu că e concurență mare în industria asta, dar, frate, sfatul meu este să nu crezi orice comentariu negativ vezi pe forumuri. E ușor să zici „nu e bun” sau „n-a mers la mine”, însă vino cu argumentele necesare ca să ne dăm seama dacă ai luat produsul cum trebuie.

Da, au fost reacții adverse cu uPotent la persoanele care au cumpărat un borcan și au luat două lingurițe într-o zi. Sau la persoane care au luat un plic deodată, însă organismul lor nu era obișnuit cu pastile pentru potență și a fost prea mult. Ce reacții au fost mai populare? Dureri de cap, palpitații, puls crescut, amețeli ușoare.

La mine nu au fost, însă asta pentru că am respectat prospectul și nu am făcut abuz. Asta îți recomand și ție.

uPotent, contraindicații și ce să știi înainte să cumperi

Îți dai seama că am continuat să iau uPotent atunci când simțeam nevoia de un mic ajutor. Știi tu, în zilele ălea proaste când nu prea ai chef de zbenguială dar parcă nu ai zice nu unei partide de sex.

uPotent a funcționat de fiecare dată.

Cât despre contraindicații, fiind un produs natural, ele nu prea există.

Bine, nu e recomandat să iei mai mult de un plic în 24 de ore. Dar, nici nu ai nevoie. Plus că, oricum, nu e bine să exagerezi. Iei suplimentele pentru potență doar când e necesar, nu trebuie să devină o obișnuință.

Încă o chestie importantă. Dacă ești hipertensiv sau te știi cu probleme la inimă, fii precaut. Mergi la doctor înainte să bagi chiar și produse 100% naturale. În cazul nostru, dacă iei suplimente pentru potență, fluxul sanguin va fi crescut. Așa că, tensiunea va crește și ea. Deci, mergi la doctor ca să fii sigur. Nu te juca cu sănătatea ta nici pentru cea mai tare partidă.

Înlocuitor uPotent sau cauți altceva?

Eu sunt de părere că ce merge la mine poate nu merge la tine. Am citit și recenzii negative despre uPotent, noroc că producătorii oferă garanția banilor înapoi. Așa își fidelizează clienții! Și atunci iei, te convingi dacă e pentru tine și nu pierzi banii în caz că nu ești mulțumit. Totuși, eu am fost, și atunci cred că sunt slabe șanse să nu meargă la mulți bărbați ca mine.

Cât despre opțiunile de produse pe care le ai la dispoziție, ca să mergi la sigur, citește topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Acolo găsești și uPotent dar și înlocuitor, dacă ești interesat de altceva. Depinde de toleranța ta la anumite ingrediente, la istoricul tău medical, stilul tău de viață.

Sper că ți-am fost de folos!

Un comentariu la „Reacții adverse uPotent – află principalele reacții și contraindicații”

Lasă un comentariu